Hergün bu yüzden kavga?!

Esimi bir araba konusunda bir aile "dostu" dolandirmaya kalkti. Sözde ona bir araba satacakti. Parayi aldi ama bahsettigi araba yok ortada. Esimi oyaladi. Biz de daha yeni evlenmistik o zamanlar. Acayip sinir oldum. Esime dedim ki o kisiye bu tarihe kadar zaman. O zamana kadar ödüyorsa ödedi aksi takdirde benim dedigim yapilacak dedim. Ödemedi tabi. Bende tuttum bir Alman mahkemeye sikayet verdim parayi alip arabayi vermedi diye. Mahkemeden ona ilk mektup gidince ailesininde haberi oldu. Isi hic uzatmayayim: esimin parasini geri aldim. Ben isin parasinda degildim. Ama esimi kullanmaya calisanin da gözünün yasinada bakmam. Bu aile icinde gecerli
Bende polisi arasam eşimin üzerine araç e devlette hacizli ama kullanılıyor diye başka abisi tarafından sizce ismim falan çıkarmı ortaya

Bende polisi arasam eşimin üzerine araç e devlette hacizli ama kullanılıyor diye başka abisi tarafından sizce ismim falan çıkarmı ortaya

Türkiyede sistem nasil isledigini bilmedigim icin bu konuda bir fikrim yok. Arkadaslar benden iyi bilir burda

o modelin üretimi 2006 yılında bitmiş, 2012 de tekrar üretime başlamış diye okudum az önce
km si 200bin altındaysa, vuruklar yoksa 14-15 yaşında bir vaneo kabaca 70-75 bin civarında şu an, sahibinden sitesinde en temizleri 85 bin civarında
ama kötü bakılmışsa bu fiyatlara da satılmaz

km si 200bin altındaysa, vuruklar yoksa 14-15 yaşında bir vaneo kabaca 70-75 bin civarında şu an, sahibinden sitesinde en temizleri 85 bin civarında
ama kötü bakılmışsa bu fiyatlara da satılmaz
Gayet sağlam iki ellere bende baktım 60 bin civarı ama işte gel gelelim önemseyen yok borçları sizce akışına mı bırakayım

Gayet sağlam iki ellere bende baktım 60 bin civarı ama işte gel gelelim önemseyen yok borçları sizce akışına mı bırakayım
akışına bırakın, araba borcu karşılıyor zaten
dua edin abisi o arabayla kaza yapmasın, iyi bir şoförse rahat bir nefes alabilirsiniz
ama maaşınıza haciz falan gelmez, icraya düşerse 40 bine kadar düşebilir ama eskisi gibi yok fiyata satılmıyor icralık arabalar, o konuda düzenleme yapıldı

özetle, başta maddeler halinde yazdıklarıma döneyim, endişe edeceğiniz son şey para bence.

akışına bırakın, araba borcu karşılıyor zaten
dua edin abisi o arabayla kaza yapmasın, iyi bir şoförse rahat bir nefes alabilirsiniz
ama maaşınıza haciz falan gelmez, icraya düşerse 40 bine kadar düşebilir ama eskisi gibi yok fiyata satılmıyor icralık arabalar, o konuda düzenleme yapıldı

özetle, başta maddeler halinde yazdıklarıma döneyim, endişe edeceğiniz son şey para bence.
Haklısınız kendimi yiyip bitiriyorum ne yaparlarsa yapsınlar hacizli araç zaten elinde sonunda patlayacak bir yerden şoförlüğü iyi

Bu konuyu gene açmıştınız biz burdan ne yapabiliriz ki adam ödemiyor ya bu yüzden boşanacaksınız ya bekleyeceksiniz 🤷🏼‍♀️

Arkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın borç var eşimle sürekli kavga ediyoruz abisi üç kağıtçı biraz yalanda var eşim arıyor öde abi diye oda tamm diyor kapıyor telefonu sürekli kavga ediyoruz bu konu yüzünden bıktım artık araba onların kapısında onlar kullanıyor ama borçta eşimin adı yazılı eşim iyi niyetli bir insan kötülük yapacağı aklına gelmiyor ama ben kimseye güvenmiyorum şimdi af çıkmış eşim yine aradı tamam dedi abisi.. e devlette bu araç hacizli olarak görünüyor cidden artık boşanma raddesine geldim ne yapılabilir bu borçla alakalı ben bu borcu eşime ödetmem zaten o da ödemez kimse önemsemiyor bi akıl verin lütfen şimdi yine kavga ettik aşırı sinirlendi onlar yüzünde hergün kavga ediyoruz önemsemiyorlar onların borcunu ödemek zorunda kalmak istemiyorum artık bıktım gerçekten sanırım amacı arabayı hurda haline getirip borcu bizim üzerimize yıkmak kaç defa men edeldi yine önemsemiyor oğlumuda alıp ailemin yanına gitmek istiyorum bıktım artık
Eşinizin annesı babası yaşıyor mu ?Onkarla konuşun

Arkadaşım eşin daha yeni Corona virüsü kapmadı mi? Hastalık nedeniyle evde karantinada olan insanı sabah akşam belki de hiç yaşanmayacak sorun için neden darlıyorsun? Bu yaşanılan durum ile ilgili yaşanabilecek sorunlar hakkında eşine kendi fikirlerini söylemişsin..çekil kenara izle. Eşinin ödediği bir borç yokken sanki adam maaşını abisinin borçlarına yatırıyormuş tablosu çizmenin manası var mı?!

Araba sizin üstünüze (bu çok iyi) satın arabayı aklı başına gelsin. Abisine söylesin ya borcu öde yada arabayı satıyorum diye. Belki o zaman öder.

Eşinşz zaten borcu ödemiyormuş ki neyin kavgasını ediyorsunuz her gün? Eşinizin üzerine araba zaten. Hangi arabanın fiyatı 20 000 TL?

Arkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın borç var eşimle sürekli kavga ediyoruz abisi üç kağıtçı biraz yalanda var eşim arıyor öde abi diye oda tamm diyor kapıyor telefonu sürekli kavga ediyoruz bu konu yüzünden bıktım artık araba onların kapısında onlar kullanıyor ama borçta eşimin adı yazılı eşim iyi niyetli bir insan kötülük yapacağı aklına gelmiyor ama ben kimseye güvenmiyorum şimdi af çıkmış eşim yine aradı tamam dedi abisi.. e devlette bu araç hacizli olarak görünüyor cidden artık boşanma raddesine geldim ne yapılabilir bu borçla alakalı ben bu borcu eşime ödetmem zaten o da ödemez kimse önemsemiyor bi akıl verin lütfen şimdi yine kavga ettik aşırı sinirlendi onlar yüzünde hergün kavga ediyoruz önemsemiyorlar onların borcunu ödemek zorunda kalmak istemiyorum artık bıktım gerçekten sanırım amacı arabayı hurda haline getirip borcu bizim üzerimize yıkmak kaç defa men edeldi yine önemsemiyor oğlumuda alıp ailemin yanına gitmek istiyorum bıktım artık
Bunda bukadar takılacak ne var anlamadım?
Arabayı satarsınız kaparsınız en kötü borcu?
Araba zaten esinizin üzerineymis.
Sizden gizli satamazlar.
Bunun icin bosanma raddesine gelmek de ne bilim:işsiz:

Siz cok abartiyorsunuz her gun bu mevzudan kavgami olur eger birsey olursa borc kalirsa uzerinize basar gidersiniz once abisine anne babasina sayar soversiniz ceker gidersiniz yani nedir? Borc dediginde 20 bin yani yuzbinler degil. Bu sebepten bukadar huzursuzluk cikarmaniz hic normal degil

sen çalışıyor musun?
adam seni aç açıkta mı bırakıyor?
adam parasını pavyonda mı kumarda mı yiyor?
kız valla deli olursun hep para para para duşune duşune.
az rahat ol.

X