Her şey eltimle aynı olmalı mı?

Yakın zamanda benimde eltim olacak.biz evlenirken eşimin ailesi bı çöp bile almadı bize.simdi kaynima yardım edecekler mis,peki bu benim umrumda mı asla değil.onlari o kadar takmiyorumki ne yapıyorlarsa yapsınlar yeterki benden uzak olsunlar.

Eltilerime yapılan hiçbir şey yapılmadı bana. Herşeyi eşimle ben aldık
Kafanız rahat ama değil mi kimseye minnet etmiyorsunuz

Allahım sen oğlumu bunlardan koru amin
Aminn canım amin
Babam.abimi evlendiriken herşeyi 4 4 lük yaptı maddi durumu çok iyiydi sonra krizde battı kardeşimi ve beni evlendirirken adamın durumu yoktu boynuna mi sarilacaktik yani adamın

Evlerden ırak eltisin yazık kadına (eltinize/

Ne kadar safım ya, benimkiyle aynı yapın derken benden az olmasın kız üzülmesin diyorsunuz sandım. Meğer fazla yapmayın diye göz dağı veriyormuşsunuz.
Ben de bir insanın böyle bir şey söyleyeceğini düşünemedim o yüzden tersini düşünmüşüm..
Aminn canım amin
Babam.abimi evlendiriken herşeyi 4 4 lük yaptı maddi durumu çok iyiydi sonra krizde battı kardeşimi ve beni evlendirirken adamın durumu yoktu boynuna mi sarilacaktik yani adamın

Hayatta her şey olabilir. Eşit davranmak istersin ama o an durumlar öyle gitmez. Hepsini geçtim Canı öyle istemiştir evlat ayırmıştır. Sana ne yani. Oğlu düşünsün bu kadarını da. Benim umrumda olmaz.

Yani sağlığın olmadığı zaman paranın kıymeti olmuyor
Yada bazı şeylerin yerine para gecemiyor malesef altın mobilya vs o kadar boş geliyor bazen insana
Dönüp şöyle bir yaşadıklarıma bakıyorum da
Başımda catim yiyecek bir ekmeğim evladım eşim yanımda olsa sağlığım da yerinde olsaydı ne ister ki başka insan
Esyan oluyor sağlığın olmuyor sağlığın oluyor paran olmuyor bazen ikisi oluyor evladın olmuyor

Bazen kafaya takıyorum açıkçası. Diğer kardeşlere yapılan kocama yapılmadığı için
Boşverin inanın değmiyor iki iyiliği bir arada bulamıyorsunuz bu dünyada eşiniz iyimi evlatlarıniz yanınızda mi ne mutlu size
Eşimin de benimde ikinci evliliğim
Çocuklar bizde iken anne babayı özlüyor orada iken bizi yani tam manasıyla mutlu olamıyorlar ne büyük yük.degil mi insana
Yada esyan yeni evin yeni ama sağlığın yok
Yada herşey var eşin zalimin teki
Hiç takılmayın

Ne alaka şuanki maddi durumları daha kötü olsa ve sana yaptıkalrının yarısını yapsalar hoşunamı gidecekti. Senin zamanın geçti. Bana eltimden az takı taktılar mesela. Şuanki durumları iyi olmasına ragmen. Ama çok da umrumda değil valla ya. İyi olsunlar huzur versinler maddi olan kısım hallolur

Elti dediğimiz kişinin suçu yokki burada anne baba tavrı durumlar şartlar mühim

Ben şeyi duymuştum birinden sende isteseydin iki elti tartışırken olmuştu

Kafanız rahat ama değil mi kimseye minnet etmiyorsunuz
Kimseye minnet etmiyorum.Ama kafam rahat mı hayır.Kotu bir olay yaşadım.Travmatize oldum.Gecmis travmalarimda ortaya çıkınca depresyon tedavisi gördüm.Bazen intihari düşünüyorum, ölümü düşünüp rahatlıyorum.Sanirim bu yüzden geçmişe ,yaşadıklarına , bana verilen değere daha yakından bakınca kimsenin beni gerçekten sevmedigine eminim.Bu yüzden de sanırım ben de kimseyi sevemiyorum.Kizim hariç.Kizim olmasa az cesaretle hayatıma son veririm.Bu durum içimi acıtıyor.O yüzden düğünümü bile düşününce içimde garip bir şey oluşuyor.Adini koyamıyorum.Ofke gibi ama degil de.Cunku kimseye birşey demiyorum.Burda okuyorum bazen ' ben bir şey istemedim ama bana şu kadar takıldı ' diye.Bana da kına yakılırken eline konulan çeyrek bile hesap edilip , boynuna taktım ya denildi.Kafam rahat mı değil ama sanırım bu kendimle ilgili.O yüzden böyle konularda öfke saçan kadınlar mutsuz ,eşlerine veya kayin ailelerine bir sebepten öfkeli .Yoksa altın düğün hikaye.

Bir cümle yazdınız.Hayat hikayemi yazdım.Kusura bakmayın

Bende hiç sevilmedigimi düşünüyorum yıllardır bunu düşünüyorum taa çocuk yaşlardan beri
Bende evladım için yaşıyorum
Dünya değil insanlar kötü o kadar diyeyim
Hani ye kürküm meselesi gibi insanlar iyiliğe safliga iyi niyete değil menfaate göre kıymet veriyorlar
Boşverin kimsenin bizi sevmesine ihtiyacımız yok
Ben kendimi seviyorum kimseyi incitmedim kimsenin kusurunu.gormedim kimseye yüksekten bakmadım

Sizin değerinizi sadece siz belirleyin gerisi teferruat

Şöyle oluyor demi herkes herşeyi haketti de ben niye haketmedim ?
Çok mu kötüydüm vs vs vs
İnanın değmiyor kalbinizi yorup incitmeyin boşverin

Elti dediğimiz kişinin suçu yokki burada anne baba tavrı durumlar şartlar mühim

Ben şeyi duymuştum birinden sende isteseydin iki elti tartışırken olmuştu
Kesinlikle eltimle bı problemim yok seviyorum kendisini.burda suçlu eş ailesi bence elinden geldiğince adaletli davranmalı.illaki herşey birebir aynı olamaz ama bizimki gibi birine hiçbir şey almamak diğerine almak adaletsizce oluyor.yine de kendileri bilir benim onların alacağı şeye ihtiyacım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…