çocuklardan zaman buluyorsun valla. Biz de eşleri yatıyoruz kendimiz muhabbete amann napıyım bu hafta eşim çok yoğundu öğrencileri sınav yaptılar soru falan hazırladı üni de kimya hocası da kendisi, eve sınav kağıdı getirdi okudu erkenden yattı 11 olmadan bende bir haftsonum var erken yatmak istemedim.Dizii izliyodum zaten sonra da damladım buraya
Kaç, kaçmışken benim için de uyu. Benim uyumamam lazım ki erken yatabileyim pazar gecesi. Uyku düzenim şeyoldu.Ben çıkıcam valla sabahlayamam belim ağrıdı yavaştan uykum da geldi birazdan kaçarım..
Canım kızlar gündüz okuldalar ufaklıkta uykuda bende eşim evde olmayınca pc başınaGeceleride eşim işte olabiliyor ozamanda burdayım
Kaç, kaçmışken benim için de uyu. Benim uyumamam lazım ki erken yatabileyim pazar gecesi. Uyku düzenim şeyoldu.
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
En azından akşam 8e dek. Kahveler beni ayakta tutacaktır, yoksa gündüz uyurum ve bozulan düzenim yüzünden pazartesi günü işyerinde uyuklarım.hmm anladımm ama şimdi yarın akşama kadar hiç uyumayacak mısın..
şimdi bu sitede bi kızçemiz vardıMakarna hikayesini ben de merak ettim yaf. :)
ÇIKIN ÇIKIN GELİN ESRA EROLU DA GETİRİNBen burayı sevdim gelirim ona göre
GELİNLİK DURSUN KOCAYI DA BULURUZ MU DİYOSUNreklamını yapıyorsun fena mı alacak kimse yok buradan ama seyyah al kenarında bulunsun kıızzz 2000 tl sudan ucuzzz
Canım kızlar gündüz okuldalar ufaklıkta uykuda bende eşim evde olmayınca pc başınaGeceleride eşim işte olabiliyor ozamanda burdayım
HAYAT BANA GÜZEL DİYOSUNBen çıkıyorum kızlar iyi geceler
HOŞGELDİN İYİGECELEEEEREn azından akşam 8e dek. Kahveler beni ayakta tutacaktır, yoksa gündüz uyurum ve bozulan düzenim yüzünden pazartesi günü işyerinde uyuklarım.
İyi geceler ve teşekkürler sohbet için.
şimdi bu sitede bi kızçemiz vardı
sevgilisi makarnanın yanında 8 bin tllik şarap içerdi
kızçemizde acebası biz anlaşabilir miyiz ki diye dert ederdi
ÇIKIN ÇIKIN GELİN ESRA EROLU DA GETİRİN
GELİNLİK DURSUN KOCAYI DA BULURUZ MU DİYOSUN
HAYAT BANA GÜZEL DİYOSUN
İYİ GECELER
HOŞGELDİN İYİGECELEEEER
bildiğin anam babam kuymak sant moris zirvelerinde 1000 euroya satılıyor
allahım sana geliyorum
otdüde çöpçü olamayanlar otdüyü kazanabilenlere bok atıyor
anam ne diyon ya Allah'ın kuymağı yanii ne özelliği varmışş..
Ne oldu kuzum ne odtü muhabbeti bu.
ÇIKIN ÇIKIN GELİN ESRA EROLU DA GETİRİN
HAYAT BANA GÜZEL DİYOSUN
İYİ GECELER
sakıncalı işler
ben sakınmam da sen memursun