Her sabah uyandığımda bebeğime bakmak istemiyorum :(

Ne zaman gecti?
Ben de 7 haftalık anneyim ben de gurbetteyim haftaya annem gidince ne yapacağımı kara kara düşünüyorum
bebeğim 2 aylık olduğunda o yazdığım hislerin hiçbiri kalmadı evet ilk başta zorlandım ama geçti kendini o psikolojiye sokmamaya çalış ilk başta annen gidince boşluğa düşersin ama geçecek geçeceğini bil çok uzun sürmeyecek bebeğinle baş başa kaldığında zamanla iyice bağlanacaksın ona şuan çok huzur doluyum içimde hiç negatif şeyler yok gün geçtikçe yavaş yavaş alışacaksın anneliğe hiiçç kendini yetersiz kötü hissetme bebeklerimiz bizim enerjimizi hissediyorlar ben ne zamanki o bunalımdan çıktım bebeğimin huzursuluğu da bitti. Evet annelik zor ama bi o kadarda güzel şuan o zorluklar hiç gözüme gelmiyor müthiş güzel bi duygu kendini asla eksik hissetme olur mu

Çok haklısınız 2 aylık olduktan sonra geçti lohusalık psikolojim şuan 4 aylık zaman çok çabuk geçiyor anın tadını çıkarmaya çalışıyorum bi daha bu zamanlara dönemeyeğiz bu anlarımızı özleyeceğiz. Evet dışarı çıkıp geziyoruz artık geçti gitti o bunalımlı günler

Bende ağlıyordum ben ağladıkça bebeğimde huzursuz oluyordu onu farkettiğim an kendime geldim diyebilirim. Eşim sağolsun çok destek oldu bana tek kaldığımız zaman 10 gün sürdü bu bunalım hali eşim yanımda olmasa daha da uzun sürerdi belki. Şöyle düşün o bu dünyaya yeni geldi ve bize muhtaç evet seni uykusuzluk yoruyor ama o da adapte olmaya çalışıyor emin ol hepsi geçecek uykusuz kaldığın günler geride kalacak biraz daha sabret sonrası çok güzel günler sizi bekliyor. Bebeğin de umarım sağlığına kavuşur geçmiş olsun

Hiç arkadaşım bile yok yaşadığım şehirde biliyor musun bi kafa dağıtabileceğim kapısını çalabileceğim kimsem yok bu da sanırım bu kadar bunalmama sebep oluyor bilmiyorum..
Kuzu karşı komsun da mi yok o calmasa zilini sen çal ama kesinlikle yalnız kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…