- 24 Mart 2011
- 654
- 0
cuma akşamı günahmıymış aslında çokkkkkkkkkkk sevap aylesindende utanıyosa ayrı eve çıksın canm
sen geç kadın napcakmışın ayy bu kaynanalara bide bu kocaları asmak lazım
ya işte beni istemediği için sallıyo bişeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma akşamı günahmıymış aslında çokkkkkkkkkkk sevap aylesindende utanıyosa ayrı eve çıksın canm
sen geç kadın napcakmışın ayy bu kaynanalara bide bu kocaları asmak lazım
eşimn bahaneleri bilmiyorumki güya banyodan dolayıymış üşeniyomuş annesi babası vrmış haaaa bide dün cuma akşamı günah deyip çekildi nasıl kötü oldum anlatamam:26:
valla ne yalan söyleyeyim benim kayınvaldem çok iyi:) yemez yedirir, giymez giydirir:)))
böyle kötü kayınvalde yorumlarını okuyunca şaşırıyorum, böyle insanlar olabilir mi die:S
prensesler gibi el üstünde tutuluyorum, eşim 2 erkek o yüzden mi bilmiyorum ama 2 geliniz ikimize de aynı değer veriliyor... 1 gün konuşmasak çok özledim kızım nerdesin diyor:))) asla başkalarının yanında gelinim demezler ne kayınvaldem ne kayınpederim, kızımız bitanemiz derler:)))
Kötü kayınvaldesi olanlara Allah sabır versin ama şunu da söylemek lazım tek taraflı hiçbişey olmaz:93:
bende kaynanamdan nefret ediyorum şimdi burdan saymakla biterememki yaptıkların allaha haval ediyorum
eşimn bahaneleri bilmiyorumki güya banyodan dolayıymış üşeniyomuş annesi babası vrmış haaaa bide dün cuma akşamı günah deyip çekildi nasıl kötü oldum anlatamam:26:
bilmiorum ama bı ıkı tavsıyem olcak.sıkır sıkır gıyın cılve yap.kaynanana kızıp hayata mı kuseceksın.kocanı kazanmaya bak bence hem erkeklerde ne kadar cınsellık onemsız desede en oncelıklı konuları o.
ama öyle onu zorluyomuşum gbime geliyo istese zaten o yaklaşır bana 1hafta 10 gün uzak durabiliyo benden sizn eşinz ne kadar uzak durabiliyoki
ama öyle onu zorluyomuşum gbime geliyo istese zaten o yaklaşır bana 1hafta 10 gün uzak durabiliyo benden sizn eşinz ne kadar uzak durabiliyoki
aaa seninki hiç normal bi durum değil.
nasıl 1 hafta 10 gün uzak durabılıyo ki..
benımkı anca 2 gün zor sabreder.
asıl ben uzak durarım bazen..
ama o duramaz..
oturup konusmayı denedın mı hiçç
evliliğimin ilk aylarıydı eşim aradı napıyosun sıkılıyomusun falan diye sonra dediki akşam sana bi sürprizim var neyse sonra kapattık.kaynanam sordu tabi kim diye söyledim bende akşama sürprizi varmış bana dedim onu söylüyo aaayyy dediiii ne sürprizi var acaba bize dedi çok merak ettim.komşu geldi ona anlatıyo akşam oğlumun bize sürprizi varmış falann.allahımmm çıldırıyorum sana değil sürpriz bana dicem olmıcak.toyum daha o zamanlar.akşam eşim geldi sürprizi laptopmuş :) kaynananın suratı beş karış tabi oğlummm daha düğün borcunuzu bitiremediniz bunu ne diye aldın boşa paranı niye harcıyon dedi
anneler gününde kaynananıza ne alıyorsunuz bakim kaynanazedeler
ben kocaman bir hiççççç alacağım :):)