Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Siz nasıl barıştınız ya değiştiğine değmedi mi kız

Hoşgeldin canım :) Alıntı yapmamışsın ama bana dedin sanırım Baya ısrar etti aradı msj attı sevgi olunca insan dayanamıyo :) Yooo bu adımı o hiç bilmeyecek ki :) Sen neler yapıyosun gelişme var mı ?

Bende sabır diye bir şey yok kuzum sabredemiyorum o artık bizim için çabalamıyor üstüne fevri çıkışlarımla kendimden soğuttum iyice uzaklaştı zaten

Hoşgeldin canım nasılsın bakalımm :)

Hoşbulduk kızlar
Bende keyifler yerinde herşey tıkırında
Sizde ne var ne yok
Geçmişe bi baktım da shanna hayırlı olsun canım rafa kalktığı falan yoktu zaten o durumun sadece biraz süresi uzamıştı sağlık durumlarından dolayı.
Aman gene de sağlık yerinde olsun da hayırlısıyla söz olur.

Valla bilemiyorum ki bazıları memnun bazıları değil, yapmadan önce araştırmak gerek iyice, vay o derece ilgin varmış Damon çok tatlı ama ona hayran olucan şimdiden diyeyim

Evet benimkine diyorum senın gibi çok etkileyici bakıyo diye 'inşallah etkilenmiyosundur onlardan' diyo bana kıskançlığı asla ihmal etmiyoruz

Tanışmıyoruz sanırım biz :)

Bilmem ki olabilir de eski topicte vardım ben
Ben bi adet Sedulu
3 yıllık bi ilişkim var artık kısmetse nişan planları yapıyoruz.
Yaş 24, kova burcu ve aöften 2. üniversite olarak işletme bölümü öğrencisi

Sıra sende

Evet benimkine diyorum senın gibi çok etkileyici bakıyo diye 'inşallah etkilenmiyosundur onlardan' diyo bana kıskançlığı asla ihmal etmiyoruz

Ahahahah Sen biraz daha izle bence daha çok kıskanıcak, çünkü daha da etkilenicen, bişey var o velette Ama belli etme sevdiceğe aranız bozulmasın bi vampir bozuntusu yüzünden

Orası öyle sanırım canım ama düzelmiyoruz bi türlü bendede hata var nasıl olcak bilmiyorum.

Senin bazı özelliklerini kendime cok benzetiyorum..Bende senin gibiyim bişeye kızdıysam onu cok uzatırım mesela, unutana kadar bitirmem..Etrafıma bakıyorum sevgilileri neler neler yapıyo hiç kızmıyolar..Erkeklerinde en sevmediği şey dır dır yapılmasıdır..Karşılıklı konusmanızda fayda var ikinizdede hatalar varsa bunları çözmeniz gerek..

Özellikle alıntı yapmadım
Ama hemen anlamışsın bebeğim
Bizim iyi orta şekerli gelip gidiyor

İyi iyi Canım Maşallah Bende de iyi çok şükür Bu arada ben(Shannacığımın topiğindeki Kedimi7m) =)

Sağol canım ben konusu açılmaz sanıyodum ne bileyim umutlarım tükenmişti tamamen :) Evet en önemlisi sağlık tabiii gerisi olur nasıl olsa :)

Özellikle alıntı yapmadım
Ama hemen anlamışsın bebeğim
Bizim iyi orta şekerli gelip gidiyor

Anlmaz mıyım kız hiç :)) Aaa sizde barışmışsınızzz cok mutlu oldummmm ne kadar umutsuzduk işte ne olacağı belli olmuyor :)

Uzaktan tanıyorum sadece seni :) Çok memnun oldum bu arada.
Bende Tuğçe 19'a giricem 1 ay sonra küçüğüm yani :)
Üniversite sınavına hazırlanıyorum 2. senem istediğim bölüm olmadığı için tekrar hazırlanmak istedim.
2 buçuk senelik bir ilişkim var uzaktayız inişli çıkışlı gidiyor şuanda :)

Aynennnnnn, susup ağırdan sattığımızda daha kıymetli oluyoruz, bunu bildiğimiz halde neden dır dır yapıyoruz ki :26: Benimki de hiç hiç sevmez, sinirlenir hemen. Ama çok şükür eskisi gibi değilim bende, düzeldim o zorlu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…