Okul değiştirme sakın sana bilenir bu sefer,2 ergen annesiyim şuan

hemde erkek ergen,neyi yapma desen inadına onh yapiyorlar fazla üstüne düşme,inan bir hareketine arkadaşlığını bozar biz baskı yaptıkça korumacı oldukça sapitiyolar iyice,benimde görüşmesini istemediğim bir arkadaşı vardı sadce oğlum bu çocuk senin üstünden yükselmeye çalıyor seni kullanıyor fazla bağlanma dedim(müzik yapıyorlar,oğlumun ünlülerle nasıl bir sanssa hep bir baglantisi oluyor)neyse aradan biraz zaman geçti hiç lafını etmiyor hayırdır dedim hiç adını anmiyosun,ya şirkete girdi g.t.kakti ariyoz acmiyo şöyle böyle saydı bı suru neyseki 2 ay kafamız rahat olduk sürekli bulusmuyorlar gorusmuyorlar diye geçen başka bir arkadaşıyla bu çocuğun çalıştığı şirkete gitmişler şimdi yine aynı muhabbet gelmiş bide diyoki Urfa'ya gitmemiz lazım klip cekicez bende o sirketteyim artık

tabi yersek eşim olmaz Urfa'ya izin veremem zaten İzmir'e goturcem seni falan dedi( bı arada İzmir'e gidicem arkadaşlarımın yanına diyodu ) yok illa gitmesi lazımmış Urfa'ya,geec eşim diyoki ne diyosun izin verelimmi sen hiç karışma dedim,detayları anlatmadım ama şirkete girmediğini biliyorum başkasının klibi için oraya gidiyolar buda aklı sıra bizi kekliycek,tabi ben gizlice bilgisayirindan bütün mesajlarını okuyorum haberi yok

yani demem oki bosver oğlumun dediği gibi rahatta kal,yoksa kafayı yersin,bunların hevesleri gelip geçiyor 3 sene cinnetin ardından aydinlandim çok şükür,ayyy ne dolmusum rahatladım