- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
-
- Konu Sahibi gwencooper
Hoşbulduk beyin kız nicki beyin bedava yapaydın ya
Heyecan iyidir kız
Kova burcu sürpriz sever hem bişeyin zamanı gelmeden hareket etmek istemez.
Bak yavaş yavaş rayına oturuyor herşey sen gönlünü ferah tut
Pozitif olmam gerekiyor dediğin gibi umarım canım sağol...
Fena değil her şeyden bunalmış bi durumdayım açıkcası gerginim yani. Senin nasıl gidiyor ?
O da olabilirdi ama ilk bu geldi aklıma ne saçma bi aklım varsa bu geldi yani
Tanıdın mı bilmiyorum ama beni :)
Beklemek ve susmak şart sanırım kuzum...
Aaaa evet onu bende farkettim :) Şimdiye kadar aldıgı hediyelerin hepsi cok farklıydı cok orjinaldı.Mesela asla yapamayacağı şey hakkında söz vermez ve konusmak istemez :)
Herkes gelecek bu yaşlara
Peki bu 2-3 aylık süreçte ne değişti de sorunlar olmaya başladı :44:
Bilmiyorum canım ya sınav yaklaştıkça derse asılmam gerekirken tam tersi oldu. Hiç ders çalışasım gelmez oldu. Neden böyle bilmiyorum. Sevdiceğimin dürtmeleriyle derse kalkıyorum. Aslında o beni anlıyor bu yoğunluğun 2. yılı olduğundan bunaldın biliyorum ama bırakma 1 ay kaldı sabret diye diye çalıştırıyor işte bakalım..
İnşallah hayırlısı olur hakkımızda ya:26:
Tanıdım kız hadi söylemeyim şimdi eski nickini
Toparlanırsınız hem ayrı kalınca konusmayınca biraz oluruna bırakın balım..
Büyük bi sorun yok aslında. 2 buçuk senedir hep fevri çıkışlarım oldu benim yeri geldi kavga ettik bu yüzden sonra ben üzüldüm pişman oldum düzeldik benim üzüldüğümü gördü alttan aldı vs...
Geçende 2 hafta falan beraberdik. Durduk yerde içimden bir şeylere bozuldum ve patladım ona bağırdım çağırdım o günden sonrada aramız iyice kötü oldu. Hep böyleyiz mutluluk,huzur vermiyorsun artık dedi.
Yani bilmiyorum ben mi çok önemsiyorum onu :26:
Çok hoşsun seduluu teşekkür ederim inceliğin için
Durduk yere sinirlenmen iyi birşey değil tabi ama işte neden sinirleniyorsun ?
O hiç birşey yapmadığı halde mi ?
O da olabilirdi ama ilk bu geldi aklıma ne saçma bi aklım varsa bu geldi yani
Tanıdın mı bilmiyorum ama beni :)
Rica ederim beybi
Oh be sonunda bi sohbet çeviriyoruz
Benimde o konuda düzelmem lazım işte kuzum yoksa hep böyle olucaz
Meraba size bişey soracaktım.
Daisypath - Anniversary ticker details
Daisypath'te çizelgemi yaptım bnde ayarlarımda kabul etmiyor ama hangi kodu atacağım acaba yanlış mı yaptım yardımcı olur musunuz bana?
Mesela tayt giyme diyor ona sinirleniyorum normalde hoşuma giderdi sürekli kavga ettiğimiz için 3-4 saat görüşmek istiyor bende bütün gün onunla olayım istiyorum çünkü zaten uzaktayız diye.
Oda az görüşünce bozuluyorum patlıyorum. Benim için çabalamadığını düşünüyorum içimde. Uzaktan bakıyorum arkadaşım biliyor ilişkimizi seni düşünüyor geliyor yanına doğum gününde gelceğini söylüyor daha ne istiyorsun diyor ama eksik içimin rahat etmediği bi durum var ben daha fazlasını istiyorum.
Bende senin gibiyim bitanem çok az çalışıyorum yani bu aralar. Benimkide sürekli söyledi bak 40 gün kaldı daha her şey bitmiş değil dedi ama umrumda değil gibi sanki kendimi anlayamıyorum bunalmış bir durumdayım...
Mutsuzum her konuda
Düzel düzel Canım, iyi değil böyle, bize zarar