- 10 Şubat 2013
- 514
- 0
-
- Konu Sahibi gwencooper
Ah o ağda ömrümü yedi benım hele bikini bölgesi canımı cok yakıyoNe diyeti kız kaç kilosun ki ? 1. sezon 15. bölümdeyim 2 gündür izliyorum bütün aksam boyunca :))
Teşekkür ederim canım benim
Napıyım bende pek iyi değilim ya aramız kötü biz ayrılcaz bu gidişle.
Yaa bende onu düşünüyodum tam biliyo musun aklımdakisin di mi dur pm atıcam
Etkinliklerimin içinde gördüm. Atladım.
Canım benim saçmalama ne ayrılması.. Allah korusun..
Bu arada ben bu konuda yeniyim ismim Leyla
İyi yapmışın canım gel gel :)
Ya öyle bizim sonumuz geldi biliyorum bunu olmuyor çünkü.
Haha doğru tahminnnn :)) Kısa süre içerisindede pro üye olarak karşınıza cıkabilirimmmm çok istiyorummmm :)
Ne oldu balım hani düzelmeye çalışıyordunuz aranız iyiye gitmiyo mu :26:
Aynen, epilasyon yapıp kurtulucam İnşallahYa Canım aslında kilom sırıtmıyor hiç, göbüşüm var maalesef çok rahatsız oluyorum bende :26: diyette girdim, mekik felan çekiyorum o yüzden..Hımm ii ii bitirirsin ama sürükleyici çünkü
Tuğçecim deme öyle ya, sadece zorlu bi süreç yaşıyosunuz, geçicek
Msjına cevap veremiyorum canım 10 dk kuralı olduğundan haberin olsun..
Neden öyle diyorsun canım sorun ne tam olarak?
Neyi eksik yapıyorsunuz?
Lazer en etkili çözüm diyolar ama kaç tane bildiğim lazer yaptıran varsa zmanla gene tüyler çıkıyo diyolarBenim küçüklüğümden beri vampirlere ayrı bi ilgim vardır mesela ben onların olduklarına inanıyorum başkalarına saçma gelsede :) Bi ara diş doktoruna gidip onlar gibi diş yaptırmayı düşünüyodum sonra vazgeçtim, fazla sert görünürümmm :))
Büyük bi sorun yok bitanem 2-3 aydır böyle olduk benim fevri çıkışlarım çok var onun çabalamaması bir sürü şey...
Siz birbirinizsiz yapamazsınız :) Bizim gibi kavga eder, ayrılır sonra üzülürsünüz :)