Şu cevapları okuyorumda insanın annesinden başka kimseden faydası yok cidden el oğlu tiksiniyorda soğukta duruyor.Koşulsuz şartsız eşinin yanında duran binde bir çıkıyor ya
Haklısınız, benzer şeyler yaşayanlar çok olmuş. Bazı şeyler kendi sevdiklerimizin başına gelince daha toleranssız oluyoruz sanırım. Teşekkür ederim, iyi bayramlarBenim eşim sağlıkçı belki 12-13 yıldır ölenler kazalar yaralananlar hep içinde sma ilk doğumum normal diye gidip sezeryana döndüğünde o kadar kötü oldu ki bayılıyodu rengi attı başı döndü yere yığılıyordu onu öyle görünce ben daha çok korkmuştum. Bence durum iğrenmek gibi değil tam olarak neler neler yaşamış görmüş bi insan için sezeryan çok çok basit bişey ama kendi yakını olunca ki daha önce çok yakınında sezeryanına girmiş birisi kendi eşi çocuğu olunca konu bence değişik hissediyorlar o yüzden kendinizi kötü hissetmeyin
Hmm bakın bu yönden bakmamıştım, küçük yaşlarda kanamalar başladığı için bu durumlar o kadar yıkıcı gelmiyor kadınlara belki de. Ben de kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum, ilk başta çok bozulmuştum ama. Teşekkürler, iyi bayramlarBen doğum yaptıktan sonra eşimi odaya aldıklarında doktor ve hemşire apar topar üstümu örtmüştü, tamam görünmedi filan demişlerdi. Eşim o sekilde görse ne düşünürdü bilmiyorum ama demek ki uzak duran, tiksinen vs eşler olabiliyor. Biz 12-13 yaşından beri kanlı revanli işlerle haşir nesir olduğumuzdan belki daha normal geliyordur bize. Ayrıca insanlar neler neler yaşıyor da unutuyor. Bu da belli ki gecici bi durum, kadını esine karşı dolduruşa getiren yorumlara şaşırdığımı belirtmeden geçemedim.
Ben bir süredir anneden de fayda yok diye düşünüyorum, iyi bayramlarŞu cevapları okuyorumda insanın annesinden başka kimseden faydası yok cidden el oğlu tiksiniyorda soğukta duruyor.Koşulsuz şartsız eşinin yanında duran binde bir çıkıyor ya
Umarım anne konusunuda bu konuyuda çözebilirsiniz bende iyi Bayramlar dilerim :)Ben bir süredir anneden de fayda yok diye düşünüyorum, iyi bayramlar
Bence böyle güçlü değiller demek onları kendi kafamızda aklamak gibi geliyor.Çoğu kadın eşlerinin başına bir şey gelince uzun süre ona bakıyor ama erkeklerin çoğu bunu yapmıyor.Sanırım çoğunun merhametsiz olduğunu kabullenmek ya da kabullenmeyip hepsinden uzak durmak gibi iki seçenek var.İğrenmek ya da tiksinmek değil o
Erkekler her şeyden önce kadın anatomisini tanımıyorlar ve söz konusu sevdikleri bir kadın olunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Ve kesin bir şey var ki duygusal açıdan bizim kadar güçlü değiller
Bence böyle güçlü değiller demek onları kendi kafamızda aklamak gibi geliyor.Çoğu kadın eşlerinin başına bir şey gelince uzun süre ona bakıyor ama erkeklerin çoğu bunu yapmıyor.Sanırım çoğunun merhametsiz olduğunu kabullenmek ya da kabullenmeyip hepsinden uzak durmak gibi iki seçenek var.
Siz aynı özeni annenize gostermistiniz diye hatırlıyorum, onun karşılığını görüyor olmalısınızO kadar umutsuz olmayın
Hastanelerde yıllarımı geçirdim ben
Yaşlılıkta, kanserde eşini bebekler gibi bakan çok erkek gördüm. Son ana kadar eşinin altını temizleyen, yalnız kalmasın diye kantine bile inmeyen adamlar gördüm. Kendi annesini bakmayıp hastanede bırakıp kaçan kadınlarda gördüm. Eşim de hiç bırakmamıştır beni bu konularda her sene bir kulak atağı geçiririm ayakta duramadığım zamanlar beni yıkar, çamaşırlarımı değiştirir, yemeğimi yedirir, gece başımda bekler. Haftalar süren kanamalarımda halsiz kalıyorum diye her işe koşar, pervane olur. Mühim olan merhameti ve vicdanı olan insan, olmayanı hem kadında hem erkekte var, Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi
Çok daha iyiyim. Suyun yüzüne çıktığımı hissediyorum. Dün duştan sonra saçımı taradım, ruj sürdüm biraz ki bir haftadır saçlarımı bile taramıyordum. Daha az halsiz hissediyorum. Eşimle de çok daha iyi. Artık yabancı gibi dolanmıyoruz evde. Karşılıklı paylaşım yapabiliyoruz. O biraz daha açıkladı kendini, çok tedirgin hissettiğini söyledi gördüğünde. Yatağımızı paylaşıyoruz, birlikte yemek yiyoruz. İlişki açısından da durum daha iyi. Sadece tedavim için baya bir iğne vermişti doktor, o biraz bunalttı beni. İğne vurulan yerlerde morluk oluşuyor, otururken ve yürürken canım acıyor. Onun dışında ilk günlere göre çok daha iyiyim, teşekkür ederim.Nasıl oldunuz konu sahibi, toparlanabildiniz mi biraz? Hem kendinizi hem eşinizle olan durumu
Konuyu baştan sona okumadım,konu sahibinin eşi tiksinmiş mi anlamadım ?O kadar umutsuz olmayın
Hastanelerde yıllarımı geçirdim ben
Yaşlılıkta, kanserde eşini bebekler gibi bakan çok erkek gördüm. Son ana kadar eşinin altını temizleyen, yalnız kalmasın diye kantine bile inmeyen adamlar gördüm. Kendi annesini bakmayıp hastanede bırakıp kaçan kadınlarda gördüm. Eşim de hiç bırakmamıştır beni bu konularda her sene bir kulak atağı geçiririm ayakta duramadığım zamanlar beni yıkar, çamaşırlarımı değiştirir, yemeğimi yedirir, gece başımda bekler. Haftalar süren kanamalarımda halsiz kalıyorum diye her işe koşar, pervane olur. Mühim olan merhameti ve vicdanı olan insan, olmayanı hem kadında hem erkekte var, Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi