Her şeyi anlattım, dayanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim benimm rabbim yar ve yardimcin olsun...
Kimse kimseyi birileriyle kiyaslamasin... rabbim herkesi birseylerle imtihan ediyor bu dunyada.kimine gore senin yasadiklarin cok basittir kimine gore icler acisi, o yuzden sana yasadiklarin hakkinda bsy diyemiyecegim.tek diyebildigim bunlar senin rabbimin gonderdigi imtihan gülüm bak ben daha 24 yasindayim evli degilim bsy degilim ama benimde kendme gore yasayip gordugum skntilarim oldu seni cok iyi anlayabiliyorum.yakininda olup elinden tutabilsem keske...
Ama senden rica ediyorum herseyi bi kenara birak bicok kiside soylemis daha yolun cok basindasin kendine deger ver.sen sevenlerle birlikte ol.hayata tutunmaya calis erkeklere degil.bu hayatta bir dostun olsun o dost oyle dost olsun ki bak ne aileni aratir sana nede erkekden gelecek degeri.acilen doktor tedavisine baslamalisin.ve Allah'a yakarmalisin.dua etmelisin bol bol.zeki kizsin anlasilan namaza saril rabbine saril.bizi depresyona sokan bizi kendimizden yoksun eden nedir biliyomusun dua dua dua... dua seni rabbinr yakinlastirir.sukursuzluk duasizliktir hayatin bi ucuna surukleyen.sakin uzulme kendine gelmeye calis.abdest al Allah'a saril...

İşte o kritik cümle evet isteseydim o zihniyet olsaydı olurdu ama onu düşünmemi engellediler benim sindiremediğim o dayak vs acır geçer ama hisler davranışlar uzun süre etki gösteriyor.
Kendimi değerli görmem gerekiyor dediğin gibi..

Okusammi acaba diye dusunurken son paragraf beni mahvetti gozyaslari icinde iyiki okumusum diyorum inan bana seni gozumde canlandirdim cok temiz iyi yureki biri oldugunu hissettim bende anneyim uc kız annesi son paragrafin tokat gibi carpti yuzume biraz sana biraz bana agliyorum suan umarım bundan sonra hayatin cok guzel olur pes etme

Teşekkür ederim. Üni sınavlarına hazırlanıyorum şimdi. İnşallah emeklerimin karşılığını alırım..

Çok doğru. Yorumlarını takip ediyorum özel hayatınla ilgili bir detayıda yazmıştın. Senin gibi dik duruşlu birinin yorum yazması beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim

Teşekkür ediyorum. Bir tane aldım bugün :)
Okumaya başlıyorum bu geceden

Keşke bende o kişilerden olabilseydim. Ama dünyanın sonu değil. Yavaş yavaş kendime geliyorum çok şükür.
Teşekkür ederim

Duanın gücüne inanıyorum. Bu bir sınavsa kolay kısımlarıda gelecek elbet. Sabrettim bu zamana kadar ama iç huzuru kaybedince tekrar bulabilmek için peşine düştüm

Çok haklısın umursamamaya başlayınca huzura erdim özellikle annemde.
İstediğim başka bir meslek var. Ben çok duygusal bir insanım. Bir ara psikolog olmayı düşünmüştüm.
Terapide bir katliama çok üzüldüm diyince psikolog olayı içselleştirmişsin dedi. Birisi gelip ağlasa durumu anlatsa dayanamam ben
İnşallah hayalimdeki bölümü okumak nasip olur

Sağolun eksik olmayın sayenizde daha iyi hissediyorum
Evet depresyon öyle bir illet ki... İnsanı başka bir evrene sokuyor sanki. Yemin ederim yerimi yurdumu şaşırdım...

Sana kitap yollamami ister misin ? Üniversite hazırlık kitapları ?
Allah razı olsun ya sizin gibi iyi niyetli insanlar kaldı mı?
Keşke sarılabilsem bu ilgiyi kimse göstermedi bana bu zamana kadar..

Doğru yoksa ilerde daha kötü hissedicem.
Terapiye başlıyorum eylülde
teşekkür ederim

Evet şuan görmüyorum şükür ki. Her insan hataya düşüyor maalesef erkekler seviyormul gibi yapıyor ya da biz sevdiğimiz için inanmak istiyoruz. Ama eninde sonunda bir yerde bitiyor böyle ilişkiler

Allah razı olsun ya sizin gibi iyi niyetli insanlar kaldı mı?
Keşke sarılabilsem bu ilgiyi kimse göstermedi bana bu zamana kadar..
Yok ablacim olur mu iyilik bile sayılmaz . Özelden yazisalim dur seninle.

Çok teşekkür ederim. Hepimize yardımcı olsun rabbim. İstediklerimde o kadar basit ve rahat bir hayat ki..
Evime işime gidip geleyim bir arabam olsun rahat olayım hafta sonları arkadaşlarımla bir kahve veya resim sergisi tiyatroya gideyim. Kimseyle ne ilişiğim olur ne zararım.. Gerçekleştirilmeyecek hayaller değil inşallah yaşamak nasip olur..

Sınava hazirlanmayacak misin ?

bu sene hazırlanıyorum

allah razı olsun. bundan sonra kendimi düşünücem öncelikle geleceğimi ve kendimi...

allah aileni korusun zor günler yaşatmasın inşallah. kendimle zaman geçirmeye çalışıcam artık..

ilerde inşallah düzgün biri karşıma çıkarsa neden olmasın nasip kısmet şu anda öğrenimimi düşünmek istiyorum ona yatıım yapmak istiyorum tedaviden sonra

kaç yasındasın? dertleşeblrz kmse mukemmel değil giden tek bakireliğin olsun dert etme sen kend,nden gtme yeter

19. teşekkür ederim

eylülde terapiye başlıyorum çok teşekkür ederim desteğin için.

Q Qlnd daha ne duydunki.burdaki insanlar seni anlamaya calisan ve sana destek olmaya çalışan insanlar .dışarıdaki insanlar var birde.onlar acimasiz.onlar ah onlar.anlatmıyorum.kendine yakistirdigin hayatı yasa

kendime yakıştırdığım hayata odaklanıcam artık. çaba sarfedicem en azından..

Çok çok çok teşekkür ederim. Ben sana inanıyorum lafı bile tırnaklarıma kadar enerji verdi bana.
Çok doğru söyledikleriniz umutsuzluğa düştükçe girip tekrar tekrar okicam

Çok haklısını eylülde terapiye başlıyorum aynı zamanda üniversite sınavına. Emeklerimi boşa çıkarmaz umarım rabbim..

Allah binlerce kez razı olsun tutmuş kadar oldun. Çok teşekkür ederim desteğin için..

Bende yorumu okuyunca tutamadım kendimi. Dert anlatmak kadar amacım annelerin en ufak yaptıkları şeyleri çocukların unutmadığını anlatmaya çalışmak. Unutulmuyor silinmiyor bazı şeyler. Ağlama lütfen evlatlarında çok şanslı senin gibi vicdanlı anneleri olduğu için Çok sağol inşallah gün yüzü görebilirim bende

Benim okurken gozlerim doldu kalbim nasl ezildi anlatamam ya bir insan var burda bir can duygularla yuklu canli bir varlik.neden her seferinde sert olmak zorundasiniz?konu aileye kizip gidip adamin biriyle sevismesi degil cocukluktan itibaren bir insan yavrusunun nasil eziyetlerle buyumus olmasi..cocugunu doven anne videosuna en buyuk tepkinizi gosterirken burda dayakla buyumus biri ve sonrasinda o boslukta yaptigi seyler neden onemsiz geliyor gozunuze.evet cogumuz dayak yedik belki daha beteri belki daha hafif acilar yasadik hepimiz ama her birimiz bambaşkayiz kimisi guclu kalmayi basarir kimi basaramaz. başaramadigi için o kişiyi suclamaya hakkimizin oldugunu dusunmuyorum birseylerin arkasina siginma acinin arkasina siğinma bahane etme demek aslinda o aciyi yoksay olmamiş gbi davran demekle ayni sizce bu mumkun mu her insanin yapisi farkli siz depresyona hic mi girmediniz hayatin farkli donemlerinde psikolojiniz bozulmadi mi olmeyi istemediniz mi bu kizcağiz ne yapsin? allahin cezasi bir anne babayla ezilerek yok sayilarak buyumus bir cocuk.ben de aynilarini yasadim ama gidip kimseyle birlikte olmadm demek ne allah aşkina? aferim en namuslu en durust en ahlakli sensin bravo.. insanlarin baski altinda yapacagi durumlar farklidir bu adam onun icin bir kaçiş yeri ama dogru ama yanliş. egrisini de dogrusunu da zamanla kendisi idrak eder zaten konu bu degil.
konu canimin içi senin kendini bulman. kapat gozlerini ve hayallerini kur. kendini nasil bir yerde nasil bir insan olarak hayal ediyosun.mutlu olmayi herkes hakeder ne benim bir fazlam var senden ne de senin benden şurada uc gunluk dunyayi yaşiyoruz.o hayallerinin peşinden koş tamam mi. umarim cok ama cok mutlu olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…