- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
-
- Konu Sahibi gwencooper
Mesela tayt giyme diyor ona sinirleniyorum normalde hoşuma giderdi sürekli kavga ettiğimiz için 3-4 saat görüşmek istiyor bende bütün gün onunla olayım istiyorum çünkü zaten uzaktayız diye.
Oda az görüşünce bozuluyorum patlıyorum. Benim için çabalamadığını düşünüyorum içimde. Uzaktan bakıyorum arkadaşım biliyor ilişkimizi seni düşünüyor geliyor yanına doğum gününde gelceğini söylüyor daha ne istiyorsun diyor ama eksik içimin rahat etmediği bi durum var ben daha fazlasını istiyorum.
Onu bende bi bilsemmm :) Benımkide nefret eder dırdırımdanBen hala aynıym ne yazıkki değişemiyorumm aniden sinirleniyorum bi sakin olmayı başarabilsem
Di mi hep bi darmadağın oluyodu bu topik herkes bi yerlerde
For Websitesdeki ımage urlyi çizelge yazan yere yazcaksın canım.
Birden daha fazlasını alamazsın ki.
Önce onu biraz rahat bırakmayı dene yani konuş tabi ki yine ama sıkmadan. bunu yapabilmen için senin rahatlaman lazım öncelikle
Bi erkeğin üstüne ne kadar düşersen o kadar uzaklaşır o senden genel kanı budur.
Aynı durumdayız canım. İnşallah çalışma azmimize kavuşuruz acilen..
Meraba size bişey soracaktım.
Daisypath - Anniversary ticker details
Daisypath'te çizelgemi yaptım bnde ayarlarımda kabul etmiyor ama hangi kodu atacağım acaba yanlış mı yaptım yardımcı olur musunuz bana?
Umarım canım benim hakkımızda hayırlısı olsun.
Tek yapmam gereken biraz onu rahat bırakmayı denemek zaten oda öyle söylüyor ikimizde sınava gireceğiz biraz müsade edelim birbirimize konuşmayalım demiyorum ama üstüme gelme zamana bırak dedi.
Fakat yapamıyorum bunu neden anlamıyorum çok aptalca davranıyorum tek derdim o gibi yani benim derslerim var hedeflerim var ailem, arkadaşlarım var...
Balım en iyi bildiğim şey iki kişi birbirini çok çok çok da sevse arada uzaklık varsa b.ktan sebeplerle birbirlerini bir şekilde üzüyolarla sebep hiç farketmiyor istemeden oluyor böyle şeyler, ama sıklığı da önemli tabi sizin aranız sürekli böyleyse sorun tabi..
Bende bir forum vardı burada ordan bakıp yapmıstım ama nasıl yaptığını nerden bilicem ki yardım etmek için bilmem lazım :26: Ben nasıl yapmıstım onu söyleyim mükemmel ingilizcem olmadıgı için googledan girip siteyi türkçeye cevirip öyle yapmıstım daha kolay oluyo :26:
Saol canım benim oldu galiba.
Amiinn canım benim çıkmam gerekiyor akşam yemeğine bi yere davetliyizde hazırlanym azucuk süsleneyim
Kendine iyi bak öptüm seni üzme tatlı canını hiç bişey için..
Oldu bitanem :)
Evet ya ben genelde geyik topiclerindeyim zaten de burası boş kalmıştı iyice
Heh bak kendi ellerinle yazıyorsun
Senin bi hedefin var.
Hayatının tam merkezi onu yapamazsın herşey onun etrafında dönerse çok şey kaybedersin.
Önceliğin şu anda üniversite sınavı olmalı hele hayalini gerçekleştir.
Ben neyden kaybettiğimi çok iyi biliyorum aslında.
Hayatımın merkezine koyduğum için kaybediyorum mesela sen nasılsın ilişkinizi bilmiyorum ama bir şeyler duymak rahatlamak onuda rahat bırakmak istiyorum.
Öyle düşünme balım bende hep öyle yaparım hayatımın merkezi o hep ..
Ben neyden kaybettiğimi çok iyi biliyorum aslında.
Hayatımın merkezine koyduğum için kaybediyorum mesela sen nasılsın ilişkinizi bilmiyorum ama bir şeyler duymak rahatlamak onuda rahat bırakmak istiyorum.
Kuzum ama ben kaybetmeye başladım bu yüzden artık oluruna bırakamıyorum onsuz rahat nefes alamıyorum bir şeyler hep eksik sanki o aramayınca o seni seviyorum demeyince...
Çok mu önemli bir gün tamamen ayrılsak ne kadar aptalmışım diyeceğim.