- 4 Ağustos 2008
- 366
- 0
- 44
evet iyi ki de işim var.. an azından sabahtan kendimi dışarı atıyorum..ya onu anlıyorum kolay değil tabiki ama benim onca çabama rağmen menuniyetsizliği beni son zamanlarda deli ediyor.. herşey onlara.. kaynımı memnun et görümcemi memnun et.. peki benim ailemi kim memnun edecek... ama söz verdim kendi kendime kemoterapi bitene kadar ses etmeyeceğim..ondan sonra sen sağ ben selamet artık kendi evine gitsin.. evinde bekar kızı var.. hanımefendi altın günlerinde g..t atıyor, bende hem ev hem iş koşturup duruyorum...ama ben hepsini Allaha haavale ettim... bu günler geçecek ve kayınvalidem iyileşip gittikten sonra evime onları asla sokmayacağım.. :):) bu arada sabır dileklerin için teekkür ederim.. :)
insanı neyken ne hale sokuyorlar nasıl bı ınsan halıne getırıyorlar degılmı zor guzelım zor senın işinde zor ama bana sorarsan alacagın kararların ucu esıne ve sana aıle huzurunuza batmasın aman dikkat! derim şimdi hasta ya herkes onun gozunde sımdı senın edecegın en ufak bı lafta kötü gelın olur cıkarsın offff ya sahıdende zor bı durum nedeyım allah yardımcın olsun
insanı neyken ne hale sokuyorlar nasıl bı ınsan halıne getırıyorlar degılmı zor guzelım zor senın işinde zor ama bana sorarsan alacagın kararların ucu esıne ve sana aıle huzurunuza batmasın aman dikkat! derim şimdi hasta ya herkes onun gozunde sımdı senın edecegın en ufak bı lafta kötü gelın olur cıkarsın offff ya sahıdende zor bı durum nedeyım allah yardımcın olsun