Erkekler de insandir diye yaziyim suraya
Bebegi isteyen esinizdi ama siz kendi hataniz yuzunden hamile kalmistiniz
Buna ragmen cumartesi gunu esinize korkunc seyler soylediniz
Hatta burda bize bile soylediniz
Yani bize burda bunlari yazan kimbilir yanindaki adama neler yapmistir
Esinizle konusmaya calismayin sadece yanina gidip icten bir sekilde ozur dileyin
Sonrasini akisina birakin ve psikologunuzla online gorusun mutlaka
Sizin hicbir davranisiniz ve dusunce sekliniz saglikli degil , boyle devam ederseniz de hicbir insan sizinle beraber bir omur gecirmek istemez
Teşekkür ederimBebeğini yeni kaybetmiş, üzgün ve yaralı bir anneye fazla ağır olmamış mı? Konu sahibi gayet vicdanlı bir insan, bu haliyle bile eşini düşünüyor. O Gün, o panik haliyle mantıklı düşünemezdi değil mi? Evet eşini de anlıyorum, onunda canı yanıyor ama lütfen konu sahibinin üstüne bu kadar gitmeyin çünkü sorun tek taraflı değil. Ayrıca eski konuda o kadar bencil yorumlar vardı ki!!! Kadını bebeğini sevmemekle suçladılar, düşünebiliyor musunuz bir anne için bunun acısını?
Teşekkür ederim
Çok çok teşekkür ederimGüzelim benim, acın daha çok taze. Yaran hala kanıyor. Ama bu demek değil ki, bu sonsuza kadar sürecek. İnan bana bu zamanlarda geçecek. Miniğe Allahtan rahmet diliyorum, sana da sabır. Şuan yanında değilim ama bulunduğum yerden sana bolca öpücük ve sarılma yolluyorum ♥
Yok yanlış hatırlamıyorsunuzHamileliginizden onu sorumlu tuttunuz ve suclayıcı konusmustunuz diye animsiyorum.Elini ,kolunu cekmesi bana bu konuda iyice kırılmış diye düşündürdü.Yanlis hatırliyorsam da kusura bakmayın
Ben yorumumun agir oldugunu dusunmuyorum , konu sahibini de hicbirseyle suclamiyorumBebeğini yeni kaybetmiş, üzgün ve yaralı bir anneye fazla ağır olmamış mı? Konu sahibi gayet vicdanlı bir insan, bu haliyle bile eşini düşünüyor. O Gün, o panik haliyle mantıklı düşünemezdi değil mi? Evet eşini de anlıyorum, onunda canı yanıyor ama lütfen konu sahibinin üstüne bu kadar gitmeyin çünkü sorun tek taraflı değil. Ayrıca eski konuda o kadar bencil yorumlar vardı ki!!! Kadını bebeğini sevmemekle suçladılar, düşünebiliyor musunuz bir anne için bunun acısını?
Hastanedeyken de yazmıştınız yanılmıyorsam eşinize bir Sürü laf saydırmıştınız.Unutmayın karşınızdaki de insan Onunda bozulmaya müsait psikolojisi var
Eşinize büyük bir özür borçlusun.
Bu şekilde evliliğinizin de bozulacağının farkına varıp piskolojik destek almanız lazım. Böyle devam ederse etrafınızda kimse kalmayacak
EnBen yorumumun agir oldugunu dusunmuyorum , konu sahibini de hicbirseyle suclamiyorum
Tum konularini hatirliyorum ,konu sahibinin acilen psikologa ihtiyaci var
Kanser olan birine nasil onkologa git diyeceksem ,ruhsal olarak saglikli olmayanada doktora git derim yanj psikologa
Ne cumartesi gunku konusu , ne annesiyle olan konusu ne hamilelikleriyle ilgili konulari hicbiri saglikli bir insanin anlattigi seyler degildi
Doktora git demek hakaret etmek degildir , bence konu sahibine verilecek en güzel tavsiyedir
Size normal geliyorsa ruh hali bu sizin sorununuz , ancak bebek dusurdugu icin öleceğini zannetmek , esine sarf ettigi sozler , cumartesi gunku konusunda bizlere yazdiklari hicbiri normal degildi
Bende bebegimi kaybettim , acisini bilirim , dusukyapan arkadaslarim da oldu , kendini suclayan da oldu cevreyi de ama bu sekilde degil , oluyorum geberiyorum suclusu sensin doye kocayi suclayarak degil
Neyse yahu kim ne istiyorsa onu yapsin , ben doktora git dedigim icin gidecegi yok sonucta burada konu acmaya devam eder , zamanla hayati daha da kaos ortamina doner
Şimdi de benim problemim var nasıl bencil bir cümle yaGerçekten bu kadar bencil, hiç empati kuramayan, ilişkide hep alıcı olan biri değilim. Yıllar önce henüz üç haftadır birbirmizi tanıyorken babasıyla kavga ettiği için gecenin bir yarısı kapımı çaldığında evime kabul edip her şeyimi hiç gocunmadan paylaştım. Evlendikten kısa süre sonra işsiz kaldığı bir süreç oldu. O zaman sadece ben çalışıp tüm masraflarımızı karşıladım. Sonra eve gelip onunla ilgilendim. Yetersiz hissediyordu, umutsuzdu, bunalımdaydı. Her gün saatlerce onu dinledim. Sevdiğimi söyledim. Yeniden başlaması, yeni iş bulması için yüreklendirdim, yardım ettim. İki yıl önce kalbinde bir problem çıkmıştı. Çok umutsuzdu, çok gergindi, agresifti. Tedavisine destek olmak için elimden geleni yaptım, doktorunun önerilerine birebir uydum. Saçma sapan tripler attığı da oldu. Zaman verdim. Destek oldum. Geçen yıl kariyer için İngiltere'ye gitmek istedi. Orada istediği orkestraya katılabilmesi çok küçük bir ihtimaldi. Ama o kadar istiyordu ki. Heyecanını yok etmek, ufak da olsa şansını elinden almak istemedim. Düzenimizi bıraktık kalktık gittik. 4 ay orada yaşadık. O süreçte daima destek oldum. Sonra katılamadı istediği orkestraya geri döndük. Yine kendini diplerde hissediyordu ve kendini toplamasına yardımcı olan yine bendim.
Şimdi de benim problemlerim var. Bu sefer ben umutsuz hissediyorum. İdeal davranmıyorum. Ama bu şekilde davranılmak zoruma gidiyor. Görmezden gelinmeyi hak ettiğimi düşünmüyorum, ben ona hiç bunu yapmadım. Yalnızca destek ve anlayış istiyorum, anlatabiliyor muyum?
Konu başından beri bir kez olsun kendini bıraksın, benimle ilgilensin, sadece beni düşünsün, bana ne ben ilgi istiyorum demedim ki. Paylaşabileceğimiz, ortak bir acımız varken böyle birden arkasını dönmesiydi beni üzen ve rahatsız eden. Kendimi iyi ifade edemedim sanırım.Şimdi de benim problemim var nasıl bencil bir cümle ya
eşinizin problemi yokmu
o çok istediği bebeği kaybetmedimi hanımefendi
hem bebeğini kaybederken eşini de kaybetme korkusu hissetmedimi
sizin canınız yanarken o çaresiz kalmadımı
kasım ayında düşük yaptım malesef.kendimden çok eşime üzüldüm.ben fiziksel ve ruhsal acı çektim eşimse bir de benim ve bebeğimiz için birşey yapamamanın çaresizliğini çekti
nekadar bencil bir kadınsınız
başrolde olmak istiyorsunuz ama sizin etrafınızda döndüğünü zannettiğiniz dünyada birde eşiniz yaşıyor
ben onun için onu yaptım bunu yaptım diye sayıp duruyorsunuzya bunları yatırım amaçlımı yaptınız ki sürekli sayıyorsunuz
çok ayıp ve eşinize çok yazık
Yani ama gerçekten onu sorumlu tutmuyordum, öyle kriz anında söylenmiş şeylerdi. Bilecek kadar beni tanıyor diye düşünüyorum. O yüzden sana kızgınım derse şaşırırım doğrusu.Onu sorumlu tuttuğunu bildiği için sana öfkeli olabilir mi?
Daha önce benzer bir kriz yaşayıp ağır sözler sarfettin mi ona?Yani ama gerçekten onu sorumlu tutmuyordum, öyle kriz anında söylenmiş şeylerdi. Bilecek kadar beni tanıyor diye düşünüyorum. O yüzden sana kızgınım derse şaşırırım doğrusu.
+1Psikolojik durumunuzu vs. biliyorum.
Çok uzatmayacağım.
Sizin için elbette zordur.
Ama sizin gibi duygularını kontrolsüz yaşayan biri ile bir ömür geçirmek
emin olun çok daha zordur.
Daha ilk konunuzda ne mutlu bu kadar uyumlu olduğunuz bir insan ile yollarınız kesişmiş,
tadını çıkarın ve ona güvenerek üzerinizdeki panik duygulardan kurtulmaya çalışın demiştim.
Hamile kaldığınızda dünyanın sonuymuşçasına davrandınız, düşük yaparken ölüyormuşçasına..
Eşimden nefret ediyorum hepsi onun yüzünden bile dediniz.
Bunu onun yüzüne de söylediyseniz nasıl davranmasını bekliyorsunuz?
Bu sözleri hakedecek ne yaptım, çok sevdim, ona hep destek oldum, mutlu yuvamıza bir bebek istedim
sonunda hem bebeğimi hem de ilişkimdeki o güzel ruhu kaybettim
diye düşünüyordur.
Hala yazılarınızda hissediyorum, ulaşamıyorum, dinlenmiyorum var.
Ben duygusundan çıkıp empati yapsanız mı biraz?
Çok yorucusunuz, lütfen hayatınızdaki insanı bu kadar yormayın.
Bu arada çok geçmiş olsun.