Eşimin Abisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune Mune konumu kapatabilir misiniz? Hadsizce yorumlar yapılmaya başlandı.
İyi kötü destek olan herkese çok teşekkür ederim ♥️♥️

Siz böyle düşündüğünüz sürece Allah size çocuk vermez zaten. Önce gidin o kötü kalbinizi temizleyin..
Ayrıca çikolata kisti sonradan oluşan bir şey değil. Adet olduğumdan beri bu dertle uğraşıyorum. 13 yaşında bir kız çocuğuyken de mi kötü kalpliydim size göre? Bu kadar büyük konuşmayın. Çoluğunuz çocuğunuz var.

Hanımlar üsluplar nahoş olmaya başladı.
Ben Vignette’ye şu açıklaması nedeniyle hak verdim.

Evet empati yapınca ben de böyle düşünüyorum ama sonra abisinin hayat şartları ve isteme sebepleri göz önüne alınınca kendimi enayi gibi hissediyorum. Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Hastalık vs gibi durumlarda ondan önce ben gidip veririm parayı zaten. Ama durum farklı. Mesela maça gitmek için para istemesi, misafr gelicek pasta alıcam diye para istemesi normal mi? Madem pasta parasına muhtaçsın karın da çalışsın. Biz keyfimizden çalışmıyoruz. Üstelik bizim kavga ettiğimizi bildiği halde istemeye devam etmesi kötü niyetli geliyor.

Abi kardeşinin okumasına destek olmuş, amenna elbette takdir edilecek bir şey yapmış ama kardeşler böyle bir fedakarlığı karşılık beklemeden yapmalıdır bence, Vignette’nin eşi abisinin yaptığı fedakarlık altında eziliyorsa, o zaman Vignette’den gizli saklı iş yapmadan açıkça konuşarak ama abinin maç parası, pasta parası olarak değil, yeğenine bir hesap açıp eğitim vb giderleri için o hesaba para atalım diyerek yapabilirdi bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X