- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
-
- Konu Sahibi gwencooper
Bende bu ara çok geyikçi bi insan oldum çıktım hangi topiklerdesin bende gelicem çok takipçi hissettim kendimi şu an
İçimde saçma b,i mutluluk var anlamlandıramadığım
Hayatının merkezi yaptığın anda çok şey kaybedersin kendinde bu hatanın farkındayken düzeltmelisin.
Benim ilişkim yolunda çok şükür
3 senedir birbirimizi sıkma gibi bi durumumuz olmadı ikimizde aynı şehirdeyiz ve evlerimiz yürüyerek 10 dakikalık mesafede her gün görüşürüz.
Bi askerdeyken 5 ay görüşemedik
Onun kendine ait bi hayatı vardır benim de.
Arkadaşlarımla buluşacağım zaman sorun olmaz aynı şekilde onun için de geçerli maç izlemeye gider karışmam. Bazı akşamlar beni eve erken bırakır dışarı çıkar kimle gidiyorsun diye sorgulamam çünkü bunları aşalı çok uzun zaman oldu.
İkimizde ne zaman nasıl davranmamız gerektiğini bildiğimiz için sorun olmuyor.
Rahat bırakırım ben.
Bak mesela bi örnek vereyim erkekler pc oyunları oynar genellikle.
Sevgilimde çok sever ama benimleyken de oynar onu izlerim yorumda bulunurum kötü oynadın vs diye asla demem ben geldi oyunu bırak benimle vakit geçir diye.
Çünkü zaten beraber vakit geçiriyor oluruz o anda
Olur mu hiç öyle şeyler deme sen onu sevdin ayrılsan bile pişman olmazsın bence.. ama böyle şeyler deme..
Maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın
Çok güzel örnekler vermişin mesela en son verdiğin örnek beni anlatıyor. Sevgilim oyun oynamayı sever benim yanımdada oynar banada oynatmak ister ama ben karşı çıkarım burda ben varım benimle ilgilen diye kızarım.
Oda zaten yan yanayız her an sarılıp konuşamayız ki falan der ben içimden bozulurum.
Sanırım biraz bu yüzden kaybediyorum.
Hep benimle ilgilensin istiyorum hep benimle vakit geçirsin. Aynı şehirlerdeykende öyleydik onun annesigilin yanına gitmesi gerekirdi ben bozulurdum bırakma beni derdim.
Oda zaten yarın okulda beraberiz derdi yine bozulurdum.
Her telden geyikte varım 20-30 yaş arası bekar kızlarda varım
Hayat yaşamaya ve eğlenmeye değer makara kukara topici vs..
Geyik ne bulursam dalarım
Bu kadar önemsemek bu kadar sevmek istemiyorum onu bitanem kendimden bir şeyleri koparıyorum çünkü.
Enee her yerde sedulu bende tüm boş vakitlerimde dalıcam sıkıldım zaten
Zaman verin en güzeli bu sanırım balım.
Amin canım.
İlgi sürekli sende olsun istiyorsun ama bu mümkün değil bazen ben bile sevgilime sürekli ilgi gösteremem
Onun sevdiği şeylere eşlik etmelisin sevgilim oyun açar 2 saat oynar ama o 2 saatte sohbetimiz su gibi akar geçer yani hem o keyif alır oyun oynarken hem de benimle sohbet ettiği için ben mutlu olurum.
Bu tip şeyler ufak gibi gözükse de büyük sorun olur.
Her zaman sarılıp koklaşıp aşkımlı cicimli konuşamazsınız. Yeri geldi mi arkadaşı gibi sohbet et bak nasıl hoşuna gidecek
Dal kız her zaman erkeklerden mi bahsetcez hüzünlenicez gülüp eğleniriz geyiklerde
Çok güzel şeyler söyledin benim için iyi oldu kendi hatalarımı anladım bir kez daha.
Off benimki gözlüklerime takmış durumdaaa sanki ben zevkten takıyorum
Ne gözlüğü kız hayırdır :44:
Gözlerim miyop 3 numara canım bi süredir doktorun önerisiyle daimi gözlük kullanıyorum..Öncedende insanların yüzlerini bulanık görüyodum ama öyle alışkındım.Şimdi gözlüklerim var ve genelde takıyorum pcde, tv izlerken dışarı cıkarken..ama benımki kızıyo gözlerimi daha cok bozacakmışım gözlük numarayı ilerletir takma fazla diyo..Takmadıgımda mümkün değil göremiyorum heryer bulanıkBana yakıştırmıyo desem değil ilk gördüğünden beri cok yakıştı çok seksi oldun diyo Neden böyle yapıyo anlayamıyorum gözlerim artık düzelmez ki zaten:26:
Gözlük takınca daha da bozulur diye birşey yok canım.
Asıl takmazsan daha fena hale gelir
Sürekli kullanmaya bak numaralı lensler nasıl ki işe yarıyor mu denemeyi düşündün mü ?
Bunu ona anlatamıyorum aslında gözlük kullanmadıgında göz git gide tembelleşir ve numara ilerlermiş..Gözlerim düzelmez dediğimde kızıyo böyle devamlı gözlük kullanırsan düzelmez diyo...Lens takamamki canım ya canım cok tatlıdır sokamam onu gözüme..Lenside doktorlar önermıyo zaten göz suyunu kurutuyomuş vs..ya ben gözlüklerimle mutluyum cok net görüyorum ve herkes cok yakıştırıyo :)
Evet canım aynen yazdığın gibi kullanmazsan bi süre sonra numarası büyür.
Benim arkadaşım yıllarca gözlük kullandı fakat numarası git gide küçüldü şu an sadece dinlendirici kullanıyor onu da arada yani
Ayy o günleri bende görürüm inşallahhhhh:103: