- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.425
Yorum yapmayacaktım ama teşekkürler
Ben hep psikolojik hasta olanları ti ye alır yahu nasıl başaramıyor kendine güven ve ilerle derdim ama insanın başına gelmeden anlamıyor maalesef.
Hissedemediğiniz için anlatmam imkansız o yüzden kimsenin yorumunu eleştirmiyorum.
Okuduklarım anlık etki yapıyor sadece.
Üşenmezsem bir gün ben de böyle bebekliğimden başlar anlatırım
O zaman anlarsın tek çare kendini bırakmak değilmiş demek diye..
Benim hayatımın küçük parçasını yazmam bile uzun sürüyor ama tüm hayatım roman olur
kk kadınları kör olur
O yüzden tamam tamam yapmayacağım korkmayın
Tüylerim diken diken oldu yorumunu okuyunca. Çok korkunç çokEl bebek gül bebek büyütülmemissin ama anlattıkların kendini birilerine sunman için yeterli bir sebep değil bence
He kendin biriyle birlikte olursun eyvallah ama bahanelerin arkasına sığınman saçma
Burda ne kızların hayatlarını okuyoruz ana baba destek değil köstek oluyor ama yine kendini kurtarıp zar zor meslek sahibi olup evleniyor, tabi bu zor olan
Sense kolayı seçiyorsun öğretmen suçlu, annem hatalı, babam sorunlu vs vs
Elbetteki suçları olabilir bu insanların ama bu kadar infaz da fazla bence
Kendinin çok aklı başında olduğunu söylemişsin ama buna katılmıyorum
Tez zamanda ergenlikten çıkman dileğiyle
Tüylerim diken diken oldu yorumunu okuyunca. Çok korkunç çok
Bırkıtapbirkahve empati kuramıyorsunuz sanırım . Yapmayın kimbilir ne durumdadır Nasıl haldedir istemesede ayakları gidiyordur Oray'a . Burda onu ordan kurtarmaya çakışmalıyız . İnsanoğlu her hataya düşer unutma sen yapmam dersin oyle Bır an gelırkı alasını yaparsın . Ergenlıkle hıc alakası yok kızın yasadıklarının . Onla ilgilenen aile mı varda ergenlık yapacak . Kız küçükken hep ezilmiş hala oyle . Nasıl bir düşünce var sende hayret . Kınama Sak'ın kınamaTüylerim diken diken oldu yorumunu okuyunca. Çok korkunç çok
Yorum yapmayacaktım ama teşekkürler
Ben hep psikolojik hasta olanları ti ye alır yahu nasıl başaramıyor kendine güven ve ilerle derdim ama insanın başına gelmeden anlamıyor maalesef.
Hissedemediğiniz için anlatmam imkansız o yüzden kimsenin yorumunu eleştirmiyorum.
Okuduklarım anlık etki yapıyor sadece.
Yorumu okur okumaz hüngür hüngür ağladım. Allah razı olsun senden. Dediğim gibi yaşamadan bilmez kimse ama Allah yaşatmasın o kişi ergenlik diye bilsin beddua bile edemem. Hissim o kadar kötü. Kötü yorum yapanlara bir şey demicemi söylemiştim.