- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar bayılmak falan normal gelmedi bana. Bir problem var gibi. Doktora gittiniz mi sebep neymiş?Cumartesi düşük yaptım. O günden beri beş defa bayıldım. Ne zaman ayağa kalksam başım dönüyor, dizlerim titriyor. Defalarca yürürken dizlerimin üstüne düştüm. Bacaklarımda inanılmaz bir güçsüzlük var.
Benzer durumlarda kızdığım olmuştu.Daha önce benzer bir kriz yaşayıp ağır sözler sarfettin mi ona?
Online terapiye devam ediyorum evet, teşekkür ederim öneriler içinTerapinize online olarak devam edebiliyor musunuz? Ya da şu süreçte online sonrasında yüzyüze devam edebileceğiniz düzenli bir terapistiniz var mı diyeyim. Sizin öncelikle kendi içinizde iyileşmeye ihtiyacınız var, yoksa yaşadığınız her olay travmalarınızı tetiklemeye devam edecek. Sizi ben anlıyorum mesela ama eşiniz dahi zaman zaman sizi anlayamıyor gördüğünüz gibi.
Anneniz ile olan ilişkiniz içinse 'Zor Bir Ailede Büyümek', 'Seninle Başlamadı' gibi başucu kitaplarını tavsiye ederim.
P.S. Uzun yıllar travma sonrası stres bozukluğu tedavisi görüp, başına gelenler ve kendisi ile barışan bir üye :)
Valla ilk konunuzu okuduğumda eşinize imrenmiştim kibar biriymiş gibi gelmişti ama şu söylediklerinize bakıyorumda kibar falan değilmiş baya vicdansızca bir söylem olmuş.Maşallah dediğim üç gün yaşıyor vallaYa bugün hastaneye gitmemiz gerekiyordu artık arabada kaçamayacağını bildiğim için açık ve net neden böyle davrandığını sordum. O an onu suçladım diye mi falan. Yok neden ona kızayım falan diye kem küm etti. Ben de yineledim sorumu. Dedi ki o gün seni gördüm. İçinden bir sürü kan, mukus benzeri bir şey ve parça parça bir şeyler akıyordu. Korkunç görünüyordu. Seni görünce onlar aklıma geliyor. Sanki kan kokuyormuşsun gibi, çok beyazsın, çok yavaş hareket ediyorsun bilmem ne bilmem ne...
Cidden şok oldum ya. Bana kızdın da ben de o yüzden sana küstüm falan dese daha iyiydi
Erkekler bizim regl olmamızı, kanamamızı bile farklı karsılıyorlar. Yani burada da okudum hamilelikten ve düşüklerden sonra böyle düşünen erkekler var. (Doğru demiyorum elbette) Bu bir sürec onlar için siz toparladıkca onun da bu tavrı ortadan kalkacaktır. Buna benzer seyleri arkadasım da yasamıstı. Bu arada doktor ne dedi? Asıl önemli olan o. Bayılmanız normal değil kansızlık vs bakıldı mı?Ya bugün hastaneye gitmemiz gerekiyordu artık arabada kaçamayacağını bildiğim için açık ve net neden böyle davrandığını sordum. O an onu suçladım diye mi falan. Yok neden ona kızayım falan diye kem küm etti. Ben de yineledim sorumu. Dedi ki o gün seni gördüm. İçinden bir sürü kan, mukus benzeri bir şey ve parça parça bir şeyler akıyordu. Korkunç görünüyordu. Seni görünce onlar aklıma geliyor. Sanki kan kokuyormuşsun gibi, çok beyazsın, çok yavaş hareket ediyorsun bilmem ne bilmem ne...
Cidden şok oldum ya. Bana kızdın da ben de o yüzden sana küstüm falan dese daha iyiydi
Ya bugün hastaneye gitmemiz gerekiyordu artık arabada kaçamayacağını bildiğim için açık ve net neden böyle davrandığını sordum. O an onu suçladım diye mi falan. Yok neden ona kızayım falan diye kem küm etti. Ben de yineledim sorumu. Dedi ki o gün seni gördüm. İçinden bir sürü kan, mukus benzeri bir şey ve parça parça bir şeyler akıyordu. Korkunç görünüyordu. Seni görünce onlar aklıma geliyor. Sanki kan kokuyormuşsun gibi, çok beyazsın, çok yavaş hareket ediyorsun bilmem ne bilmem ne...
Size notrdamın kabusu demedim, "sen artık benim için her dediği çıkan Nostradamus'sun" dedim, iltifat etmiştim size :) neden size kabus falan diyeyim?seni üzmek istemem ama kusura bakma basından sonuna kadar haksızsın
heee o çocugun kısmeti yokmuş bu dunyada ayrı bir konu ama
içindeki canlıya düşman muamelsi yaptın resmen ,
bana da notrodamun kabusu demiştin ilk konuna yaptıgım yorumu 2. konunda yazdıgımda ,
ben 6 senedir ugrasıyorum kızıma kardeş dogurmak için ve artık yaşım geçti olmuyor ,
biraz öğüt al dedik ama biz ağzımızın payını aldık senden
hakkında hayırlısı kocanla aran umarım düzelir
Evet bakıldı. Olması gerekenden çok daha fazla kan kaybetmişsin, dedi. Kan takviyesi yaptı. Vajinal ultrasonla baktı bir şey var mı diye ama kanamadan dolayı pek net bir şey göremedi. Kanama durduğunda ya da en azından baya bir azaldığında histeroskopi yapılması gerektiğini söyledi. Demir ve d vitamini ilaçları verdi, bayramdan sonra tekrar çağırdı.Erkekler bizim regl olmamızı, kanamamızı bile farklı karsılıyorlar. Yani burada da okudum hamilelikten ve düşüklerden sonra böyle düşünen erkekler var. (Doğru demiyorum elbette) Bu bir sürec onlar için siz toparladıkca onun da bu tavrı ortadan kalkacaktır. Buna benzer seyleri arkadasım da yasamıstı. Bu arada doktor ne dedi? Asıl önemli olan o. Bayılmanız normal değil kansızlık vs bakıldı mı?
Tamam, cok cok gecmiş olsun. Önce saglığınız kansızlık da dogru düşünmenizi engeller. Kendinizi toparlayın Bi an önce, gerisi düzelecek.Evet bakıldı. Olması gerekenden çok daha fazla kan kaybetmişsin, dedi. Kan takviyesi yaptı. Vajinal ultrasonla baktı bir şey var mı diye ama kanamadan dolayı pek net bir şey göremedi. Kanama durduğunda ya da en azından baya bir azaldığında histeroskopi yapılması gerektiğini söyledi. Demir ve d vitamini ilaçları verdi, bayramdan sonra tekrar çağırdı.
İşin kötüsü ben de eve gelip uzun uzun duş aldım ve zırt pırt kendimi kokluyorum. Öyle gördüm bilmem ne dedi, kan naklinde elimi tutmaya çalıştı. Ultrasondan sonra nasılsın, ağrı var mı diye sordu. Anlam veremiyorum ve kırgınım.Ay kokmuş!!!! Hem kadına çocuk diye baskı yap. Hem destek olma, kadının canından can gitsin yine de senin tükürdüğüm suratın düzelsin diye çırpınsın. Bi de seni öyle gördüm kan kokuyorsun sandım bilmem ne!!! Deli oldum kocana, şuan elime geçse paralarım.. sen kendine çok dikkat et canım lütfen, sağlığına kavuşmaya bak.. sonrasını o zaman düşün yola devam etmek ister misin ne yapmak istersin o zaman karar verirsin. Ama şuan önce sen, ruh sağlığın beden sağlığın bunları düşün bunlara odaklan.
Normalde hep kendimce nedenler ve mantıklı açıklamalar bulurum ama bu sefer bulamadım ya, kırıldım yani. Çok beyazsın ne Allah aşkına elimde olan bir şey değil ya. Ucubeymişim hissi doğdu içimde.Bizde burda adam gücendi falan diyoruz. Sinir oldum eşinize şuan.
Normalde hep kendimce nedenler ve mantıklı açıklamalar bulurum ama bu sefer bulamadım ya, kırıldım yani. Çok beyazsın ne Allah aşkına elimde olan bir şey değil ya. Ucubeymişim hissi doğdu içimde.
Bundan sonra bana her baktığında yalnızca içinden kan ve mukus akan bir kadın mı görecek acabaBakma ona sen. Ne ucubesi.
Saçmalamış cidden. Kan kaybettik o kadar.
Bundan sonra bana her baktığında yalnızca içinden kan ve mukus akan bir kadın mı görecek acaba