- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
Arkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın borç var eşimle sürekli kavga ediyoruz abisi üç kağıtçı biraz yalanda var eşim arıyor öde abi diye oda tamm diyor kapıyor telefonu sürekli kavga ediyoruz bu konu yüzünden bıktım artık araba onların kapısında onlar kullanıyor ama borçta eşimin adı yazılı eşim iyi niyetli bir insan kötülük yapacağı aklına gelmiyor ama ben kimseye güvenmiyorum şimdi af çıkmış eşim yine aradı tamam dedi abisi.. e devlette bu araç hacizli olarak görünüyor cidden artık boşanma raddesine geldim ne yapılabilir bu borçla alakalı ben bu borcu eşime ödetmem zaten o da ödemez kimse önemsemiyor bi akıl verin lütfen şimdi yine kavga ettik aşırı sinirlendi onlar yüzünde hergün kavga ediyoruz önemsemiyorlar onların borcunu ödemek zorunda kalmak istemiyorum artık bıktım gerçekten sanırım amacı arabayı hurda haline getirip borcu bizim üzerimize yıkmak kaç defa men edeldi yine önemsemiyor oğlumuda alıp ailemin yanına gitmek istiyorum bıktım artık