- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
-
- Konu Sahibi gwencooper
Sağol canım ben konusu açılmaz sanıyodum ne bileyim umutlarım tükenmişti tamamen :) Evet en önemlisi sağlık tabiii gerisi olur nasıl olsa :)
Senin bazı özelliklerini kendime cok benzetiyorum..Bende senin gibiyim bişeye kızdıysam onu cok uzatırım mesela, unutana kadar bitirmem..Etrafıma bakıyorum sevgilileri neler neler yapıyo hiç kızmıyolar..Erkeklerinde en sevmediği şey dır dır yapılmasıdır..Karşılıklı konusmanızda fayda var ikinizdede hatalar varsa bunları çözmeniz gerek..
AhahahahSen biraz daha izle bence daha çok kıskanıcak, çünkü daha da etkilenicen, bişey var o velette Ama belli etme sevdiceğe aranız bozulmasın bi vampir bozuntusu yüzünden
Bende sabır diye bir şey yok kuzum sabredemiyorum o artık bizim için çabalamıyor üstüne fevri çıkışlarımla kendimden soğuttum iyice uzaklaştı zaten
Aynennnnnn, susup ağırdan sattığımızda daha kıymetli oluyoruz, bunu bildiğimiz halde neden dır dır yapıyoruz ki :26: Benimki de hiç hiç sevmez, sinirlenir hemen. Ama çok şükür eskisi gibi değilim bende, düzeldim o zorlu süreçte
Tanıdım beybi seni
Demiştin ya ui yapcam diye ondan hemen kabul ettim isteğini
Hadi bakalım sana da hayırlı olsun manita geliyormuş
Herşey senin elinde canım benim sen istesen aranızı çokta güzel düzeltebilirsin.. Sen bırakma kendini bizler inandık sizde inanın !!!
Gitmiyor kuzum gitmiyor bıktım artık bizden olmaz beni önemsemiyor ben takmayım sabrediyim diyorum oda olmuyor
Ben geldim
Uzaktan tanıyorum sadece seni :) Çok memnun oldum bu arada.
Bende Tuğçe 19'a giricem 1 ay sonra küçüğüm yani :)
Üniversite sınavına hazırlanıyorum 2. senem istediğim bölüm olmadığı için tekrar hazırlanmak istedim.
2 buçuk senelik bir ilişkim var uzaktayız inişli çıkışlı gidiyor şuanda :)
Bir çözüm bulun kuzum buna .. ama sınavı bekleyin kafanızı toparlayın..
Hoşgeldin
Belli ediyorum demekSağol kuzum, gerçi görüşüyoruz sürekli ama yarın için bi heyecan var bilmem nedendir
Bir çözüm bulun kuzum buna .. ama sınavı bekleyin kafanızı toparlayın..
Sen hemen umutsuzluğa düşüyorsun bunu yapma sabırla bekle bak ne güzel yoluna giriyor herşey.
Önceden söz muhabbeti yaptığında büyük tartışmalar oluyordu sevgilinle ama şimdi zamanı geldi demek ki o sana açıyor bu konuları.
Sakın umutsuz olma
Herşey benim elimde haklısın sorunlu olan benim zaten kendimden bıktım
Bende memnun oldum tuğçe
Küçükmüşsün kız ama olsun bende 5 sene önce o yaştaydım
Ah ulen yaşlanıyorum ama beni görsen çıtırım daha görenler 19-20 yaşında sanıyor
İnşallah istediğin bölümü kazanırsın.
Bi büyük tavsiyesi vereyim inişli çıkışlıysa bi ilişki fazla hayır gelmez hele uzaktayken bu kadar iniş çıkış iyi değildir.
Ha istisnalar var mı tabi ki vardır. Fakat tecrübe ettiğim kadarıyla seni üzen bi kişiden hayır gelmiyor.
Daha yaşında genç zaten
Felaket tellalı gibi konuştum ama tabi yine de hakkınızda hayırlısı olsun.
Biz benziyoruz zaten birbirimize
O benim dır dırlarımdan bunaldı artık zamana bırakalım diyor ama ben sabredemiyorum ya kaybedicem ya da böyle kendimi yiyip bitirerek düzelmesini beklicem.
Haklısın canım..Benım en büyük hatam hemen umutsuzlanıp hayatı kendime zindan ediyorum..Akşam konusurken 'bu sevgililer günü için cok farklı planlarım vardı ama olmadı işte' falan dedi..Sabırlı olmam gerek helede bu dönemde ah ah balık burcu olmaktan nefret edıyorum
Yok canım öylede düşünme sadece umutlu ol diyorum sana.. Pozitif ol..
Umarım herşey bian önce yoluna girer canım Ygs hazırlığın nasıl gidiyor?
Bende öyleyim işte :) Mesela bana diyo 'uzatma kapatalım konuyu' diye ben hayır illa tartışıcam illa hemen çözüme ulaştırıcam :)
En güzel yaşındasın bence sen o yaşları çok seviyorum
Çok iyi olduğumuz zamanlarda var ama 2-3 aydır bişey oldu bize sürekli bi sorun.
Hakkımızda hayırlısı :)
Aynennnnnn, susup ağırdan sattığımızda daha kıymetli oluyoruz, bunu bildiğimiz halde neden dır dır yapıyoruz ki :26: Benimki de hiç hiç sevmez, sinirlenir hemen. Ama çok şükür eskisi gibi değilim bende, düzeldim o zorlu süreçte