Her telden

yook burası hamileler yada bebeği olanlar topiği deel ortaya karışık..Benim yok mesela. Sohbet ediyoruz işte..
Minyon ikizler muhabbeti üzerine hamile geyiği diye düşündüm. Benimkiyle ayrıyız, ayrı derken iş meselesi yüzünden ayrı şehirlerdeyiz. Bebek için de ihtiyaç listesinde bir adet koca yazıyor, o en önemli malzeme olmayınca yemeği fırına veremiyoruz işte :/

Enee... Onu da mı tutturamadım. Bu arada sıvadıkça sıvadım ben ya.

Ben de gelinlik takas bölümündeydim, biri 8 milyarlık gelinliğini satıyordu.

yok canım tanışıyoruz işte. Yuhh sekiz bin mi o ne ya bir gece için maşallh şimdi kaça satıyor... :26:

yok yok canım tanışırken anlattık öylee yanii.. Ayy çok hoşsun doğru diyorsun valla en önemli ana malzeme

8 binlik makarnamızdan sonra 8 binlik gelinliğimiz de oldu

2000 tl "uygun fiyata" veriyormuş.

Eş durumu bekliyoruz işte, ayrı şehirlerde gurbet ellerde. Zor oluyor ya, uzaktan kablosuz bluetooth gibi çocuk yapılsa denerdik de illa kablolu bağlantı şartmış.

2000 tl "uygun fiyata" veriyormuş.

Eş durumu bekliyoruz işte, ayrı şehirlerde gurbet ellerde. Zor oluyor ya, uzaktan kablosuz bluetooth gibi çocuk yapılsa denerdik de illa kablolu bağlantı şartmış.

ona göre uygun tabii sudan ucuz 8 bin vermiş hatunnn

Milletin durumu iyi işte, n'aparsın. Züğürt çenemi yordu o zenginin malı
Şaka bir yana, hatunun dedikodusunu başka başlıkta yapıyoruz, ayıp olacak

reklamını yapıyorsun fena mı alacak kimse yok buradan ama seyyah al kenarında bulunsun kıızzz 2000 tl sudan ucuzzz

gel tabii ki de ama haftaiç böyle geç vakte kadar muabbet edemem ben yokken gece gelmeyin haaa gündüz okuyamam bir de onları. Gündüz gelin işyerinden girerim..

Ben hep kkdayım zaten...Eşimin işi dolayısıyla gurbetteyiz,kimsemiz yok tek ailem,dostum,arkadaşım kk:Tabi eşimden fırsat oldukça

Ben hep kkdayım zaten...Eşimin işi dolayısıyla gurbetteyiz,kimsemiz yok tek ailem,dostum,arkadaşım kk:Tabi eşimden fırsat oldukça

çocuklardan zaman buluyorsun valla. Biz de eşleri yatıyoruz kendimiz muhabbete amann napıyım bu hafta eşim çok yoğundu öğrencileri sınav yaptılar soru falan hazırladı üni de kimya hocası da kendisi, eve sınav kağıdı getirdi okudu erkenden yattı 11 olmadan bende bir haftsonum var erken yatmak istemedim.Dizii izliyodum zaten sonra da damladım buraya

reklamını yapıyorsun fena mı alacak kimse yok buradan ama seyyah al kenarında bulunsun kıızzz 2000 tl sudan ucuzzz

Aa evet, reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta, bir şekilde o başlığa daha fazla kişinin bakmasını sağladım di mi?

Ben de hafta içi erken kalkan biriyim, ama haftasonunu sabahlayarak geçirmeyi planlıyorum, azıcık tatili hak eder bu bünye. Acaba kahve içsem mi?

Ben çıkıcam valla sabahlayamam belim ağrıdı yavaştan uykum da geldi birazdan kaçarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…