Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Sağol canım ben konusu açılmaz sanıyodum ne bileyim umutlarım tükenmişti tamamen :) Evet en önemlisi sağlık tabiii gerisi olur nasıl olsa :)

Sen hemen umutsuzluğa düşüyorsun bunu yapma sabırla bekle bak ne güzel yoluna giriyor herşey.
Önceden söz muhabbeti yaptığında büyük tartışmalar oluyordu sevgilinle ama şimdi zamanı geldi demek ki o sana açıyor bu konuları.
Sakın umutsuz olma :KK34:

Senin bazı özelliklerini kendime cok benzetiyorum..Bende senin gibiyim bişeye kızdıysam onu cok uzatırım mesela, unutana kadar bitirmem..Etrafıma bakıyorum sevgilileri neler neler yapıyo hiç kızmıyolar..Erkeklerinde en sevmediği şey dır dır yapılmasıdır..Karşılıklı konusmanızda fayda var ikinizdede hatalar varsa bunları çözmeniz gerek..

Biz benziyoruz zaten birbirimize :KK1:
O benim dır dırlarımdan bunaldı artık zamana bırakalım diyor ama ben sabredemiyorum ya kaybedicem ya da böyle kendimi yiyip bitirerek düzelmesini beklicem
.

Ahahahah :KK52: Sen biraz daha izle bence daha çok kıskanıcak, çünkü daha da etkilenicen, bişey var o velette :KK53: Ama belli etme sevdiceğe aranız bozulmasın bi vampir bozuntusu yüzünden :KK53:

tün sezonları bitiricem vampirlere her zaman hayranımdır zaten ne tuhafım ya insan kanı içen bi türe ilgim var :KK53:

Bende sabır diye bir şey yok kuzum sabredemiyorum o artık bizim için çabalamıyor üstüne fevri çıkışlarımla kendimden soğuttum iyice uzaklaştı zaten :KK50:

Herşey senin elinde canım benim sen istesen aranızı çokta güzel düzeltebilirsin.. Sen bırakma kendini bizler inandık sizde inanın !!!:KK52::KK52:

Aynennnnnn, susup ağırdan sattığımızda daha kıymetli oluyoruz, bunu bildiğimiz halde neden dır dır yapıyoruz ki :26: Benimki de hiç hiç sevmez, sinirlenir hemen. Ama çok şükür eskisi gibi değilim bende, düzeldim o zorlu süreçte

Benimde o konuda düzelmem lazım işte kuzum yoksa hep böyle olucaz :KK50:

Uzaktan tanıyorum sadece seni :) Çok memnun oldum bu arada.
Bende Tuğçe 19'a giricem 1 ay sonra küçüğüm yani :)
Üniversite sınavına hazırlanıyorum 2. senem istediğim bölüm olmadığı için tekrar hazırlanmak istedim.
2 buçuk senelik bir ilişkim var uzaktayız inişli çıkışlı gidiyor şuanda :)

Bende memnun oldum tuğçe :KK16:
Küçükmüşsün kız ama olsun bende 5 sene önce o yaştaydım :KK53::KK53:
Ah ulen yaşlanıyorum ama beni görsen çıtırım daha görenler 19-20 yaşında sanıyor :KK53::KK53:
İnşallah istediğin bölümü kazanırsın.
Bi büyük tavsiyesi vereyim inişli çıkışlıysa bi ilişki fazla hayır gelmez hele uzaktayken bu kadar iniş çıkış iyi değildir.
Ha istisnalar var mı tabi ki vardır. Fakat tecrübe ettiğim kadarıyla seni üzen bi kişiden hayır gelmiyor.
Daha yaşında genç zaten
Felaket tellalı gibi konuştum ama tabi yine de hakkınızda hayırlısı olsun.

Sen hemen umutsuzluğa düşüyorsun bunu yapma sabırla bekle bak ne güzel yoluna giriyor herşey.
Önceden söz muhabbeti yaptığında büyük tartışmalar oluyordu sevgilinle ama şimdi zamanı geldi demek ki o sana açıyor bu konuları.
Sakın umutsuz olma :KK34:

Haklısın canım..Benım en büyük hatam hemen umutsuzlanıp hayatı kendime zindan ediyorum..Akşam konusurken 'bu sevgililer günü için cok farklı planlarım vardı ama olmadı işte' falan dedi..Sabırlı olmam gerek helede bu dönemde ah ah balık burcu olmaktan nefret edıyorum :KK1:

Bende memnun oldum tuğçe :KK16:
Küçükmüşsün kız ama olsun bende 5 sene önce o yaştaydım :KK53::KK53:
Ah ulen yaşlanıyorum ama beni görsen çıtırım daha görenler 19-20 yaşında sanıyor :KK53::KK53:
İnşallah istediğin bölümü kazanırsın.
Bi büyük tavsiyesi vereyim inişli çıkışlıysa bi ilişki fazla hayır gelmez hele uzaktayken bu kadar iniş çıkış iyi değildir.
Ha istisnalar var mı tabi ki vardır. Fakat tecrübe ettiğim kadarıyla seni üzen bi kişiden hayır gelmiyor.
Daha yaşında genç zaten
Felaket tellalı gibi konuştum ama tabi yine de hakkınızda hayırlısı olsun.

En güzel yaşındasın bence sen o yaşları çok seviyorum :KK1:
Çok iyi olduğumuz zamanlarda var ama 2-3 aydır bişey oldu bize sürekli bi sorun.
Hakkımızda hayırlısı :)

Biz benziyoruz zaten birbirimize :KK1:
O benim dır dırlarımdan bunaldı artık zamana bırakalım diyor ama ben sabredemiyorum ya kaybedicem ya da böyle kendimi yiyip bitirerek düzelmesini beklicem
.

Bende öyleyim işte :) Mesela bana diyo 'uzatma kapatalım konuyu' diye ben hayır illa tartışıcam illa hemen çözüme ulaştırıcam :)

Haklısın canım..Benım en büyük hatam hemen umutsuzlanıp hayatı kendime zindan ediyorum..Akşam konusurken 'bu sevgililer günü için cok farklı planlarım vardı ama olmadı işte' falan dedi..Sabırlı olmam gerek helede bu dönemde ah ah balık burcu olmaktan nefret edıyorum :KK1:

Kova burcu sürpriz sever hem bişeyin zamanı gelmeden hareket etmek istemez.
Bak yavaş yavaş rayına oturuyor herşey sen gönlünü ferah tut :KK34:

Yok canım öylede düşünme sadece umutlu ol diyorum sana.. Pozitif ol..
Umarım herşey bian önce yoluna girer canım Ygs hazırlığın nasıl gidiyor?

Pozitif olmam gerekiyor dediğin gibi umarım canım sağol...
Fena değil her şeyden bunalmış bi durumdayım açıkcası gerginim yani. Senin nasıl gidiyor ?

En güzel yaşındasın bence sen o yaşları çok seviyorum :KK1:
Çok iyi olduğumuz zamanlarda var ama 2-3 aydır bişey oldu bize sürekli bi sorun.
Hakkımızda hayırlısı :)

Herkes gelecek bu yaşlara :KK53::KK53:
Peki bu 2-3 aylık süreçte ne değişti de sorunlar olmaya başladı :44:

Aynennnnnn, susup ağırdan sattığımızda daha kıymetli oluyoruz, bunu bildiğimiz halde neden dır dır yapıyoruz ki :26: Benimki de hiç hiç sevmez, sinirlenir hemen. Ama çok şükür eskisi gibi değilim bende, düzeldim o zorlu süreçte

Onu bende bi bilsemmm :) Benımkide nefret eder dırdırımdan :KK70: Ben hala aynıym ne yazıkki değişemiyorumm aniden sinirleniyorum bi sakin olmayı başarabilsem :KK50:

X