Her şey eltimle aynı olmalı mı?

Bu nasıl hastalıklı, haset dolu bir düşünce!

Artık bir tas suyu da elitinden isterler.. bu kadar göz göre göre yapmaları çok adaletsiz

Ay kv olmama yaklaşık 25-30 yıl var ama yorum yapayım ben de iki oğlum var. Araları 2 yaş. İkisi de düğününü evini barkını kendi yapsın. Ben hediye olarak iki geline de iki bilezik takar geçerim. Ötesine karışmam. Totosuna güvenmeyen evlenmesin.
Ps. Allahım lütfen ilerde bu dediklerimin tersini yapmak zorunda kalmam amin inşallah tükürdüğünü yalamam.

Ben bu cümlede bir sakınca görmedim, denilebilir neden olmasın ki

Sayılı gün tez geçer, bir bakmışsın iki gelin arasında mekik dokuyorsun.

Benim ikizlere diyorum evlenmeyin, kendi delim bana yetiyor milletin delisiyle uğraşamam

Ben evlenirken maddi talepte bulunmadım ev eşya herşeyi ortak yapt
Evet kesinlikle öyle dedim valla ohh bilsinler ne olduğunu.
Benim kayınpeder bana hiç altın yapmadı durumum yok diye ama ortanca eltiye 60 gram yaptı tabi ben kıyameti koparttim sonra sineye cektim
Geçen sen e kayınpeder eşimden para istedi eşimde benden izinsiz 4 bin dolar gönderdi sonra köye bı gittim inek alınmış havuz yapılmış
Boşanma aşamasına gelince kayinpeder hemen 60 gram altını elime verdi
Insanoğlu çiğ süt emmistir konu sahibi
Hakkını yedirme

Benim gibi düsünen nadir insanlardansın.
Ben gelinsem o da gelin eşitlik önemli bence

Benim eltime yıllar önce nişanında bir araba parası altın takılmış. Bunu nişanlımdan da duydum eltimden de, kayınvalidemden de. O zamanlar işleri iyiymiş bolluk bereket varmış takmışlar bana gelince ise bir emekli maaşları var insanların bir ince bilezik taktılar bunun neyine takılayım?
Ben de isterim bir araba parası diye cinnet mi gecireyim ne kadar komik. İsterse hiç takmasınlar bunların hesabını yapmak ne kadar komik. Çok görgüsüz görünüyorsunuz başkasının yanında dillendirip kendinizi küçük düşürmeyin bari.

Bu konuya kim ne derse desin. İki gelin arasında her zaman eşitlik olmalıdır. Sonuçta altınlar geline mi kalıyor yooo ev alıyorsun araba alıyorsun kocanla yiyorsun değil mi? Gelinden çok kendi oğullarına takıyorlar aslında. Senin söylemen de gayet iyi olmuş. Yok öyle bir dünya. Benim kocamdan ne farkı var kaynımın Eşit olsun adalet olsun.

Valla kul hakkı eşitlik çok önemli ben onu bunu bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…