Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
Yasadıgı sıkıntıları uzuntuleri acıları geride bırakıp yeni bir sayfa acmak isteyen herkesi buraya bekliyorum..hem guleriz hem aglarız ama hepimiz birbirimizin acısını paylasıp birbirimize destek oluruz.. ve umarım her yeni gun bizim icin yeni bir umut olur

Bende geldimmmmm :) İnşallah güzel muhabbetler ederiz :)

valla gitmem bende gitmemm zatennn
ama benim çok dertlerim var bak sonra boguldumm demek yokkk hee
buradaki arkadaşlıklar o kada güzel ki

kapıya didim gardiyanları cıkmak yasakkkk

anlat bebeim ya bizde de bol dertler mutlaka ortak acılarımız vardır hepimizin birlikte cozmeye calısırız

kapıya didim gardiyanları cıkmak yasakkkk

anlat bebeim ya bizde de bol dertler mutlaka ortak acılarımız vardır hepimizin birlikte cozmeye calısırız
yasak olsnn vallla bende yerleştim mi gitmem zatennnnn
öyle kuzumm. herkezin bir derdi oluyor bazen ortak bile oluyor işte :97:
ama ben seni heç tanımıyorumm ki azcık bahsediver bakemmm :26:

yasak olsnn vallla bende yerleştim mi gitmem zatennnnn
öyle kuzumm. herkezin bir derdi oluyor bazen ortak bile oluyor işte :97:
ama ben seni heç tanımıyorumm ki azcık bahsediver bakemmm :26:

ben acıların kadınıyım bu ara
hatta konumda vardı son actıgım nişanlancagım sıra ayrılık yasadım ve beklenmedik sebepsiz bir ayrılıktı karsı tarafın istegiyle oldu bu aralar toparlanmaya calısıyorum duse kalka gidiyoruz oyle :)))

Son düzenleme:
Ben mutlu olamam artık Gwen ya başkasıda girse hayatıma o da mutlu edemez beni hep üzer

suanki psikolojinle olumlu seyler dusunemezsin tatlım ama bu devam etmiycek her gecen saniyede bile anlıycaksın acının dindigini:)) sadece sabır

neden ayrıldınz ki ama çok kötü olmuş ya böyle konuları duydukca zaten daha kötü oluyormmm :97:
hemen okumam lazımm ben seni güldürümmm kızçemm beni güzin abla ilan ettiler de daha kimse ye ben anlatamadımm dertlerim ne garip dimi yahu

neden yokki olsa keske ama yok saol aldım o ısıgı ben senden zaten
sende anlat bizde seni guldururuz

Herkesin derdi ayrı işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…