Her telden

Alır inşaallah diyorum

Alır inşaallah diyorum

benim ki hiç takı sevmez ya takar takıştırırım işe giderken ne güzell yok sade daha güzelmiş. Takı almaz pek zaten beğenemezde zevksizdir hayır öyle bir düşünsesi olursa benim beğendiğim olsun barii. Hep kıyafet beğen der birşey alacaksa takıya gıcık adamm..

Çok güzel:106::106:
harika
alııır inşallah
seramik mi yapıyorsun nasıl yanii..

çok güzeeel cennet gibin...

sitede albümlerde var ama onlar boyama asıl yaş çamurdan yapıyorum ben bigün onlardan da yüklerim

nevreste ben bunlardan da yapıyorum-ama bu benim değil-
bu göletlerin ekolojik olanları varmış kendi kendini temizliyor uuğraşmıyorsun
böyle bir gölet içine de bu minyatür canlı bahçelerden koyucam bikaç tane ve canlı balık tabikisiiii

Son düzenleme:

Çok güzeell canım yaa süperrr.

Ozman biraz zor ama bu sefer farklı olur inşaallah

Çok güzel canım ne güzel birşey Bende çok severim böyle işleriYapabilmek ne güzeldirEllerine sağlık

Aman bu akşam bu saatte kadar oturduğum son akşam yarın yine erken yatmak lazım mesai beni bekler. Evde olsam sıkılıyorum çalışsam erken yatma derdi var biraz geç gitsem nolur ki sankii batar mı üniversiteee

Aman bu akşam bu saatte kadar oturduğum son akşam yarın yine erken yatmak lazım mesai beni bekler. Evde olsam sıkılıyorum çalışsam erken yatma derdi var biraz geç gitsem nolur ki sankii batar mı üniversiteee

Üniversitedemi çalışıyorsun

Seyyahım ne maharetler varmış sendeee
var da ne işe yarıyor
hiiiiç demi
erkeklere göre herşeyimiz fuzuli zaten giyecek birşeyim yok diyorum yuhh diyor bana ama 1 aydan beri birşey almyorum kendime ya yazık değil mi bana

vah vah zavallıııııııı
1 aymış

Üniversitedemi çalışıyorsun

evet canım Eskişehirde ikamet ediyorum eşim nedeniylen aslen İstanbulluyum Anadolu üniversitesinde çalışyoruz canım karı koca. Sen çalışıyor musun ay daldım muhabetede tanımıyorum ki fazla..

evet canım Eskişehirde ikamet ediyorum eşim nedeniylen aslen İstanbulluyum Anadolu üniversitesinde çalışyoruz canım karı koca. Sen çalışıyor musun ay daldım muhabetede tanımıyorum ki fazla..

Yok canım ben çalışmıyorum
31 yaşındayım,evliyim,3 çocuk sahibiyim

var da ne işe yarıyor

hiiiiç demi

vah vah zavallıııııııı
1 aymış

olsun altın bilezik iyidir canım benim... Ya dimi ama yazık bana. Yok kız valla fazla harcamam ben her yerden giyinirim marka aramam yakışsın yeter bu sene daha kış başında bir iki bişi aldım bugün hep eşime alışveriş yaptım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…