Hergün bu yüzden kavga?!

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
Arkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın borç var eşimle sürekli kavga ediyoruz abisi üç kağıtçı biraz yalanda var eşim arıyor öde abi diye oda tamm diyor kapıyor telefonu sürekli kavga ediyoruz bu konu yüzünden bıktım artık araba onların kapısında onlar kullanıyor ama borçta eşimin adı yazılı eşim iyi niyetli bir insan kötülük yapacağı aklına gelmiyor ama ben kimseye güvenmiyorum şimdi af çıkmış eşim yine aradı tamam dedi abisi.. e devlette bu araç hacizli olarak görünüyor cidden artık boşanma raddesine geldim ne yapılabilir bu borçla alakalı ben bu borcu eşime ödetmem zaten o da ödemez kimse önemsemiyor bi akıl verin lütfen şimdi yine kavga ettik aşırı sinirlendi onlar yüzünde hergün kavga ediyoruz önemsemiyorlar onların borcunu ödemek zorunda kalmak istemiyorum artık bıktım gerçekten sanırım amacı arabayı hurda haline getirip borcu bizim üzerimize yıkmak kaç defa men edeldi yine önemsemiyor oğlumuda alıp ailemin yanına gitmek istiyorum bıktım artık

Siz bu konudan daha önce de bahsetmiştiniz. Belli ki eşiniz de abisi de umursamıyor. Çok dert ediyorsanız siz bir şeyler yapın, kayınvalidenizle kayınpederinizle görüşün, onlar bir şey yapmaz mı? Ya da çekin gidin gerçekten bu derece huzurunuzu bozuyorsa. Eşinize de bu sorun hallolmadan geri dönmüyorum deyin, mecbur bir adım atar.

Zor bir konu. Eşiniz araba bende değil borç bana ait değil diye itiraz edip hatta arabamı aldı geri vermiyor diye şikayet edip abisine kazık atsın. Anca böyle anlarlar herhalde. Eğer yaptırım yapmadan devam ediyorsa eşiniz bence çocuğunuzu alın gidin o zaman u dönüşü yapar muhtemelen. Araba kaç bin lira eder? Borcunu kapatır mı sattığınızda?

Yani ödemem diyorsunuz ama borc eşinizin adına gözüküyor, abisinin değil
O yüzden olası bir durumda malesef eşiniz ödemek zorunda kalacak. Ha abisi size geri ödermi, ben sanmiyorum ama bilemem. Arabaya bir şekilde el koyup satışa çıkarmanız gerekir, oda bildiğim kadarıyla vergi borcu vs varsa onlar ödenmeden satamasınız.

Eşiniz abisine benim bunları ödiyecek de ugrasacak da halim yok ya arabayı üstüne al yada satısa cıkartıyorum desin..

Abi belliki ipimle kuşağım modunda. Bu gidişle daha çok 20 binler görürsünüz. Ben sizin yerinizde olsam arabaya haciz koydururum
Araba hacizli defalarca men edildi sürekli ödeyecem diyor ama tık yok sadece oyalama eşimde güveniyor peşine düşmüyor sonra tekrar aynı konu gündeme geliyor sürekli erteleme evde kıyamet koptu az önce ödeyecek sen karışma diyor

abisine huzurunuzun kactigini vs anlatin esinizden gizli arayin halledin bi guzel boyle insanlar insanliktan cikariyo insanı ya yada esinizi bi guzel sarsin bi kac gun gidn başkaları yüzünden neden huzurunuz kacsin şu ücuncu sahis yuzunden evlerde huzursuzluk cikiyoya hic tahammülüm yok buna

Araba hacizli defalarca men edildi sürekli ödeyecem diyor ama tık yok sadece oyalama eşimde güveniyor peşine düşmüyor sonra tekrar aynı konu gündeme geliyor sürekli erteleme evde kıyamet koptu az önce ödeyecek sen karışma diyor

nah öder kendi başınızı yiyin diyip konuyu kapat bence

abisine huzurunuzun kactigini vs anlatin esinizden gizli arayin halledin bi guzel boyle insanlar insanliktan cikariyo insanı ya yada esinizi bi guzel sarsin bi kac gun gidn başkaları yüzünden neden huzurunuz kacsin şu ücuncu sahis yuzunden evlerde huzursuzluk cikiyoya hic tahammülüm yok buna
Bıktım inanın az önce ben huzursuzum farkındamısın diyorum hala ödeyecek onun borcu diyor o kadar güveniyor ki sürekli oyalayan abisine borç senin üstüne diyorum sen karışma ödeyecek diyor bıktım valla

Bu eşlerin ailelerinin herşeyini alttan alıp sorumluluklarını üstlenmesinden nefret ediyorum yaa😠😠 benim eşimde öyle bizde ona benzer bir durum için tartıştık demin insan deli oluyur ya bir insan hiç mi kendi evini düşünmez ya varsa yoksa ailem

tamam madem öyle bu isler hallonana kadar gidiyorum deyin bundan korkar mi acabas
Sen bu yüzden beni terk mi ediyorsun dedi az önce ama o kadar soğudum ki korkma şu adamdan diyorum ne korkmadı diyip sinirlendi apartmana kesin rezil olduk kesin çocuğumu da alıp gitmek istiyorum huzur kalmadı özünde çok iyi ama şu olayı bir türlü çözemiyor ağırlığını koyamıyor sonunda ceremesini kendisi çekecek farkında değil

Bu eşlerin ailelerinin herşeyini alttan alıp sorumluluklarını üstlenmesinden nefret ediyorum yaa😠😠 benim eşimde öyle bizde ona benzer bir durum için tartıştık demin insan deli oluyur ya bir insan hiç mi kendi evini düşünmez ya varsa yoksa ailem
Ne kafaya takıyorum diyor ye kafana takıyorsun diyor söyle ona net bir şekilde diyorum sürekli söylüyor ama karşısındaki adam oyalıyor ne olacak bilmiyorum soğudum inanın 4 yıldır aynı konu hala devam ediyor insan düşünmez mi ailem huzursuz karım kafaya takıyor arayıp bunu bile söylemiyor

Ne kafaya takıyorum diyor ye kafana takıyorsun diyor söyle ona net bir şekilde diyorum sürekli söylüyor ama karşısındaki adam oyalıyor ne olacak bilmiyorum soğudum inanın 4 yıldır aynı konu hala devam ediyor insan düşünmez mi ailem huzursuz karım kafaya takıyor arayıp bunu bile söylemiyor
Olur mu düşünürler mi hiç o çok değerli kardeşi kırılır küser sonra off ne bilem bacım kelin ilacı olsa başına sürer diyebiliyorm anca 😂😂

X