Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Ah o ağda ömrümü yedi benım hele bikini bölgesi canımı cok yakıyo :KK43: Ne diyeti kız kaç kilosun ki ? 1. sezon 15. bölümdeyim 2 gündür izliyorum bütün aksam boyunca :))

Aynen, epilasyon yapıp kurtulucam İnşallah :KK53: Ya Canım aslında kilom sırıtmıyor hiç, göbüşüm var maalesef çok rahatsız oluyorum bende :26: diyette girdim, mekik felan çekiyorum o yüzden..Hımm ii ii bitirirsin ama sürükleyici çünkü :KK34:

Teşekkür ederim canım benim :KK16:
Napıyım bende pek iyi değilim ya aramız kötü biz ayrılcaz bu gidişle.

Etkinliklerimin içinde gördüm. Atladım.
Canım benim saçmalama ne ayrılması.. Allah korusun..

Bu arada ben bu konuda yeniyim ismim Leyla :KK1:

Yaa bende onu düşünüyodum tam biliyo musun aklımdakisin di mi dur pm atıcam :KK1:

Haha doğru tahminnnn :)) Kısa süre içerisindede pro üye olarak karşınıza cıkabilirimmmm çok istiyorummmm :)

İyi yapmışın canım gel gel :)
Ya öyle bizim sonumuz geldi biliyorum bunu olmuyor çünkü.

Msjına cevap veremiyorum canım 10 dk kuralı olduğundan haberin olsun..
Neden öyle diyorsun canım sorun ne tam olarak?
Neyi eksik yapıyorsunuz?

Haha doğru tahminnnn :)) Kısa süre içerisindede pro üye olarak karşınıza cıkabilirimmmm çok istiyorummmm :)

Bende düşünüyorum onu da biraz daha zaman geçsin sonra bakarız dedim kendi kendime balım ama senin için çok sevindim düğün haberinide alırız umarım:KK16:

Aynen, epilasyon yapıp kurtulucam İnşallah :KK53: Ya Canım aslında kilom sırıtmıyor hiç, göbüşüm var maalesef çok rahatsız oluyorum bende :26: diyette girdim, mekik felan çekiyorum o yüzden..Hımm ii ii bitirirsin ama sürükleyici çünkü :KK34:

Lazer en etkili çözüm diyolar ama kaç tane bildiğim lazer yaptıran varsa zmanla gene tüyler çıkıyo diyolar :KK43: Benim küçüklüğümden beri vampirlere ayrı bi ilgim vardır mesela ben onların olduklarına inanıyorum başkalarına saçma gelsede :) Bi ara diş doktoruna gidip onlar gibi diş yaptırmayı düşünüyodum sonra vazgeçtim, fazla sert görünürümmm :))

Teşekkür ederim canım benim :KK16:
Napıyım bende pek iyi değilim ya aramız kötü biz ayrılcaz bu gidişle.

Siz birbirinizsiz yapamazsınız :) Bizim gibi kavga eder, ayrılır sonra üzülürsünüz :)

Msjına cevap veremiyorum canım 10 dk kuralı olduğundan haberin olsun..
Neden öyle diyorsun canım sorun ne tam olarak?
Neyi eksik yapıyorsunuz?

Büyük bi sorun yok bitanem 2-3 aydır böyle olduk benim fevri çıkışlarım çok var onun çabalamaması bir sürü şey...

Lazer en etkili çözüm diyolar ama kaç tane bildiğim lazer yaptıran varsa zmanla gene tüyler çıkıyo diyolar :KK43: Benim küçüklüğümden beri vampirlere ayrı bi ilgim vardır mesela ben onların olduklarına inanıyorum başkalarına saçma gelsede :) Bi ara diş doktoruna gidip onlar gibi diş yaptırmayı düşünüyodum sonra vazgeçtim, fazla sert görünürümmm :))

Valla bilemiyorum ki bazıları memnun bazıları değil, yapmadan önce araştırmak gerek iyice, vay o derece ilgin varmış :KK53: Damon çok tatlı ama ona hayran olucan şimdiden diyeyim :KK52:

Büyük bi sorun yok bitanem 2-3 aydır böyle olduk benim fevri çıkışlarım çok var onun çabalamaması bir sürü şey...

Uzakta olmanız yıpratıyor canım sizi özlüyorsunuz bu durumunuza kızıyorsunuz sonra birbirinizden çıkarıyorsunuz acısını..
Sabret canım benim bu sizin imtihanınız..
Sabret ki acıyı bal eyleyesin der hep annem. Sende öyle yap kuzum inanıyorum ki herşey güzel olacak:KK31:

X