_MinigininFaresi Armut Piş Ağzıma Düş Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 514 0 17 Şubat 2013 Konu Sahibi gwencooper #701 okyonus .!.: Sıkılıyorum evde kocamda fılm ızlıyor hayrola senın neyın var canım Genişletmek için tıkla... sedulu .!.: Hayırdır neye bozuksun kız manitan geliyor ya yarın Genişletmek için tıkla... Ya teyze nedir? Anne yarısı derler ya! Bizim teyzelerden bi b.k olmaz, insan bu kadar mı fesat olur ya! Bide yüzümüze gülüp canım cicim yapıyolar. Lanet gelsin bi daha merhaba'nın dışında konuşursam o...... olayım. Çok sinirliyim.
okyonus .!.: Sıkılıyorum evde kocamda fılm ızlıyor hayrola senın neyın var canım Genişletmek için tıkla... sedulu .!.: Hayırdır neye bozuksun kız manitan geliyor ya yarın Genişletmek için tıkla... Ya teyze nedir? Anne yarısı derler ya! Bizim teyzelerden bi b.k olmaz, insan bu kadar mı fesat olur ya! Bide yüzümüze gülüp canım cicim yapıyolar. Lanet gelsin bi daha merhaba'nın dışında konuşursam o...... olayım. Çok sinirliyim.
TheBeyin Romeo kop gel ayrıl gel tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2011 7.054 840 17 Şubat 2013 Konu Sahibi gwencooper #702 Ben geldiim kızlar
PembeMuhendisi Tek Aşkı Kalbimin *A* Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 2.199 247 26 Şubat 2013 Konu Sahibi gwencooper #703 Merhabalar. :) Daha önce de uğramıştım buraya fakat internetimin azizliğine uğradım. Ama artık buradayıımm
Merhabalar. :) Daha önce de uğramıştım buraya fakat internetimin azizliğine uğradım. Ama artık buradayıımm
TheBeyin Romeo kop gel ayrıl gel tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2011 7.054 840 26 Şubat 2013 Konu Sahibi gwencooper #704 BngAnl .!.: Merhabalar. :) Daha önce de uğramıştım buraya fakat internetimin azizliğine uğradım. Ama artık buradayıımm Genişletmek için tıkla... Bayadır aktif değil topik
BngAnl .!.: Merhabalar. :) Daha önce de uğramıştım buraya fakat internetimin azizliğine uğradım. Ama artık buradayıımm Genişletmek için tıkla... Bayadır aktif değil topik
PembeMuhendisi Tek Aşkı Kalbimin *A* Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 2.199 247 26 Şubat 2013 Konu Sahibi gwencooper #705 TheBeyin .!.: Bayadır aktif değil topik [/I] Genişletmek için tıkla... Hadi ya Neyse uzun süreli ilişki başlığına ışınlanıyım o zaman
TheBeyin .!.: Bayadır aktif değil topik [/I] Genişletmek için tıkla... Hadi ya Neyse uzun süreli ilişki başlığına ışınlanıyım o zaman