Her gün et ya da tavuk yemek??

Bacım olay koku değil, o kara günü ne o otobüzün yolcuları unutabildi ne de otobüzün tuvaleti diyim ben sana, 5 saatlik yolun 4 ü tıvaletteydim ben

Diğer 68 yolcu ve mürettebat seni hiç unutmamak üzere hatirliyordur muhtemelen
Ay hayatımda o gün kadar utandığımı hatırlamıyorum, yerimden kalkıp her tuvalete gidişte 70 kişi birden sana bakıyo yeter sıtkımız sıyrıldı diye hüsran gözyaşı dram, keçi pişmanlıktır

Bacım olay koku değil, o kara günü ne o otobüzün yolcuları unutabildi ne de otobüzün tuvaleti diyim ben sana, 5 saatlik yolun 4 ü tıvaletteydim ben
Access kusura bakma ama çok güldüm kız en olmayacak zamanda yemişsin Gökçeada turunda rehberler 42 derece sıcak havada "burda keçi tandır meşhurdur mutlaka yiyin " diyerek herkesi çarşıya saldı hiç utanmadim bütün yolcuları tek tek sonuçları konusunda detaylı olarak uyardım Rehberler arkamızdan biraz gülecek eğlenecek diye 9 saat b.klu otobüste gidemem kimse kusura bakmasın

Son düzenleme:
Ona sorsan o da dertli kendince. Gezmem yok, tozmam yok. Aldığım bir şey yok. Telefonum bozuk almadım. Çocuk bakarım, ev işi yaparım. Ev taşınır ben taşırım. Alışveriş olur ben yaparım. Çoğu gün yemek yok. Kendi yapar. Cam siler, evi süpürür, bulaşık yıkar. Kısaca her işi yapıyor. Ha süper mi yapıyor o tartışmalı da olduğu kadar kafasındayım. Bebeğe bakar evdeyken. O da ben daha ne yapayım diyor. Öyle de Allah var ailesi yapmaz çünkü lohusayken hamileyken bile beni kendi yıkadı. Bebeği o yıkar. Desteksiz bu devirde maddi manevi bu kadar oluyor. Çünkü o da koltukta uzanıp yemek nerde demez. Hatta hamilelik ve çocuktan sonra yüzde 80 o yaptı işleri.

Mesela gebeliğim riskliydi annem 9 ayda sadece 6 gün gelip kaldı. Kayınvvalidem gelmez. Onun dışında ben yatmak zorunda kaldım 5 6 ayı. Eşim koşa koşa işten gelir yemeği yapar bana yatağa getirir sonra da çayımı ilacımı verirdi.Yatmadan da bulaşıkları yıkar sabaha yemem için bir şeyler hazırlardı. Bilmiyorum o yönleri iyi. Kendi de çok fedakarlık yapar yani.Gene lohusayken annem 1 hafta kaldı. Sonra eşim baktı.

Çalışan kadın eve temizlikçi alayım mı diye sormaz, yarın eve temizlikçi gelecek diye durum bildirir. Siz çalışan kadın değil kölesiniz.

Sinir krizi geçirirsen çiğ eti kocanın ağzına tıka basa doldur sonra afiyet olsun de gülümse djdjdj saka bir yana her gün et mi yenir

Adam alıyor da kendine mi alıyor. Birlikte yenmiyor mu bu etler tavuklar?
Beslenmeyi fuzuli masraf görüp temizlikçi çağırmıyor, kıyafet alıyorum ama az diye bahaneler sıralamakta komik geldi bana.
Ben ne et ne tavuk, balık asla aramam çünkü sebze seviyorum. Ama aynı şekilde etsiz yemeğe yemek gözüyle bakmayan insanlar çok. Boğazından kıs demek bana saçma geliyor. Siz de çalışıyormuşsunuz madem kendi istediklerinizi alın kendi paranızla.
Eksi 15'i de bırakın eşiniz düşünsün bir yerde dank edecektir nasılsa.

Ya işte adam sanki bütün maaşını işten sonra arkadaşlarıyla gittiği ocakbaşinda kebap, küşleme yiyerek harcıyormus gibi yediği lokmayı burda saymanın anlamı yok çünkü bu adam kasaptan alıp evine getiriyor, günde bir bilemedin iki öğün et yemeği pişirip colugunun çocuğunun önüne koyuyor.... Lüks görülen bu yani.

Bunu hanenin tek aşırı masrafı olarak görüp, ancak buradan kisarsak koltuk takımı telefon alabiliriz diyen biri o koltuk takımını alabilecek durumda değildir zaten ...

Gıdadan kısıp temizlikçi tutmak da çok akıl kârı değil açıkçası, bilemedim.

Yok kız gut hastası olabilir. Benim eski eşim oldu sürekli et yemekten.

Küçük baş asla yiyemiyorum maalesef tavuk ve dana eti sadece çok yağlı ve kokuyor küçük baş bana

Fazla et tüketmek gut hastalığına sebep olur. Hatta bu yüzden kral/padişah hastalığı derler gut'a

Burda anlattığı kadarıyla et sever bir fakir olmak dışında hic kusuru olmayan dört dörtlük bir kocasi varmış. Ne kaosu yaşıyor acaba?

Kendisi annessine para yağdırmaya son verirse dilediği gündelikçiyi istihdam edebilir diye düşünüyorum. Tabi bu konular gerçekse.

Ay adam dünden beri kaçıncı kuzuyu yedi kaçıncı hayvanı tuvaletin karanlık dehlizlerine yolladı, biz de burda guttu tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…