Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Kızlaaaarrr napıyosunuzzz :)) Ben çoooooooook mutluyummmmmmm :) Biliyosunuz bazı durumlardan dolayı bizim söz işi rafa kalktı sanıyodummmm ama öyle değilmişşş :) Benimkinin babası bi operasyon geçirecek onu atlatınca gider kızı isteriz demişş :) Ayyy onun yüzüğünü takacağım günleri iple çekiyorummmm

Aaaaaaaaaaaaa bende çok mutlu oldum Canım benimm Ohhhh Ohhhhhh İsteme+ nişanı bekliyoruz :) Çok sevindim Canım ya, bak Rabbim ne güzel veriyo. Bi zamanlar hayal gibi geliyodu ama şimdi nasıl gelişti işler, Kayınpeder de istiyo, oh maşallah Canım Rabbim bozmasın, çok sevindimm :)

Canım ya çok sağol öncelikle hayırlsıı tabiii çokta umutlanmak istemiyorum aslında çünkü önümüz karanlık :) Önce aile arası isteme ve söz düşünüyoruz biz nişan biraz daha sonra, belki yaz sonu falan..Çünkü nişanlı cok beklemek istemem en fazla 1 yıl nişanlı durmak en güzeli fazlası çok sorulara maruz kalıyo :)) Sen neler yapıyosun ? :)

Haklısın Canım, bana göre de nişan uzatılmamalı Rabbim hayırlısını nasip eder İnşallah =) Bekliyoruz güzel haberlerini N'apim Canım bende kuaförden yeni geldim, yolundum Yarın sevdicekle görüşücez İnşallah ne yemek yapim diyorum, bi yanımda aman dışardan istetin uğraşma diyo Onun telaşındayım :)

Selaammm Kimse var mıııııı?

Ben varım canım nasılsın

Merhabaa, ne güzell mutluluğunuz hiç bozulmaz umarım hep böyle olursunuz hayırlı olsun şimdiden aynı zamanda geçmiş olsun babası için

Kuaförde neler yaptırdın bakalım süs deyince orda duracaksın en sevdiğim şeydir :)) Ay ne güzel herkes marifetli bi ben değilim sankiii :) Yap yap erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermişş :) Bende kac gündür 'vampir günlükleri' dizisini izliyorummm adam akıllı siteye giremiyorum heyecan korku mükemmel ya :)

Ben varım canım nasılsın

Merhabaa, ne güzell mutluluğunuz hiç bozulmaz umarım hep böyle olursunuz hayırlı olsun şimdiden aynı zamanda geçmiş olsun babası için

Aaaaa sen mathildasın dmi yazı tarzından tanıdım yanılmıyosam :) Çok sağol canım iyi dileklerin için :)

Aaaaa sen mathildasın dmi yazı tarzından tanıdım yanılmıyosam :) Çok sağol canım iyi dileklerin için :)

Ayy evet tanıdın Çok mu ele veriyorum kendimi
Ne demek canım daha güzel haberlerinide duyarız inşallah

Bende bayılırım süse :) Sevdicek çok kızar :) Canım bacak+ kol aldırdım sirle pek süslük bişey yok Dışardan istetme taraftarıyım, malum diyetteyim ya :26: Şimdi yaparım canım çeker filan Aaaaaaaaaa bayılıyorum o diziye, manyağı olmuştum bi ara gece gündüz izliyorum, 1 sezonun yarısını 1 günde bitirmişliğim var Kaçıncı sezondasın?

Ayy evet tanıdın Çok mu ele veriyorum kendimi
Ne demek canım daha güzel haberlerinide duyarız inşallah

Benide yazı tarzımdan hep tanıdılar :) Napıyım değiştiremiyorum elim hep bu stile gidiyo :)

Canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü sen en güzelini hakediyorsun her şeyin :)
Allah nazarlardan korusun sizi

Ah o ağda ömrümü yedi benım hele bikini bölgesi canımı cok yakıyo Ne diyeti kız kaç kilosun ki ? 1. sezon 15. bölümdeyim 2 gündür izliyorum bütün aksam boyunca :))

Canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü sen en güzelini hakediyorsun her şeyin :)
Allah nazarlardan korusun sizi

Çok teşekkürler kuzum :) Emin ol sende herşeyin en güzelini hakediyosun :) Amin :) Sen neler yapıyosun inş iyisindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…