Her telden

çocuklardan zaman buluyorsun valla. Biz de eşleri yatıyoruz kendimiz muhabbete amann napıyım bu hafta eşim çok yoğundu öğrencileri sınav yaptılar soru falan hazırladı üni de kimya hocası da kendisi, eve sınav kağıdı getirdi okudu erkenden yattı 11 olmadan bende bir haftsonum var erken yatmak istemedim.Dizii izliyodum zaten sonra da damladım buraya :KK9:

Canım kızlar gündüz okuldalar ufaklıkta uykuda bende eşim evde olmayınca pc başına:KK34:Geceleride eşim işte olabiliyor ozamanda burdayım:KK34:

Ben çıkıcam valla sabahlayamam belim ağrıdı yavaştan uykum da geldi birazdan kaçarım..
Kaç, kaçmışken benim için de uyu. Benim uyumamam lazım ki erken yatabileyim pazar gecesi. Uyku düzenim şeyoldu.

Canım kızlar gündüz okuldalar ufaklıkta uykuda bende eşim evde olmayınca pc başına:KK34:Geceleride eşim işte olabiliyor ozamanda burdayım:KK34:

anladım canımm ayarlıyorsun sen maşallahh..

Kaç, kaçmışken benim için de uyu. Benim uyumamam lazım ki erken yatabileyim pazar gecesi. Uyku düzenim şeyoldu.

hmm anladımm ama şimdi yarın akşama kadar hiç uyumayacak mısın..

Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler:KK16::KK16::KK16:

bende çıkıyorum uykum geldi artık. Hadi görüşüz kızlar iyi geceler..

hmm anladımm ama şimdi yarın akşama kadar hiç uyumayacak mısın..
En azından akşam 8e dek. Kahveler beni ayakta tutacaktır, yoksa gündüz uyurum ve bozulan düzenim yüzünden pazartesi günü işyerinde uyuklarım.
İyi geceler ve teşekkürler sohbet için.

Makarna hikayesini ben de merak ettim yaf. :)
şimdi bu sitede bi kızçemiz vardı
sevgilisi makarnanın yanında 8 bin tllik şarap içerdi
kızçemizde acebası biz anlaşabilir miyiz ki diye dert ederdi
Ben burayı sevdim gelirim ona göre:KK9::KK9::KK9:
ÇIKIN ÇIKIN GELİN ESRA EROLU DA GETİRİN:KK1:
reklamını yapıyorsun fena mı alacak kimse yok buradan ama seyyah al kenarında bulunsun kıızzz 2000 tl sudan ucuzzz :KK9:
GELİNLİK DURSUN KOCAYI DA BULURUZ MU DİYOSUN

Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler:KK16::KK16::KK16:
HAYAT BANA GÜZEL DİYOSUN:KK1:
İYİ GECELER:emir_bebek:
En azından akşam 8e dek. Kahveler beni ayakta tutacaktır, yoksa gündüz uyurum ve bozulan düzenim yüzünden pazartesi günü işyerinde uyuklarım.
İyi geceler ve teşekkürler sohbet için.
HOŞGELDİN İYİGECELEEEER

Son düzenleme:
şimdi bu sitede bi kızçemiz vardı
sevgilisi makarnanın yanında 8 bin tllik şarap içerdi
kızçemizde acebası biz anlaşabilir miyiz ki diye dert ederdi

ÇIKIN ÇIKIN GELİN ESRA EROLU DA GETİRİN:KK1:

GELİNLİK DURSUN KOCAYI DA BULURUZ MU DİYOSUN

HAYAT BANA GÜZEL DİYOSUN:KK1:
İYİ GECELER:emir_bebek:

HOŞGELDİN İYİGECELEEEER

ne diyodun bir makarnanın yanında 8 bin şarap. Öyle yiyince makarna da bonfile tadı mı oluyor acaba :KK9::KK9:

bildiğin anam babam kuymak sant moris zirvelerinde 1000 euroya satılıyor
allahım sana geliyorum

otdüde çöpçü olamayanlar otdüyü kazanabilenlere bok atıyor:KK47:

.......................................

$560761_447418661991946_57540643_n.jpg

Gençler ve her daim genç kalanlar derdi rahmetli Cem Karaca.. Başlığı görünce hemen o geldi aklıma.. Paylaştığın fotoğraflar da güzelmiş bu arada, kendini bi yerlerden atacaksan düştüğün yer fotoğraftakiler gibi olsun :)

Seyyah pasifik okyanusunda mağara ev yapmışlar bayıldım.

Evin alt katı tamamen havuz.

$ma.jpg $rt.jpg $images.jpg

Ben buraya taşınıyom,sen git bodruma:KK51:

X