Her Şey Daha Kötü Oluyor

O beni düşük yaparken, kanarken gördüğü için artık beni görünce aklına onlar geliyormuş. Çok beyazmışım, çok yavaş hareket ediyormuşum ve kan kokuyor gibiymişim. O yüzden bana yaklaşamıyormuş.

Hamilelik haberinize eşinizin çok sevindiğini ve çocuk sahibi olmayı çok istediğini yazmıştınız, bebeği kaybetmeniz eşinizi de çok etkilemiş belli ki , birbirinize zaman tanıyın
Buymuş sorun

Üzüntülü olduğu için uzaklaşıyor diye düşünmüştüm ama yanılmışım, annesi onu nasıl doğurmuş acaba yok kan yok parca bilmem ne.sacmalamis

Doktor olması gerekenden çok daha fazla kan kaybettiğimi ve şu anda da kanamanın fazla olduğunu söyledi. Başka bir sorun olabileceğini düşünüyor, daha sonra histeroskopi yapılacak.

Doktor olması gerekenden çok daha fazla kan kaybettiğimi ve şu anda da kanamanın fazla olduğunu söyledi. Başka bir sorun olabileceğini düşünüyor, daha sonra histeroskopi yapılacak.

İnşallah her şey yolundadır canım. Şuan kendine bak sen, her şeyi geçtim şuan bir sağlık problemi yaşıyorsun. İnsan neye kızarsa kızsın, ne sanırsa sansın sağlık sorununda kenara koyuyor.

Bu süreç eşiniz ve sizi fazla etkiledi doğal olarak size tavsiyem psikolog yardımı almanız bazı dönemler , geçişler , olaylar aileler de hasar bırakabiliyor .

İnşallah her şey yolundadır canım. Şuan kendine bak sen, her şeyi geçtim şuan bir sağlık problemi yaşıyorsun. İnsan neye kızarsa kızsın, ne sanırsa sansın sağlık sorununda kenara koyuyor.
Teşekkür ederim

Çocuğu ilk isteyen eşinizdi sanırım.Çocuğun nerden ve nasıl geldiğini bilse onuda istemeyecek biri sanırım.Tövbe yarabbim ya.

Sizin psikolojik sorunlarınız var ve bunu farkındasınız ama bence eşinizin de var ve o normal olduğunu sanıyor. Şu söyledikleri normal mi allah aşkına? Adam cidden çocuk gibi. Aşırı zayıf bir karakter. Resmen kan tutmuş iğrenmiş. Hayret ettim. Kolay gelsin size. Bence asıl bu adam ömür törpüsü. Kendi derdine yanamaz insan böyle adamla. Habire onu avutmanız gerekecek.

Ne demek bu ya. Aşırı sinir oldum şuan. Çocuk yapalım çocuk yapalım derken iyiydi, çocuk da farklı bı şekilde doğmuyor. Doğumunu gorseydi napicakti, çocuk altına yaptığında da çocuktan mi igrenecekti. Sizi kötü etkilemek istemiyorum ama evlilik böyle bişey değil. Sizin durumunuzda en çok destege ihtiyacınız olduğu zaman, igrenmis diye sizi evinizde, yataginizda yalnız bırakmak değil evlilik. İnsanlar yeri geliyor eşi ameliyattan çıkınca gaz çıkarsın diye başında bekliyor, tuvaletini takip ediyor, yengemin kanaması olduğunda abim onu tuvalete götürüp kilotuna kadar kendisi indirmiş kanamalı haliyle, yengemin anlatmasindan biliyorum. Siz eşinizi alttan ala ala, ona yaslanabilecegi bı omuz verdikçe adam kendisini iyice salmış. İhtiyacınız olduğunda kendi omzunuza yaşlanmak zorunda bırakıyor sizi şimdi. Ben bu adamın çocuk sorumluluğu alabileceğini düşünmüyorum, o yavrunun da bı sebebi varmış dünyaya gelmemek için demek ki

Ben de vaktiyle düşük yapmıştım. Pıhtılaşma sorunum var. Sizi anlıyorum kolay bir psikoloji değil. Ancak doktorunuz size de söylemiştir böyle düşükler doğacak bebekte bir engel olduğu için gerçekleşirmiş genellikle. Yani bu kısımdan bakıp her şerde bir hayır var demelisiniz. Eşiniz de belli ki cok etkilenmis bu da mümkün bir durum. Bazı erkekler bu konularda hassas olabiliyor. Zamanla düzelecektir inşallah. Yüreğinizi ferah tutun,doğru zamanda yeniden hamile kalıp evladinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

Bundan sonra bana her baktığında yalnızca içinden kan ve mukus akan bir kadın mı görecek acaba
Öyle bile olsa bu onun kendi anormalliği. Kadınlar problemli erkeklerin rehabilitasyon merkezi değil. Ona kan korkuyormuş gibi gelmeniz de sizin suçunuz değil. Bu problemi kendi aşmak zorunda. Siz sağlığınıza bakın.

Bitmiş bu evlilik

Şaka mı bu? Fazla film izlemiş eşin.

Dünden beri ben de bunu düşünüyorum. Çocuk doğsaydı, onu doğarken görseydi ondan tiksinecek, uzak mı kalacaktı diye... Tam da ben anne olmak istediğimi anlamıştım. Korktum ettim başta kaygılandım ama hoşuma gitmiş meğer birlikte geçirdiğimiz kısa zaman. Annem gibi olamazmışım onu fark etmiştim. Şimdi bu çıktı ama. Sanki hiç tanımamışım, beş yıl boyunca her sabah beraber uyanmamışım gibi. Yabancı geliyor. Ne bileyim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…