Borç gittikçe katlanıyor eşimin üzerine faiz birikiyor sonunda bize kalacakSiz cok abartiyorsunuz her gun bu mevzudan kavgami olur eger birsey olursa borc kalirsa uzerinize basar gidersiniz once abisine anne babasina sayar soversiniz ceker gidersiniz yani nedir? Borc dediginde 20 bin yani yuzbinler degil. Bu sebepten bukadar huzursuzluk cikarmaniz hic normal degil
Tamamda kalirsa satarsiniz arabayi odersiniz borclari nedir yani siz cok abartmissiniz bu meseleyi sanki ucunda ölüm varBorç gittikçe katlanıyor eşimin üzerine faiz birikiyor sonunda bize kalacak
İşte bende bundan korkuyorum zaten yolum başındayken af gelmiş ödese keşke ama umrumda değil ne diye şikayet edebilirim sizce evimiz var borç ödüyoruz eğer onun yüzünde böyle birşey olursa hiç bişeyi gözüm görmez alır çocuğumu giderim eşim böyle birşey izin vermez diye umuyorum
AZ önce interaktif vergisine girdik eşimin şifresini bile değiştirmiş abisi kendi nosunu yazmış çıldırdım ya bende şifreyi değiştirdim yapılandırma seçeneği var hala yapılandırma mışO arabayla abisi bir kaza yapsa Allah korusun ve suçlu abisi olsa sizin başiniz yanar hem para olarak, hem hapis olarak hersey olabilir. Esiniz odemek zorunda kalir gayet, eşinizin izin verip vermemesine bakmaz devlet.
Akişina birakin, borcu unutun diyenlere se hayret ediyorum. Bu borc 20binde sabit mi duracak hep? 4 senedir odemeyen ne zaman odeyecek?
Hacizli bir araç bu ama elden çıkması şart bir an önce borçların kapanması gerekiyor amacı heralde aracı hurda haline getirip borcu bize yıkmakBir şey olmaz ki?
Borçları kapatmadan cezaları ödemeden satılamıyor zaten araba.
Satmak istediğinde mecbur ödeyecek hepsini.
Ha ödemedi mi, siz kapatır satar üstünü verirsiniz.
İnsanlar da bundan ötürü acele etmiyordur.
Hacizli bir araç bu ama elden çıkması şart bir an önce borçların kapanması gerekiyor amacı heralde aracı hurda haline getirip borcu bize yıkmak
Ama devlet neden bekliyor tarih olarak geçen sene konulmuş bu araca hacizHacizli olması daha iyi zaten. Bir yerde yakalanır bağlanır satılır.
Tertemiz sıyrılırsınız.
Ama devlet neden bekliyor tarih olarak geçen sene konulmuş bu araca haciz
Men edildi kaç kereÇevirmeye falan denk gelmemiştir.
Af çıkmışsa bedel düşer borcu ödemiyosan ben odicem arabayı da benim kapıma bırak desinArkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın borç var eşimle sürekli kavga ediyoruz abisi üç kağıtçı biraz yalanda var eşim arıyor öde abi diye oda tamm diyor kapıyor telefonu sürekli kavga ediyoruz bu konu yüzünden bıktım artık araba onların kapısında onlar kullanıyor ama borçta eşimin adı yazılı eşim iyi niyetli bir insan kötülük yapacağı aklına gelmiyor ama ben kimseye güvenmiyorum şimdi af çıkmış eşim yine aradı tamam dedi abisi.. e devlette bu araç hacizli olarak görünüyor cidden artık boşanma raddesine geldim ne yapılabilir bu borçla alakalı ben bu borcu eşime ödetmem zaten o da ödemez kimse önemsemiyor bi akıl verin lütfen şimdi yine kavga ettik aşırı sinirlendi onlar yüzünde hergün kavga ediyoruz önemsemiyorlar onların borcunu ödemek zorunda kalmak istemiyorum artık bıktım gerçekten sanırım amacı arabayı hurda haline getirip borcu bizim üzerimize yıkmak kaç defa men edeldi yine önemsemiyor oğlumuda alıp ailemin yanına gitmek istiyorum bıktım artık
Başvuru yapıldı af için umarım öder.Af çıkmışsa bedel düşer borcu ödemiyosan ben odicem arabayı da benim kapıma bırak desin