- 4 Ağustos 2008
- 366
- 0
- 44
valla ne yalan söyleyeyim benim kayınvaldem çok iyi:) yemez yedirir, giymez giydirir:)))
böyle kötü kayınvalde yorumlarını okuyunca şaşırıyorum, böyle insanlar olabilir mi die:S
prensesler gibi el üstünde tutuluyorum, eşim 2 erkek o yüzden mi bilmiyorum ama 2 geliniz ikimize de aynı değer veriliyor... 1 gün konuşmasak çok özledim kızım nerdesin diyor:))) asla başkalarının yanında gelinim demezler ne kayınvaldem ne kayınpederim, kızımız bitanemiz derler:)))
Kötü kayınvaldesi olanlara Allah sabır versin ama şunu da söylemek lazım tek taraflı hiçbişey olmaz:93:
bide spariş mi veriyo Allahım yarabbım ya..bende benımkıne ne aldıysam kullanmaz hemen kaldırır.kıyafette alsam hemen sandıgaa
aynen ona sinir oluyorum yaaa agzıyla istiyor..benim annemde sakın masraf yapıp hediye alma dedii..aradaki farka bakarmısınız biri nasıl asil digeri nsl çirkef:)birazdan hediyesini almaya gitcem en ucuzu hangisiyse onu alcam
cidden kızlar bi insannnn durduk yere sinri olmaz karşılıgında gördügü şeyler vardıır.. iyi olsunn cigerimi yesinnnn amaa yokk sürekli yeni bşiyini görüyorummm:)
ben genelde dişiliğimi kullanıyorumerkek milleti deilmi işte dayanamıyooo
peki bişy mrk ettim banyonuz odanızdamı bizm evde 1banyo var oda kaynanamların odasının yanında
hah işte aynı dert..bizimde kaynannın yanındaa. gecen bi kandıldeydı oruc tutacaktık gece sahura kalktık olay:
kaynana:kızım banyo yaptın mı
gelinşaşkın)evet
kaynanaglum sende yaptın mı
ogluexstra şaşkın)yaptım anne
kaynana:aferim
daha dur ne yaptın boşuna mı topiğin adını hergün yeni bi kaynana bıraktım
ilk evlendiğimde gerdek gecesı regl oldum. bana kalktı sakın bişey yapmayın çok gunahtır dedi sonrada sabah geldı sordu bısey yapmadınız demı diye. ölünmü öldürünmü..seninki bişey diyomualem yaa sankii ona kalmş siz bilmiyosunuz
benim kaynanada emri vakiliği çok sever.
bana çay koy. ya ben o kanalı izliyom onu aç. al şunu falan
eşim 1-2 kere uyardı ama nafile.
bide şöyle yaptığı hareketleri görmeyıpte emrivaki konuşan insanalrı hiç sevmem ben' demiyomu
gebert beni dıyo
benımkıde tam bir yalaka.
milletin yanında ayy kızım bilmem nee.
eşimin yanındada. sen yap salatayı sen güzel yapıyosun...
kıızm istedi sarma yaptım.. allah razı olsun yapar eder ama kıızm için yaptım demesi yanlış çünkü kendi için yapıyo.. eşimin yanında onun için yaptım diyo. yalaka şey..
hiç inanmıyorum böyle yapmacık konuşmalara...
bide badem alıyo mesela.
senın için aldım sen sevıyosun dıye diyo. halbukı ben bademi sevmiyorum ve
hiçbirzamanda ben badem sevıyorum demedım.
sana aldım siz çalısıyosunuz sen yemıcende kım yıcek dıyo... halbukı kimin badem sevdiği belli.. niye aldın badem bu kadar demeyelım dıye dıyo galıba.. bi akıllı o tabii.
muz alıyo sıze aldım senın için aldım dıyo eşimin yanında. e hepımız yıyoruz muzu sonuçta.bana özel degılkı. nasıl benım için oluyo anlayamadım...
kurnaz karı...
basta utanıodum ama 2-3 aydır yapıorum çekınmıorum. bı akraba gaza getırdı benı utancak ne var dedıpeki banyonuzu gecemi yapıyosunuz grçi gecde yıknsak anlarlar şarıl şarıl su akıyo insan utanyo tabi:83:
bakın kurnazlığını burdan da çözebilirsiniz.
bişey anlatıyo mesela
ikide bir 'senin dediğin gibi' dıyo.
iyide ben öyle bişey demedimki.
adamı felç edıyo bu sefer ben çelişkiye düşüyorum acaba demişmiydım dıye.
adamın kişiliğini kaydırıyo vallahı bu kaynanalar..
mesela bıızm akrabalardan konusuyo..
!''ayy onlar çok dedıkodu yapıyolar senın dedığın gıbı''
yahu ben oyle bısey demıyorum ki..
ne demek bu yaa..
ben nıe akrabalarım hakkında oyle konusayımkı..
yanı kurnaza bak. eşim ona kızsa bıle kızamıyo çünkü bende öyle düşünüyomuşum gibi laf yapıyo.yanı bana kızamassın çünkü ayşede aynı fikirde...demek istiyor.
yada annenın dedıgı gıbı..diyo
şimdi bende çelişkide kalıyorum annem acaba gercekten boyle dedımı dıye..
gelde inan...
offff
çöz bakalım 4 bilinmeyenli denklem..
adını da yazmıssınsende yoo ben öle demedım de bozz
basta utanıodum ama 2-3 aydır yapıorum çekınmıorum. bı akraba gaza getırdı benı utancak ne var dedı
kaynanam ilk zamanlar banyonuzu yapın öyle durmayın günahtr diyodu adetlyken yapmayn günahtr falan diyodu böyle şeyleri benle konuşunca bozuluyodum ben biliyorum diyodum artık bişey söylemiyo çünkü eşim bana soğuk davranıyoo:97:
esinin soguklugu konusunda cıddımısın sen ben öle söluosun sanmıstım...kaynanan yuzundenmı soguksunuzz
eşimn bahaneleri bilmiyorumki güya banyodan dolayıymış üşeniyomuş annesi babası vrmış haaaa bide dün cuma akşamı günah deyip çekildi nasıl kötü oldum anlatamam:26: