Kayınvalidem bebeğimi sahiplendi

Bence siz tekrar bir gen taramasına girin böyle birşey dünya sağlık örgütü dahi olmak üzere hiç bir kuruluş da yer almamakda ama bilemedim hangi bölümde kontrol oldunuz acaba
Gen taraması ne alaka, anne üzülse bile bebegi etkilerken sigaranın etkilemeyecegini mi düşünüyorsunuz gerçekten, o, kapkara katranı bebeginize nasıl layık gördünüz, Allahım ya, delirmelik

Annenin hamileyken sigara içmesinin herhangi bi sakıncası yok diyor yani dsö. Var mı kaynağınız? Ben size makaleler atayım, bebeğinize kayınvalideniz bakarken bol bol vaktiniz oluyordur incelersiniz.

Adverse health effects of prenatal and postnatal tobacco smoke exposure on children
The Effects Of Smoking On Pregnant Women
Smoking in pregnancy: pathophysiology of harm and current evidence for monitoring and cessation

Buyrun bu da dünya sağlık örgütünün bi haberi.

İnsanız hata yapabiliriz, kimse yüzde yüz doğru annelik yapamaz imkanı yok. Ama yanlış varsa yanlıştır, neyini savunuyosunuz bunun anlamıyorum ben hala. Evet içiyorum stresliyim ama azaltmaya çalışacağım çocuğum için düşüncesine sahip olmak zor mu?
Yorumları okursan ben bu kelimeleri bir başkasına kullanmışım ve sizde tek tek kullanmiycam sen her okudun makele sandın şeyleri okumaya devam et bana burda carliycagina lütfen düzgün bir doktorla
Annenin hamileyken sigara içmesinin herhangi bi sakıncası yok diyor yani dsö. Var mı kaynağınız? Ben size makaleler atayım, bebeğinize kayınvalideniz bakarken bol bol vaktiniz oluyordur incelersiniz.

Adverse health effects of prenatal and postnatal tobacco smoke exposure on children
The Effects Of Smoking On Pregnant Women
Smoking in pregnancy: pathophysiology of harm and current evidence for monitoring and cessation

Buyrun bu da dünya sağlık örgütünün bi haberi.

İnsanız hata yapabiliriz, kimse yüzde yüz doğru annelik yapamaz imkanı yok. Ama yanlış varsa yanlıştır, neyini savunuyosunuz bunun anlamıyorum ben hala. Evet içiyorum stresliyim ama azaltmaya çalışacağım çocuğum için düşüncesine sahip olmak zor mu?
İnan çok şey yazarım ama anlatacak gücüm kalmadı lütfen her okuduğunuzu gerçek sanmayın evet bazı bilgiler doğru ki asa hayır siz bilmiyorsunuz demiyorum ama yinede siz bilmiyorsunuzdur kesin bu şey gibi her sakalliyi dedeniz sanmaniz gibi lütfen biraz daha araştırmacı olun

Sorun su ki cocugunun da degeri yok bence yoksa benim degerimin olmamadi normal, cocugunun degeri olsa hem hamilelikte hem simdi sigara icip bi yandan da cocugu kayinvalideye kitlemezsin bi de baska kiyafetle iciyormus…😂😂
Valla o benim sorunum sen bunu ağlayarak başkasına anlatabilirsin bak bana ben nasıl gelip anlatmisim bide üstüne senin gibi insalarla uğraşıyorum ben bu kadar ağlamadım sende ağlama

Yorumları okursan ben bu kelimeleri bir başkasına kullanmışım ve sizde tek tek kullanmiycam sen her okudun makele sandın şeyleri okumaya devam et bana burda carliycagina lütfen düzgün bir doktorla

İnan çok şey yazarım ama anlatacak gücüm kalmadı lütfen her okuduğunuzu gerçek sanmayın evet bazı bilgiler doğru ki asa hayır siz bilmiyorsunuz demiyorum ama yinede siz bilmiyorsunuzdur kesin bu şey gibi her sakalliyi dedeniz sanmaniz gibi lütfen biraz daha araştırmacı olun
Yapılan bilimsel araştırmaları mı doğru sanmayayım, peki. Sanki ekşi sözlük linki attım size :)) dsö dediniz dsö linki attım, bilim insanlarının makalelerini attım. İlginçsiniz gerçekten ne diyeyim.

Bagımlıyım demek zor gelince bin derenin suyu 😵‍💫

Gen taraması ne alaka, anne üzülse bile bebegi etkilerken sigaranın etkilemeyecegini mi düşünüyorsunuz gerçekten, o, kapkara katranı bebeginize nasıl layık gördünüz, Allahım ya, delirmelik
O Kadar haklısın ki tam delirmelik ama şuan hiç anlatacak halim yok teşekkürler desem yeterli mi

Yapılan bilimsel araştırmaları mı doğru sanmayayım, peki. Sanki ekşi sözlük linki attım size :)) dsö dediniz dsö linki attım, bilim insanlarının makalelerini attım. İlginçsiniz gerçekten ne diyeyim.
Valla bilim insanları korona asisinida buldu ama değil sigara yasaklı maddeden daha zararlı ekşi sözlük bunu yazmış mi yada neden sağlık personellerin korona aşısı olmadığıni aaaa ama tabi herkes oldu falan filan boşver sen biliyorsun ben cahil insanım beni eş gec

Valla bilim insanları korona asisinida buldu ama değil sigara yasaklı maddeden daha zararlı ekşi sözlük bunu yazmış mi yada neden sağlık personellerin korona aşısı olmadığıni aaaa ama tabi herkes oldu falan filan boşver sen biliyorsun ben cahil insanım beni eş gec
Estağfurullah siz için sigaranızı

Valla o benim sorunum sen bunu ağlayarak başkasına anlatabilirsin bak bana ben nasıl gelip anlatmisim bide üstüne senin gibi insalarla uğraşıyorum ben bu kadar ağlamadım sende ağlama
Hanimefendi ben neden aglayim cevap cermek icin bildiginiz tum kelimeleri ardi ardina mantikli mantiksiz siralamaniza ne gerek var insanlar burda sizin icin degil bir bebek icin bildiklerini soyluyor cunku bebek savunmasiz yoksa siz de kayinvalideniz de kimsenin umrunda degil. Bu kadar cok biliyorsaniz bu enerjinizi kendi eviniz olup kendi bebeginiz hayatiniz icin harcayin. Aslinda bence bebegin babaanne ile kalmasi daha iyi cunku sizin psikolojiniz iyi degil esiniz de bu yuzden memnun demek ki durumdan. I

O Kadar haklısın ki tam delirmelik ama şuan hiç anlatacak halim yok teşekkürler desem yeterli mi
Belki aynı evdesiniz sigarayı teselli sandınız, fakat o sizin kararınızdı,bebek sorumlu imiş gibi ona yasatmanız hiç dogru degil. Belki kolayla halledemeyeceksiniz, belki eşiniz ayrı oturmayı kabul etmeyecek, belkı cok caba vereceksiniz, bu süreçte bebek hep bunlara mı maruz kalacak :olamaz: Keske sorunlarınızı cözmeden bebek yapmasaydınız :/

Çok dedim hep diyorum ama vermiyor eşime diyorum ben bu durumdan mutluyum diyo bende bende sorun var o zaman tedavi mi olsam diyorum
Sorun sende değil onlarda. Eşine demeyeceksin. Sen yemeğini yap, ben çocuğuma bakarım anne diyeceksin. Alacaksın. Eğer bana göstermeyip vermeyeceksen sen doğursaydın bir tane daha diyeceksin.

Çok samimi şekilde cevap veriyorum bu yazdığına hamileliğim boyunca ilk aydan doğuma girene kadar ki sabah 10 da doğurdum tam 8.30 kadar sigara içtim hiç bir sorun yaşamadım daha cuma günü kontrol oldu bir bebeğe göre çok sağlıklı oldunu söyledi doktor tabi siz daha iyi bilirsiniz boş boş duruyorum en başında dedim gibi kırmak istemiyorum çünkü bu zamana kadar hep destek oldu ve onu nasıl kırmadan ne yapabilirim diyorum eleştiri alıyorum 😂
Henüz çok sağlıklı olabilir evet ama bu ileride sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor şuan çocuk duman soluyor yapmayın lütfen kimse size içmeyin diyemez belki ama en azından azaltın ne bileyim günde bir iki tane falan sigarayı bıraktırma polikliniğine gidin gerçekten oraya gidenler bırakıyor bunu bebeğiniz için yapın odada da mı içiyorsunuz yoksa balkonda falan mı?

Benide şuan bebek yanında ve yatağında aşka yatmıyor huysuzlasiyor
Kapını kilitle bebeğinin altında sadece bezi kalsın, seninde üstünde birşey olmasın üstünüze üşümeyecek bir örtü örtün ve öyle emzir. Ten teması yap. Seninle ten teması kurdukça sana alışacak. Babaannesiyle yattığı için ona alışmış olabilir ama sen sakin olmaya çalış. Ten teması mutlaka yapp.

Benim de yanımda annem kaldı. Altını değiştirirken çok ağlar oğlum. Evdeki ilk gecede o ağlarken odaya geldi, eşime sen yat uyu dinlen dedi. Dedim ki sen eşim rahat etsin diye burada değilsin, herkes kendi çocuğuna baksın.
Bu kadar. Bir daha karışmadı bir şeye.
Sigarayı da bırakın, atla deve değil. Bizler de bıraktık bebek için. Yazıktır günahtır, size muhtaç bir yavruya sigarayla zarar vermek vicdana sığar mı?
Benim kızım da altını değiştirirken çok ağlardı, kv gelir hemen altını değiştirirken ağlıyo diye kucağına alıp susturmaya çalışırdı. Ben de bir süre sonra sinirlenmiştim. Eşimde annesine, anne altını alırken hep ağlıyor çocuğu sürekli kucağına alma, börte herşeyini kendisi yapmak istiyor vs demişti.

Kadin cok hakli ya, allahtan vicdan sahibiymis bebege sahip cikmis es sesini cikarmadigina gore oda cocuguna sahip cikiyor o cocuk bir yudum anne sutu icmemeli daha sigara tartismasi yapiliyor icim acidi
Insallah asla pes etmez bari kokusundan tikanmaz cocuk.
O da içiyormuş ya, Allah bilir baba da içiyor, vah vavruya vah yavruya:/

Kizlar günaydın burda birçok kişinin durumunu okudum bebeği doğduktan sonra kayınvalidesinin yaklaşımı filan ama bizde şöyle bir sorun var ben sezaryan ameliyat oldum bebeğim dünyaya geldi üç gün nerdeyse hiç gözümü açamadım sonrasında kendime gelmeye başladım sağolsun kaynanam her konuda bana destek oldu ve oluyor hakkını ödeyemem ki onun yanında kalıyoruz ama doğum yaptım yapalı bebeğimi bana vermiyor yanında uyutuyor emzirsem alıp gazını çıkarıyor sabah benden alıp geceye kadar o bakıyor hazır mama veriyor verme desemde çocuğum sadece gece 3 den sabah 11 yada 10 kadar bende duruyor 8 günlük bebeğimi nereye gitse ev içinde yanında taşıyor mutfağa yatağına salona. Sırf bana vermemek için dinlen diyor ama ben iyim dedikçe anlamıyor ne yapmam lazım acil cevap verin lütfen.
Bebeğini koruyamayacak kadar aciz kadınlar anne olmasın yaaaa, pesss sana , kedi bile yavrusunu pençelerini çıkarıp koruyor, bu nasıl bir vurdumduymazlık, kendine gel!

X