Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Balım en iyi bildiğim şey iki kişi birbirini çok çok çok da sevse arada uzaklık varsa b.ktan sebeplerle birbirlerini bir şekilde üzüyolarla sebep hiç farketmiyor istemeden oluyor böyle şeyler, ama sıklığı da önemli tabi sizin aranız sürekli böyleyse sorun tabi..

Onu bende bi bilsemmm :) Benımkide nefret eder dırdırımdan Ben hala aynıym ne yazıkki değişemiyorumm aniden sinirleniyorum bi sakin olmayı başarabilsem

Erkekler konuşmayı pek sevmezler bizim gibi ondandır galiba, mesela bize konuşulucak bişey onlar için hiçbişeydir. Ben öyleydim sonumuz kötü oldu bi anda patlak verdi yazın, ama tam olarak düzeltmesem de düzeldimm, düzeliriz İnşallah yoksa hep üzülürüz

Tek yapmam gereken biraz onu rahat bırakmayı denemek zaten oda öyle söylüyor ikimizde sınava gireceğiz biraz müsade edelim birbirimize konuşmayalım demiyorum ama üstüme gelme zamana bırak dedi.
Fakat yapamıyorum bunu neden anlamıyorum çok aptalca davranıyorum tek derdim o gibi yani benim derslerim var hedeflerim var ailem, arkadaşlarım var...

Meraba size bişey soracaktım.
Daisypath - Anniversary ticker details
Daisypath'te çizelgemi yaptım bnde ayarlarımda kabul etmiyor ama hangi kodu atacağım acaba yanlış mı yaptım yardımcı olur musunuz bana?

Bende bir forum vardı burada ordan bakıp yapmıstım ama nasıl yaptığını nerden bilicem ki yardım etmek için bilmem lazım :26: Ben nasıl yapmıstım onu söyleyim mükemmel ingilizcem olmadıgı için googledan girip siteyi türkçeye cevirip öyle yapmıstım daha kolay oluyo :26:

Umarım canım benim hakkımızda hayırlısı olsun.

Amiinn canım benim çıkmam gerekiyor akşam yemeğine bi yere davetliyizde hazırlanym azucuk süsleneyim
Kendine iyi bak öptüm seni üzme tatlı canını hiç bişey için..

Heh bak kendi ellerinle yazıyorsun
Senin bi hedefin var.
Hayatının tam merkezi onu yapamazsın herşey onun etrafında dönerse çok şey kaybedersin.
Önceliğin şu anda üniversite sınavı olmalı hele hayalini gerçekleştir.

Son 2-3 aydır sürekli böyle tatlım yüz yüze gelince düzeliriz demiştim oda olmadı daha beter olduk.
Benim yapmam gereken tek şey bi süre ikimizide rahat bırakmak :26:

Tuğçe söyledi canım yaptım çok teşekkür ederim

Evet ya ben genelde geyik topiclerindeyim zaten de burası boş kalmıştı iyice

Bende bu ara çok geyikçi bi insan oldum çıktım hangi topiklerdesin bende gelicem çok takipçi hissettim kendimi şu an
İçimde saçma b,i mutluluk var anlamlandıramadığım

Ben neyden kaybettiğimi çok iyi biliyorum aslında.
Hayatımın merkezine koyduğum için kaybediyorum mesela sen nasılsın ilişkinizi bilmiyorum ama bir şeyler duymak rahatlamak onuda rahat bırakmak istiyorum.

Hayatımın merkezine koyduğum için kaybediyorum mesela sen nasılsın ilişkinizi bilmiyorum ama bir şeyler duymak rahatlamak onuda rahat bırakmak istiyorum.

Öyle düşünme balım bende hep öyle yaparım hayatımın merkezi o hep ..

Öyle düşünme balım bende hep öyle yaparım hayatımın merkezi o hep ..

Kuzum ama ben kaybetmeye başladım bu yüzden artık oluruna bırakamıyorum onsuz rahat nefes alamıyorum bir şeyler hep eksik sanki o aramayınca o seni seviyorum demeyince...
Çok mu önemli bir gün tamamen ayrılsak ne kadar aptalmışım diyeceğim.

Hayatının merkezi yaptığın anda çok şey kaybedersin kendinde bu hatanın farkındayken düzeltmelisin.
Benim ilişkim yolunda çok şükür
3 senedir birbirimizi sıkma gibi bi durumumuz olmadı ikimizde aynı şehirdeyiz ve evlerimiz yürüyerek 10 dakikalık mesafede her gün görüşürüz.
Bi askerdeyken 5 ay görüşemedik
Onun kendine ait bi hayatı vardır benim de.
Arkadaşlarımla buluşacağım zaman sorun olmaz aynı şekilde onun için de geçerli maç izlemeye gider karışmam. Bazı akşamlar beni eve erken bırakır dışarı çıkar kimle gidiyorsun diye sorgulamam çünkü bunları aşalı çok uzun zaman oldu.
İkimizde ne zaman nasıl davranmamız gerektiğini bildiğimiz için sorun olmuyor.
Rahat bırakırım ben.
Bak mesela bi örnek vereyim erkekler pc oyunları oynar genellikle.
Sevgilimde çok sever ama benimleyken de oynar onu izlerim yorumda bulunurum kötü oynadın vs diye asla demem ben geldim oyunu bırak benimle vakit geçir diye.
Çünkü zaten beraber vakit geçiriyor oluruz o anda

Son düzenleme:

Olur mu hiç öyle şeyler deme sen onu sevdin ayrılsan bile pişman olmazsın bence.. ama böyle şeyler deme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…