Her gün et ya da tavuk yemek??

Bir konunuzda ailenize para verdiğinizi yazmışsınız. Veriyor musunuz hala?

Demiştim ki yorumunuzu gördüm. Okuduğum konuda babanız pinti, kardeşiniz çalışıyor, ona birşeyler yapılacak, size hiçbir şey yapılmamış okul parasını 2 sene göndermek dışında. Eşinize bencil demiştim. Geri alıyorum. Her şeye yardım eden adam, o borcun içinde sizin ailenize yardımınıza da ses çıkarmıyor. Valla daha iyisi bulunmaz. Ayıp ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Evet sadece et yemek tek tip beslenme uzun dönemde adamı götürür bence de
Çok popüler bu ara. Jordan Peterson'ın kızının immün hastalığı, kendinin ve eşinin rahatsızlıkları sadece et yiyerek hallolmuş. Sabah akşam sadece et yiyorlar ailece. Adam ateş ediyor o yaşta. İnsanı daha sinirli yaptığı söyleniyor sadece et yiyerek beslenmenin.

5-6 bin annenize vermeyi bırakırsanız ayda en azından 3 kere falan temizlikçi çağırabilirsiniz. Adamın etinden daha büyük sorunlar var bence. Yine iyi eşmiş, müsaade etmiş buna ben olsam asla verdirmezdim.
Benim harcamalara bakmıyor ben ona atıyorum evin borcunu. O yüzden konuya hakim değil. Ben ona kardeşlerim öğrenci arada veririm demiştim.

Bir konunuzda ailenize para verdiğinizi yazmışsınız. Veriyor musunuz hala?
Bu ay itibariyle vermicem dedim ama kardeşim küsmüş doğum günü çiçek almamışım. 5 kardeş annem. Ben 2 ayda 1 hediye alıyorum yetişmiyor artık almicam. Bir de kız kardeşim yanıma gelecek o da mühendislik okuyor dersleri zor. Bende dedim anne iyi geliyor bari arada yemek yapsa çok yoruldum ev çocuk. Diyor ki o gezmeye geliyor iş yapmaya değil.

Eşiniz bencilin teki, kendine gelince paraya hiç acımıyor ama size gelince kemer sıktırıyor. Kendi paranızla rezil oluyorsunuz.
Offff ne günahlar alınmış boşu boşuna Konu sahibi kocanı cennetlik ettin sayemizde ama senin yatacak yerin kalmadı gibi

İşte her ay verdiğiniz gibi bir detayı atlamışsınız.
Eşiniz her ay 5-6 bin atsa ne derdiniz acaba?
Valla o erkek atamaz zaten ailesi yardım etmemiş ev geçimi onda bir de ben o kadar destek çıkıyorum ona. Atsa kabul etmem zaten söylemiştim bunu. Ama eşimin ailesi diğer 2 kardeşine ev verdi eşya yaptı. Bize hiç bir şey yapmadı. Eğer eşit davransalardı onlara da hediyeydi harçlıktı karışmazdım. Benim aile okuttu hepsini fakirler.

Eşinizin ailesini kötülemişsiniz ama siz de nişan altınlarını mı vermiştiniz annenize. Her ay verdikleriniz. Yıllardır da evlisiniz. Eşinizi haklı buldum ben. Adamın bi eti var oy.

Gebelikte tansiyonum düşüyordu. Bir de duş alınca ekstra zorlanıyordum. Özellikle son aylarda kilo çok aldım. O da yıkıyordu. Bir de sezeryan sonrası 4 5 defa yıkadı. Ben sezeryan sonrası eğilemiyordum bir süre. Bence çoğu kişi böyledir.

Eşinizin ailesini kötülemişsiniz ama siz de nişan altınlarını mı vermiştiniz annenize. Her ay verdikleriniz. Yıllardır da evlisiniz. Eşinizi haklı buldum ben. Adamın bi eti var oy.
Yok altın vs vermedim. Sadece kendi altınımı kendim aldım.Çeyize gelen paraları anne senin olsun demiştim.

Bacım adam sesini çıkarmadan evi gecindiriyormuş, senin maaşına karışmıyormuş , sen de ondan habersiz anana bacina biraderine oluk oluk akıtıyormuşsun zaten, eee derdin ne?

Bu adam aç mı dursun ? Zaten 7 yıllık ayakkabı giyer, başka masrafı yok, evin işini hep o yapar diyorsun, ev aldık borç ödüyor diyorsun, bu adam yemek de mi yemesin? Nedir yani derdin?

Bir de senin kendi ailene oluk oluk para akitman hak da onun ailesine gelince niye ovvv oluyor?

Ayrıca senin ailen de fakir gariban filan değil açgözlü nankör insanlar , hiç kusura bakma...

Son düzenleme:
Evet bir de annem rahat etsin diye bir defa 7 saat git 7 saat gel annemi almıştı bize gelmesi için.

Bende yerim kiz bikmadan niye öyle diyosun adama

Eşim yardım etmiş evlenmeden bir de eşyaydı altındı hepsini 2 miz yaptık ailesi 1 kuruş harcamadı. Ama diğer 2 kaynıma ev verdiler eşya altın yaptılar. Normalde ben de onun ailesine hediye vs alırdım. Ama bu durumdan sonra bende ailen kime yapıyorsa onlar hediye alsın dedim. Ben çevreme hediyeydi yardımdı yapmayı severim. İhtiyacı olana veririm yeterki biri istesin. Ailem dışında da.

Ay sabah sabah balık derken somon füme falan anlamında mı baya baya levrek mi benim de ilginç bir rutinim var da mide bulandırmak istemiyorum

Evet doğru kıyafet spor almaz. Daha ben ona aldım 4 5 defa. 2 3 ayda halı saha. Onun dışında evde sürekli. Et yemesine de gerçekten bir şey demedim tabiki yesin içsin ama bu ara ev borcu taşınma çocuk çok sıkıştık. Azıcık düşünmesi lazım dedim.

Bı de sen elin ailesinde eşitlik arıyorsun ama senin 5 kardeşinin hepsi daha bekar...

Sana düğününde bı çeyreği bile layık görmeyen üstüne yıllarca bütün maaşını yiyip " ne var sanki verdiğinde , sen vermesen bı yerden bulunur" diyen o anan, erkek kardeslerine evlenirken dizi dizi bilezik takacak, mirasından ev verecek biliyorsun değil mi? Hepsini kendin yazmışsın konularında....

Burda da gelip eş ailesini kötüleyip kocanın lokmasını anlatıyorsun.

Ben korktum senden valla, allah kocana çocuğuna hidayet , sana vicdan versin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…