- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
-
- Konu Sahibi gwencooper
Gelin de çekirdek çitleyelim yahu
Bana tellerden dolayı cekırdek yasak ama geldım yınede
Olsun kız çitlemiş kadar oluruz başlayınca durmuyor zaten çekirdek yemesi
Çekirdege sardımı ınsan bırakamıyor tam hastalıkkzz bana iş bıl evde sıkıntıdan patlıyorum
Ah bacım bende aynı durumdayım tıkıldık kaldık küçük şehirlere iş bulamıyoruz
Tek beklentim haziran atamaları
Benımde tek umudum o valla ıns. Atanırız bu atamadaatanamassam yıne kpss calışmaya baslıycam aöf ye yazıldım sıkıntıdan ama oda sarmıyor benı
Hoşgeldin
Aynen canım ya bende yeniden hazırlanıcam eğer olmazsa
Aöf beni de sarmadı zaten sarmadığı için çok bölüm bırakmışlığım var bu defa bırakmamayım diyorum ne kadar başarırım orası meçhul
Sınav sorularına bakayım dedim soruları hatırlamadım iyi mi
Hoş bulduk Kuzum, heyecanlıyım biraz da bozuğum, sizler?
Ben bakmadım sorulara sonucları beklıyorumkpss calışırken zaman nasıl geçiyor anlamıyordum bu yıl hazıranı dort gozle beklıyorum esımınde mayısta tayını bellı olcak 2 yıl ayrı kalıcaz onada cok canım sıkılıyor uzuluyorum sag saglım su tayını bır atlatsak
Hoş bulduk Kuzum, heyecanlıyım biraz da bozuğum, sizler?
Sonuçları görmesem de olur tahminimce düşük gelecek hepsi
Evet ya ders çalışırken çok çabuk geçiyordu günler daha haziranın gelmesine 4 ay var
Eşin doğu görevi için mi gidecek şimdi
Peki sen tek başına mı kalacaksın evde :44:
Evet canım dogu gorevıne gıdecek ben kalıcam atanırsam atandıgım sehıre goturcez esyalarıbenımde dusuk gelır notlar cok tip sorular vardı
Anaaamm ben yalnız kalamazdım ya :18:
İnşallah atanırsın canım da kendine meşgale olur en azından
Bırhafta göreve gidiyorda cok özlüyorum zaman geçmiyor bu 2 yıl nasıl gecer naparım tahmın edemıyorum tek dılegım hayırlı bır yer cıksın aklım onda kalmasın zaman bır sekılde gececek ama 2 yıl az bır zaman degıl ıns. Kolayca ustesınden gelebılırız dusunmesı bıle içimi yakıyorıns. Atanırım bende yoksa evde zor düşünüp dururum Allah hayırlısını nasıp etsın