- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
Yok canım ben çalışmıyorum
31 yaşındayım,evliyim,3 çocuk sahibiyim
Evet canım 1 tek,1 çift 3 çocuk
Evet canım 1 tek,1 çift 3 çocuk
Sağol canım 10 yıllık evliyimaa ne güzell 31 yaşında ve 3 çocuk demek Maşllah san başa çıkıyorsun canım kaç yaşında evlendin. Ben 30 yaşıma giricem ocakta ve 5 senelik evliyim bebek falan yok çalışmalar devam aşılama yaptırdım tutmadı bu ay ara verdik ocakta ikincisi olacak napalım kısmet. Aşllah bağışlasın evlatlarını.
oyy oy
allah bağışlasın
ben birine zor bakıyom valla
o kadar sabrım yok küçükler de tabi yaşın genç olduğuna göre
heee çift oldu bir de ondannn. olsunn hep birlikte büyürler işte. Zordır eminim Allah kolaylık versinn ama güzeldir de..
Sağol canım 10 yıllık evliyim
Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin
Sağol canım
İkizler 8 yaşındalar,oğlum 2.5 yaşında
Benim de ikiz olsa aradan çıkarsam iki taneyi daha uğraşamam tedavi falan.. Olcaksa ya ikiz olacak ya tek olacak yanii benim kardeş yapmam ikiz olmazsa.
vay beee erken evlenmişsin sen ama zamanda su gibi alıyor benim 5 bitti 6 ya girdik eylülde hiç anlamadık bile. 10 da olur inşallah.. İyi bari ikizler büyümüşler okula gdiyorlardır hiç olmazsa az rahat ediyorsundur. Oğlun da büyümüş ne güzell... Maşallahhh...
Kızlar sohbet süper, ama diğer başlıklara da bakın arada, herkes burada olduğu için tıkanıp ilerlemeyen ve cevap bekleyen bir sürü başlık var.
İkiz olur inşaallah
:44::44::44::44::44:
Kızlar sohbet süper, ama diğer başlıklara da bakın arada, herkes burada olduğu için tıkanıp ilerlemeyen ve cevap bekleyen bir sürü başlık var.
Aa... Ya ben yeni mesajlara online forum takipten bakıyordum, habire "her telden" başlığı beliriyor, dedim "bir 40 kişi geyik yapıyo burada" ama değilmiş.herkes burada mı hepi topu üç kişiyiz :44:
Yok canım olur niye olmasın benim ailemde benden sonra 4 kişi daha ikiz doğurdu,biri üçüz gerçikorkuyorum ben yaa biraz minyonum zayıfım dr risk olur falan demedi ama ben korkuyorum Allah bilir tabi olacağı doğacağı varsa olur.. Sağol canımm..
Ne bileyim yalnız hissettim kendimi. Diğer başlıklarda yuvarlanan çalılar falan var, öyle ıssız.
Aa... Ya ben yeni mesajlara online forum takipten bakıyordum, habire "her telden" başlığı beliriyor, dedim "bir 40 kişi geyik yapıyo burada" ama değilmiş.
Farkında olmadan katıldım galiba :)Yok canım olur niye olmasın benim ailemde benden sonra 4 kişi daha ikiz doğurdu,biri üçüz gerçiminyon ve çok zayıflar hiçte sorun olmadı
Gel sende katıl sohbete
Farkında olmadan katıldım galiba :)
Ama ben hamile değilim, olmama da daha çoook var.
Hamile olanlarınızın ibebekleri inşallah sağlıklı olur.
Farkında olmadan katıldım galiba :)
Ama ben hamile değilim, olmama da daha çoook var.
Hamile olanlarınızın ibebekleri inşallah sağlıklı olur.