Hergün bu yüzden kavga?!

Siz cok abartiyorsunuz her gun bu mevzudan kavgami olur eger birsey olursa borc kalirsa uzerinize basar gidersiniz once abisine anne babasina sayar soversiniz ceker gidersiniz yani nedir? Borc dediginde 20 bin yani yuzbinler degil. Bu sebepten bukadar huzursuzluk cikarmaniz hic normal degil
Borç gittikçe katlanıyor eşimin üzerine faiz birikiyor sonunda bize kalacak

Bir şey olmaz ki?
Borçları kapatmadan cezaları ödemeden satılamıyor zaten araba.
Satmak istediğinde mecbur ödeyecek hepsini.
Ha ödemedi mi, siz kapatır satar üstünü verirsiniz.
İnsanlar da bundan ötürü acele etmiyordur.

İşte bende bundan korkuyorum zaten yolum başındayken af gelmiş ödese keşke ama umrumda değil ne diye şikayet edebilirim sizce evimiz var borç ödüyoruz eğer onun yüzünde böyle birşey olursa hiç bişeyi gözüm görmez alır çocuğumu giderim eşim böyle birşey izin vermez diye umuyorum

O arabayla abisi bir kaza yapsa Allah korusun ve suçlu abisi olsa sizin başiniz yanar hem para olarak, hem hapis olarak hersey olabilir. Esiniz odemek zorunda kalir gayet, eşinizin izin verip vermemesine bakmaz devlet.

Akişina birakin, borcu unutun diyenlere se hayret ediyorum. Bu borc 20binde sabit mi duracak hep? 4 senedir odemeyen ne zaman odeyecek?

O arabayla abisi bir kaza yapsa Allah korusun ve suçlu abisi olsa sizin başiniz yanar hem para olarak, hem hapis olarak hersey olabilir. Esiniz odemek zorunda kalir gayet, eşinizin izin verip vermemesine bakmaz devlet.

Akişina birakin, borcu unutun diyenlere se hayret ediyorum. Bu borc 20binde sabit mi duracak hep? 4 senedir odemeyen ne zaman odeyecek?
AZ önce interaktif vergisine girdik eşimin şifresini bile değiştirmiş abisi kendi nosunu yazmış çıldırdım ya bende şifreyi değiştirdim yapılandırma seçeneği var hala yapılandırma mış

Bir şey olmaz ki?
Borçları kapatmadan cezaları ödemeden satılamıyor zaten araba.
Satmak istediğinde mecbur ödeyecek hepsini.
Ha ödemedi mi, siz kapatır satar üstünü verirsiniz.
İnsanlar da bundan ötürü acele etmiyordur.
Hacizli bir araç bu ama elden çıkması şart bir an önce borçların kapanması gerekiyor amacı heralde aracı hurda haline getirip borcu bize yıkmak

Böyle bir konu açılmıştı daha önce. Bilmiyorum o da sizin konunuz muydu? Herkes arabayı satın borcu ödeyin demişti

Bir iflah olmaz da sizsiniz.

Bu borç sizi şu anda hiç etkilemiyor aslında.
Ama bıkmadan usanmadan nasıl bu konu için kavga çıkarabiliyorsunuz şaşırıyorum.
Eşiniz de ödemezse mecbur öderim dememiş hiçbir zaman.
Haciz raddesine gelirse tepesi atar satar arabayı.
Eşiniz haciz gelince ödeyecek bir insan mıdır?
Ödemeyen insandan parayı nasıl almasını hayal ediyorsunuz? Ödemiyor adam yani net bir şekilde.
Eşiniz de abi-kardeş ilişkisine hürmeten tamamen köprüleri yıkmak istemiyor anladığım kadarıyla.
Son şansına kadar bekletiyor.
Siz kendi huzurunuzu kaçırdığınızla kalıyorsunuz.
Bu işte tek olumsuz etkilenen evliliğiniz.
Para da ödenir abi-kardeş yine iyi olur ama olan size olur yani.

Hacizli bir araç bu ama elden çıkması şart bir an önce borçların kapanması gerekiyor amacı heralde aracı hurda haline getirip borcu bize yıkmak

Hacizli olması daha iyi zaten. Bir yerde yakalanır bağlanır satılır.
Tertemiz sıyrılırsınız.

Arkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın borç var eşimle sürekli kavga ediyoruz abisi üç kağıtçı biraz yalanda var eşim arıyor öde abi diye oda tamm diyor kapıyor telefonu sürekli kavga ediyoruz bu konu yüzünden bıktım artık araba onların kapısında onlar kullanıyor ama borçta eşimin adı yazılı eşim iyi niyetli bir insan kötülük yapacağı aklına gelmiyor ama ben kimseye güvenmiyorum şimdi af çıkmış eşim yine aradı tamam dedi abisi.. e devlette bu araç hacizli olarak görünüyor cidden artık boşanma raddesine geldim ne yapılabilir bu borçla alakalı ben bu borcu eşime ödetmem zaten o da ödemez kimse önemsemiyor bi akıl verin lütfen şimdi yine kavga ettik aşırı sinirlendi onlar yüzünde hergün kavga ediyoruz önemsemiyorlar onların borcunu ödemek zorunda kalmak istemiyorum artık bıktım gerçekten sanırım amacı arabayı hurda haline getirip borcu bizim üzerimize yıkmak kaç defa men edeldi yine önemsemiyor oğlumuda alıp ailemin yanına gitmek istiyorum bıktım artık
Af çıkmışsa bedel düşer borcu ödemiyosan ben odicem arabayı da benim kapıma bırak desin

Eşinizin abisi belli ki laftan anlayan cinsten değil. Ya ödersin ya da ben arabayı satıp borcunu öderim diyecek eşiniz. Bu kadar pasif olmasına anlam veremedim. Gittikce artıyor borç diyecek maaşıma haciz gelirse siz mi vereceksiniz bana maaş diye abisiyle konuşacak anlayacağı dilden.

X