Hergün bu yüzden kavga?!

Zor bir konu. Eşiniz araba bende değil borç bana ait değil diye itiraz edip hatta arabamı aldı geri vermiyor diye şikayet edip abisine kazık atsın. Anca böyle anlarlar herhalde. Eğer yaptırım yapmadan devam ediyorsa eşiniz bence çocuğunuzu alın gidin o zaman u dönüşü yapar muhtemelen. Araba kaç bin lira eder? Borcunu kapatır mı sattığınızda?
45 civarı belki daha fazla

Siz bu konudan daha önce de bahsetmiştiniz. Belli ki eşiniz de abisi de umursamıyor. Çok dert ediyorsanız siz bir şeyler yapın, kayınvalidenizle kayınpederinizle görüşün, onlar bir şey yapmaz mı? Ya da çekin gidin gerçekten bu derece huzurunuzu bozuyorsa. Eşinize de bu sorun hallolmadan geri dönmüyorum deyin, mecbur bir adım atar.
Ben gidicem diyorum bunun için mi diyor

Arkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın borç var eşimle sürekli kavga ediyoruz abisi üç kağıtçı biraz yalanda var eşim arıyor öde abi diye oda tamm diyor kapıyor telefonu sürekli kavga ediyoruz bu konu yüzünden bıktım artık araba onların kapısında onlar kullanıyor ama borçta eşimin adı yazılı eşim iyi niyetli bir insan kötülük yapacağı aklına gelmiyor ama ben kimseye güvenmiyorum şimdi af çıkmış eşim yine aradı tamam dedi abisi.. e devlette bu araç hacizli olarak görünüyor cidden artık boşanma raddesine geldim ne yapılabilir bu borçla alakalı ben bu borcu eşime ödetmem zaten o da ödemez kimse önemsemiyor bi akıl verin lütfen şimdi yine kavga ettik aşırı sinirlendi onlar yüzünde hergün kavga ediyoruz önemsemiyorlar onların borcunu ödemek zorunda kalmak istemiyorum artık bıktım gerçekten sanırım amacı arabayı hurda haline getirip borcu bizim üzerimize yıkmak kaç defa men edeldi yine önemsemiyor oğlumuda alıp ailemin yanına gitmek istiyorum bıktım artık
Eşiniz de abisini sıkıştırıyormuş ama adam ödemiyor, eşinizle neden kavga ediyorsunuz ki anlamadım. O da bu durumdan mutlu değildir heralde üstüne bi de siz paralamayın adamı. Aksine destek verip birlikte çözüm üretmeye çalışın eğer mümkünse.
Eşinizin abisi içinse söyleyecek bir şey bulamıyorum malesef böyle ondan 3 kuruş bundan 5 kuruş kimden ne koparırsam diyerek insanların sırtından geçinmeye çalışan gurursuz insanlar var..

Keşke evlenmeseydim çok pişmanım 😢
Yokkk canım o kadar da sıkma canını pişman olma eşin sana iyiyse bırak kardeşin borcu olsun kafasına dank edince o sana gelir haklısın seni dinlemem lazımdı der zaten 😐🙏 kendisi çeksin boşver sen çocuğunla ilgilen boşver borcu harcı ya

Bakın sakin olun önce çocuğunuzla evinizi terk edeceğiniz bir mesele değil bu. Tamam abisi belki yalancı tamam eşiniz saf saf davranmış da olabilir ama atla deve bir para olmadığı gibi en kötü arabaya haciz gelir açık arttırmada satılır borçlar ödenir. Tahmin ediyorum panik oldunuz. Çoluğun çocuğumun rıskını beş para etmez abisinin borçlarıyla mı eriteceğim diye düşünüyorsunuz ama daha gerçekleşmemiş bir borç ödeme durumu için evliliğinizden olacaksınız. Pire için yorgan yakılır mı? İyi tarafından bakın eşinize de ileride büyük ders olacak bir deneyim oluyor bu durum. Baktınız borç daha da büyüyor abin borçlarla devralsın arabasını geri üstüne yap dersiniz. Bu da olmadı en kötü arabanın hacizli satışı bu durumda bile bu borcu kaldırmaya yeter. Lütfen kendinizi yıpratmayın evladınızı gergin bir ortamda büyütmeyin. Bi sonuca varsın olmadı, gitmek evi terk etmek en kolayı.

Bu abi evli mi? Ailesi var mı? 4 senedir bir araya gelmediniz mi hiç? Eşinize şöyle deyin bence bir başkasının iç huzurumuzu bozmasını istemiyorum sen söylemezsen ben söyleyeceğim diye. Eşiniz bu kadar alttan alan biriyse belki de birisinin ortalığı karıştırması gerekiyordur 😁

Bakın sakin olun önce çocuğunuzla evinizi terk edeceğiniz bir mesele değil bu. Tamam abisi belki yalancı tamam eşiniz saf saf davranmış da olabilir ama atla deve bir para olmadığı gibi en kötü arabaya haciz gelir açık arttırmada satılır borçlar ödenir. Tahmin ediyorum panik oldunuz. Çoluğun çocuğumun rıskını beş para etmez abisinin borçlarıyla mı eriteceğim diye düşünüyorsunuz ama daha gerçekleşmemiş bir borç ödeme durumu için evliliğinizden olacaksınız. Pire için yorgan yakılır mı? İyi tarafından bakın eşinize de ileride büyük ders olacak bir deneyim oluyor bu durum. Baktınız borç daha da büyüyor abin borçlarla devralsın arabasını geri üstüne yap dersiniz. Bu da olmadı en kötü arabanın hacizli satışı bu durumda bile bu borcu kaldırmaya yeter. Lütfen kendinizi yıpratmayın evladınızı gergin bir ortamda büyütmeyin. Bi sonuca varsın olmadı, gitmek evi terk etmek en kolayı.
ne kadar olgunsunuz hayran kaldim bizde kizcagiza git diyoruz aslinda esinin gözü korksun diye ama iste o da yanlis

Bu abi evli mi? Ailesi var mı? 4 senedir bir araya gelmediniz mi hiç? Eşinize şöyle deyin bence bir başkasının iç huzurumuzu bozmasını istemiyorum sen söylemezsen ben söyleyeceğim diye. Eşiniz bu kadar alttan alan biriyse belki de birisinin ortalığı karıştırması gerekiyordur 😁
En bu konuda çok üstüne gidiyorum bugün aşırı tartıştık ödetecem diye bağırdı çağırdı yarın arar yine ama bişey halledemez

Bekleyin eninde sonunda el koyar. Birakin borcu abisi dusunsun, araba haciz yoluyla satilinca o kaybedecek. O sorun etsin.
İnşallah haciz yoluyla satılır ödemezsd tek temennim bu o kadar yıprandım ki bide bu borç katlanıyor sizde bilirsiniz

İnşallah haciz yoluyla satılır ödemezsd tek temennim bu o kadar yıprandım ki bide bu borç katlanıyor sizde bilirsiniz
Evet biliyorum. Olmadi en kotu satin, araba uzerinize oldugu icin bunu yapabilirsiniz. Borcunu kapatip geri kalan parayi abisine verin. Ben o abinin odeyecegini sanmiyorum. Bu kadar dakavereli isleri varsa eninde sonunda borcuna karsilik arabayi verir birilerine, siz de kurtulursunuz.

Borcun miktarı da önemli. Bazı satışlar borcu karşılayamıyor. Hele de vergi borcu vs varsa. Satış sonrası önce devlete olan borç ödeniyor sonra diğer alacaklılara ödeniyor ne kadar para kalmışsa...

Valla satın arabayı icradan yarı yarıya fark eder. Anlaşın biriyle araç 45 bin mı borç 20 binde borcu kapatsın kalanını da size versin. Diğer türlü icradan 30 a anca gider.

Ağlayarak okudum yorumunuzu inanın çocuğumun rızkı beş para etmez üç kağıtçı bir adam için gidecek diye bu çabam korkuyorum eşimde çok iyi düzgün bir insan abisine hiç benzemiyor herkes eşime hayran ama bu konu beni iyice kendinden soğuttu git şunu adam akıllı konuş diyorum o ödeyecek 1 lira dahi ödemem diyor ve güveniyor hep bu yüzden kavga huzurum kalmadı artık afda geldi hala umrumda değil adamın e devlette hacizli yazıyor araç keşke haciz ile alsalar aracı

X