- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
-
- Konu Sahibi gwencooper
Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Siz nasıl barıştınız ya değiştiğine değmedi mi kız
Uzakta olmanız yıpratıyor canım sizi özlüyorsunuz bu durumunuza kızıyorsunuz sonra birbirinizden çıkarıyorsunuz acısını..
Sabret canım benim bu sizin imtihanınız..
Sabret ki acıyı bal eyleyesin der hep annem. Sende öyle yap kuzum inanıyorum ki herşey güzel olacak
Ben geldim
2-3 aydır öyle canım bişey oldu bize bilmiyorum sonumuz geldi.
Hoş geldin
Hoşgeldin canım nasılsın bakalımm :)
Valla bilemiyorum ki bazıları memnun bazıları değil, yapmadan önce araştırmak gerek iyice, vay o derece ilgin varmışDamon çok tatlı ama ona hayran olucan şimdiden diyeyim
Canım her ilişkide var iniş-çıkışlar. İkinizde hem kırgın hem yorgunsunuz. Birazcık zamana bıraksan düzelicek bak
Hoşbulduk
Tanışmıyoruz sanırım biz :)
Evet benimkine diyorum senın gibi çok etkileyici bakıyo diye 'inşallah etkilenmiyosundur onlardan' diyo bana kıskançlığı asla ihmal etmiyoruz
Orası öyle sanırım canım ama düzelmiyoruz bi türlü bendede hata var nasıl olcak bilmiyorum.
Hoşgeldin canım :) Alıntı yapmamışsın ama bana dedin sanırımBaya ısrar etti aradı msj attı sevgi olunca insan dayanamıyo :) Yooo bu adımı o hiç bilmeyecek ki :) Sen neler yapıyosun gelişme var mı ?
Hoşbulduk kızlar
Bende keyifler yerinde herşey tıkırında
Sizde ne var ne yok
Geçmişe bi baktım da shanna hayırlı olsun canım rafa kalktığı falan yoktu zaten o durumun sadece biraz süresi uzamıştı sağlık durumlarından dolayı.
Aman gene de sağlık yerinde olsun da hayırlısıyla söz olur.
Hoşbulduk kızlar
Bende keyifler yerinde herşey tıkırında
Sizde ne var ne yok
Geçmişe bi baktım da shanna hayırlı olsun canım rafa kalktığı falan yoktu zaten o durumun sadece biraz süresi uzamıştı sağlık durumlarından dolayı.
Aman gene de sağlık yerinde olsun da hayırlısıyla söz olur.
İyi iyi Canım MaşallahBende de iyi çok şükür Bu arada ben(Shannacığımın topiğindeki Kedimi7m) =)
Özellikle alıntı yapmadım
Ama hemen anlamışsın bebeğim
Bizim iyi orta şekerli gelip gidiyor
Bilmem ki olabilir de eski topicte vardım ben
Ben bi adet Sedulu
3 yıllık bi ilişkim var artık kısmetse nişan planları yapıyoruz.
Yaş 24, kova burcu ve aöften 2. üniversite olarak işletme bölümü öğrencisi
Sıra sende
Senin bazı özelliklerini kendime cok benzetiyorum..Bende senin gibiyim bişeye kızdıysam onu cok uzatırım mesela, unutana kadar bitirmem..Etrafıma bakıyorum sevgilileri neler neler yapıyo hiç kızmıyolar..Erkeklerinde en sevmediği şey dır dır yapılmasıdır..Karşılıklı konusmanızda fayda var ikinizdede hatalar varsa bunları çözmeniz gerek..