Kayınvalidem bebeğimi sahiplendi

Boş boş evin içinde geziyorum bol bol s*gara içiyorum yanına gidiyorum çocuğun ana kucağında oluyor uyuyor yüzü bana donukken birden çeviriyor ki kayınvalidemin annesi yaşıyor ve hasta duymuyor ama çocuğun yüzünü ona çeviriyor
Bu kafayla daha çok sigara içersin, yazık bebeğe cahillerin arasında kalmış...

Şaşırtmaya devam et ben tek kv yedi sülale aynı evde yaşayan gördüm bu maddi bir durum zorluk ilerde düzelecek birşey belki üç evim var üçü kirada birinin çıkmasını bekliyorum yıl 2030 da olsa bu şaşıracak bir durum değil neden çocuk soruna gelince durumu iyi olan mi çocuk yapıyor öyle bir kanun mu var belki yaşım sınırda belki bir sorunum var belki çok istedim oldu belki hiç istemedim yine oldu bu soruya nasıl cevap vermem sizi tatmin eder bilmiyorum ama çocuk oldu bir kere kb lütfen
Kamu spotu: Cahiller üremesin...

Doğuma gireceği saate kadar sigara içen birine hiçbir şey yazmaya gerek yok aslında. Kayınvalideniz sizden daha iyi bakabilir o çocuğa çokta şey yapmayın. Gezin siz boş boş evin içinde.
Çocuğun gördüğü zararlar öyle doğumla hemen ortaya çıkmaz. İnsallah size rağmen o bir şey olmaz ama zaman gösterir öyle siz daha iyi bilirsiniz gibi boş cümlelerinizin neye dönüşeceğini. Bu kadar cahillik, umursamazlık yetti bana bugün. 🤐
Iyyyyy leş resmen, yemin ederim o yavruya acıdım, bebek hayata 1-0 geride başlamış , bu kadar cahilin arasında telef olacak yavrucak, Allah böyle cahil insanlardan korusun bizleri ...

Arkadaşlar sene Sene 2026 diyen oldu mu neden bunu vurguluyorsunuz anlamadım kayınvalidem de içiyor sigara anladım sorun sigara icmem mi yoksa burda sorun ne yapmalıyım acaba mi sizi niye bu kadar gerdi onu inanın anlamdım siz iyi anne olun icmeyin lütfen çok zararlı
Sen kötü bir annesin , bunu kabul etmene sevindim 🤬

Bence siz tekrar bir gen taramasına girin böyle birşey dünya sağlık örgütü dahi olmak üzere hiç bir kuruluş da yer almamakda ama bilemedim hangi bölümde kontrol oldunuz acaba
Sen sağlıkçı isen vay başımıza gelene, ay ne okudun acaba Sen 2 yıllık tıp teknisyenliği falan mı 🤣 hoş onu okusan bile bu kadar cahil olamazdın, ilginç...

O bebek anne karnında alışık olduğu kokuyu, annesini arıyordur ya ten tene temas yapman lazım. Korkuyordur şimdi kendini kötü hissediyordur bilmediği bir ortama geldi daha alışamadı dünyaya.

Ama sigara içiyorsun ve bebeğin ihtiyacı olan anne kokusunu alamayacak çünkü sigara kokuyorsun. Zavallı bebek ya. Kıyamadım hiç.

Bende kayınvalidemle yaşıyorum henüz çocuk sahibi değilim ama her lafı geçtiğinde çocuk olsun ben size vermicem alıcam odamda bakıcam bi emzirmeden emzirmeye size veririm diyip duruyor çok can sıkıcı bir durum bence o sizin çocuğunuz annesi sizsiniz tabikide yardımcı olsun bu sizin yararınıza olur ama bu kadar da olmaz umarım güzel bir dille konuşur çözersiniz hakkınızda hayırlısı olsun
Bence sizde anne sen kendi çocuklarında hakki kullanmıssin sıra bende deyin benim kayinvalide değil ama annem sahiplencek gibi oldu alıp bakamaz tabiri de yavrum annem demeye onu giydir bunu yapma demeye başladı sen kendi hakkını kullanmissin kendi çocuğuna yapsaydın ne yapacaksan bu benim dedim hala daha kariscak gibi oldumu senin sıran geçti bu benim çocuğum ben karar veririm derim sustururum ipin ucu kactimi toparlaması zor

Ben bankasından yanayım ama belli ölçüde yanında yatırıp beni diskalifiye edecek şekilde değil ve çok kez söyledim bebeğim şuan yatağında yatmıyor kucakta yatıyor emzige alışık ve bunları 8 günde yapmış benim haberim yok
Ee siz nerdesinizde haberiniz yok? Alin odaniza cekilin, neden cekiniyorsunuz?

Nasıl alamıyorsunuz çocuğunuzu anlamadım emzircem diceksiniz beraber uyuruz diceksiniz ben 1 saat başka odada dursa kac Kez kontrole giderim iyimi diye

• Beğen
Reactions: Gao
Şaşırtmaya devam et ben tek kv yedi sülale aynı evde yaşayan gördüm bu maddi bir durum zorluk ilerde düzelecek birşey belki üç evim var üçü kirada birinin çıkmasını bekliyorum yıl 2030 da olsa bu şaşıracak bir durum değil neden çocuk soruna gelince durumu iyi olan mi çocuk yapıyor öyle bir kanun mu var belki yaşım sınırda belki bir sorunum var belki çok istedim oldu belki hiç istemedim yine oldu bu soruya nasıl cevap vermem sizi tatmin eder bilmiyorum ama çocuk oldu bir kere kb lütfen
Kız burda bu kadar çemkireceğine git kaynananın saçını başını yol ahxbdksakamzn maşallah dil papuç kadar ama kendi doğurduğunuzu bile alamıyorsunuz elalemden. Diyeceksiniz ki “sen iş yap ben bebeğime bakıcam uzaklaş bunak” ahzhsskak

Şaşırtmaya devam et ben tek kv yedi sülale aynı evde yaşayan gördüm bu maddi bir durum zorluk ilerde düzelecek birşey belki üç evim var üçü kirada birinin çıkmasını bekliyorum yıl 2030 da olsa bu şaşıracak bir durum değil
Hangi kabile bu ajsjdjd ileride düzelecekse düzelmesi, kiracı çıkacaksa çıkması beklenir evlenmek için. Nasıl ilkel bir çevreniz varsa artık yedi sülale aynı evde yaşıyor. Sorsan geleneksel aile ama mahremiyet anlayışı sıfır. Hadi tek kayınvalide olsa neyse de kayınlarla falan aynı evde yaşatan koca net gevşektir. Siz de örnek olarak bunları almayın lütfen kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz farkına varın azıcık.

Bence sizde anne sen kendi çocuklarında hakki kullanmıssin sıra bende deyin benim kayinvalide değil ama annem sahiplencek gibi oldu alıp bakamaz tabiri de yavrum annem demeye onu giydir bunu yapma demeye başladı sen kendi hakkını kullanmissin kendi çocuğuna yapsaydın ne yapacaksan bu benim dedim hala daha kariscak gibi oldumu senin sıran geçti bu benim çocuğum ben karar veririm derim sustururum ipin ucu kactimi toparlaması zor
Rabbim çocuk nasip ederse bana inşallah zaten söylemeyi düşünüyorum öyle bişey yaparsa umarım yapmaz güzelcene geçinip gideriz

Anlatmaya gerek yok. Anne ben iyiyim ben ilgilenirim artık. Salona mı götürüyor alın yanından. Sürekli bebeğin başında siz durun, sonra yavaş yavaş bırakıcak.

Niye sasirmiyim şaşırmamam için bir sebeb söyleyin yardımcı olayım diycem ama siz herşeyin en iyisini bilen kişiler oldunuz için şuan ben ne desem boş kalır lütfen siz İlber Ortaylı ile bu konuyu tartışın keza ben çok pasif kalırım teşekkürler

Hanımefendi hayatınızda hiç sigara içen hamilelerle ilgili makale okudunuz mu? Google yazıp çıkanlar makale değil, baya ciddi ciddi üniversitedeki araştırmalardan bahsediyorum. Şuanda hiçbir sorun olmayabilir, hatta 10 sene boyunca da olmayabilir ama hamilelik boyunca sigara içerseniz sonunda bebeğiniz kansere ve birisürü kötü hastalığa daha yatkın olur.

Kayınvalidenize laf söyleyemeyip sesiz kalıyorsunuz ama sigaranıza laf edilince aslan kesiliyorsunuz. Burdaki insanlara sinirlenmelerinizi cesaretiniz varsa kayınvalidenize yapsanıza. Size sert de olsa mantıklı birşey söylüyorlar, bazı doktorlar içebilirsin diyor çünkü içmeyince oluşan stres bebeğe daha çok zarar verebilirmiş. Güya.

Kv sini eşinin kalbinin kırılmasını düşünen de çocuk doğurmasın.El kadar bebeğe acimiyorsunuz bu laf anlamalara açıyorsunuz.aslinda kendi cikarinizi düşünüyorsunuz.yapmayin etmeyin.Kim kuserse kussun alın çocuğunuzu.Emzirin bol bol.yoksa sütünüz biter ve ne halt yerseniz ne halt icerseniz için ,emzirmeyen kadının sütü olmaz

Rabbim çocuk nasip ederse bana inşallah zaten söylemeyi düşünüyorum öyle bişey yaparsa umarım yapmaz güzelcene geçinip gideriz
.kayınvaldem bana cocgu bırakırsınız gezersiniz ben bakarım dediğinde ben çocuğu başkasına bırakmak için yapmıyorum ben nereye o oraya annemde dahil kimseye bırakmam demiştim hem kırmadan hem net en iyi cevabim oldu

X