Her telden

Şişştt bu arada kızlar yılbaşı hediyesi demişkene ben bir takı takımı beğendim bugn alışveriş merkezinde çok hoştu yüzüğü, küpesi, kolyesi çok zarifti normalde yılbaşı hediyesi almayız birbirimize zaten hem ocakta doğumgünüm var ama ben kazak aldım eşime çok beğendiği bir kazak vardı, bende vitrinde onlara bakarken beğendin mi dedi eşim beğendim çok güzel dedim hmm dedi öyle geçtik alcak mı acaba aklım kaldı valla. :18:

Alır inşaallah diyorum:KK34:

Alır inşaallah diyorum:KK34:

benim ki hiç takı sevmez ya takar takıştırırım işe giderken ne güzell yok sade daha güzelmiş. Takı almaz pek zaten beğenemezde zevksizdir hayır öyle bir düşünsesi olursa benim beğendiğim olsun barii. Hep kıyafet beğen der birşey alacaksa takıya gıcık adamm.. :KK19:

Çok güzel:106::106:
harika
Şişştt bu arada kızlar yılbaşı hediyesi demişkene ben bir takı takımı beğendim bugn alışveriş merkezinde çok hoştu yüzüğü, küpesi, kolyesi çok zarifti normalde yılbaşı hediyesi almayız birbirimize zaten hem ocakta doğumgünüm var ama ben kazak aldım eşime çok beğendiği bir kazak vardı, bende vitrinde onlara bakarken beğendin mi dedi eşim beğendim çok güzel dedim hmm dedi öyle geçtik alcak mı acaba aklım kaldı valla. :18:
alııır inşallah
seramik mi yapıyorsun nasıl yanii..

çok güzeeel cennet gibin... :KK52::KK52:

sitede albümlerde var ama onlar boyama asıl yaş çamurdan yapıyorum ben bigün onlardan da yüklerim

$166941_104575836322723_350493574_n.jpg

nevreste ben bunlardan da yapıyorum-ama bu benim değil-
bu göletlerin ekolojik olanları varmış kendi kendini temizliyor uuğraşmıyorsun
böyle bir gölet içine de bu minyatür canlı bahçelerden koyucam bikaç tane ve canlı balık tabikisiiii

Son düzenleme:
harika

sitede albümlerde var ama onlar boyama asıl yaş çamurdan yapıyorum ben bigün onlardan da yüklerim
Eki Görüntüle 585156

arkadaş olarak eklemiş miydim sein ekleyeyim de bakayım o zaman.

böyle bir gölet içine de bu minyatür canlı bahçelerden koyucam bikaç tane ve canlı balık tabikisiiii

Çok güzeell canım yaa süperrr.

benim ki hiç takı sevmez ya takar takıştırırım işe giderken ne güzell yok sade daha güzelmiş. Takı almaz pek zaten beğenemezde zevksizdir hayır öyle bir düşünsesi olursa benim beğendiğim olsun barii. Hep kıyafet beğen der birşey alacaksa takıya gıcık adamm.. :KK19:

Ozman biraz zor ama bu sefer farklı olur inşaallah:KK34:

harika

alııır inşallah

Eki Görüntüle 585156

Çok güzel canım ne güzel birşey :KK31:Bende çok severim böyle işleri:KK31:Yapabilmek ne güzeldir:KK9:Ellerine sağlık:KK34:

Aman bu akşam bu saatte kadar oturduğum son akşam yarın yine erken yatmak lazım mesai beni bekler. Evde olsam sıkılıyorum çalışsam erken yatma derdi var biraz geç gitsem nolur ki sankii batar mı üniversiteee :KK19:

Aman bu akşam bu saatte kadar oturduğum son akşam yarın yine erken yatmak lazım mesai beni bekler. Evde olsam sıkılıyorum çalışsam erken yatma derdi var biraz geç gitsem nolur ki sankii batar mı üniversiteee :KK19:

Üniversitedemi çalışıyorsun:KK34:

Seyyahım ne maharetler varmış sendeee :KK16:
var da ne işe yarıyor:KK50:
hiiiiç demi
erkeklere göre herşeyimiz fuzuli zaten giyecek birşeyim yok diyorum yuhh diyor bana ama 1 aydan beri birşey almyorum kendime ya yazık değil mi bana :KK53:

vah vah zavallıııııııı
1 aymış:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK4:

Üniversitedemi çalışıyorsun:KK34:

evet canım Eskişehirde ikamet ediyorum eşim nedeniylen aslen İstanbulluyum Anadolu üniversitesinde çalışyoruz canım karı koca. Sen çalışıyor musun ay daldım muhabetede tanımıyorum ki fazla..

evet canım Eskişehirde ikamet ediyorum eşim nedeniylen aslen İstanbulluyum Anadolu üniversitesinde çalışyoruz canım karı koca. Sen çalışıyor musun ay daldım muhabetede tanımıyorum ki fazla..

Yok canım ben çalışmıyorum:KK34:
31 yaşındayım,evliyim,3 çocuk sahibiyim:KK34:

var da ne işe yarıyor:KK50:

hiiiiç demi

vah vah zavallıııııııı
1 aymış:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK4:

olsun altın bilezik iyidir canım benim... Ya dimi ama yazık bana. Yok kız valla fazla harcamam ben her yerden giyinirim marka aramam yakışsın yeter bu sene daha kış başında bir iki bişi aldım bugün hep eşime alışveriş yaptım zaten.

X