Her gün et ya da tavuk yemek??

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
238
361
18
34
Kızlar eşimle 2 miz çalışıyoruz. Neyse ev borcumuz var. 1 tane de çocuk. Ben elbise vs alırım. Ama çok büyük harcamam yok. Eşim eve temizlikçi almaz müsrif görür. Eşyamız idare eder. Aldıklarımızı da bir sürü söylerim zorla aldırırım. Eşim de dişini sık borç bitsin vs. Ama yemeğe gelince kahvaltı yemez. Sade yemek yemez. Makarna yemez. Çorba içmez. Vee etsiz hiç bir şey asla yemez. Şuan eksi 15 deyiz. Her gün 500 tl ye tavuk ya da et yiyor. Tm yanında bende yiyorum ama çok az. Çünkü olmasa da olur.Arada yemiyorum. Ama o acımaz gider kilo kilo alır yer. Tm yesin tabiki yicek ama bu kadar borç varken ben her şeyde fedakarlık yaparken üstüne eksideyiz her ay. Kaşıkla et yiyor artık. Yesin tabi ama her gün her gün olur mu sizce kızlar? Ben mi yanlış düşünüyorum.?Bir de 5 dkklk yere bile araba ile gider. Ha beni de bırakır alır vs ama bunlardan kısmayıp temizlikçi gereksiz ev eşyası fuzuli der.

Senin isteklerini masraf görüpü kendisi düşünmeden harcıyor çok üzücü bir durum en iyisi hiç evlenmemek vallahi erkeklerin çoğu eş değil bakıcı olarak görüyor

Belki kıyafet alamadım ama, yemenizden içmenizden kesmedim zihniyeti bir çok erkekte var. Gurur kaynağı hatta garip bir şekilde.

Konuyu aynen anlatsanız çalışıp getiriyorum yediğim iki lokmada da gözün kalıyor der, öylece kala kalırsınız. Erkek milleti işte.

İstekleriniz için defalarca söylemekten rahatsız olduğunuzu söyleyin, kendinize her ay küçükte olsa, hesabını vermek zorunda olmadığınız bir harçlık alın. Özgürce harcayın.

Eee doğrusunu yapıyor. Sağlık için her gün et yemek lazım. Kocan 80ine kadar hayvan gibi yaşar, sen 60da kemik erimesine yakalanırsın hastane hastane gezerken keşke ben de yeseydin dersin.

Yemeğini ye, temizlikçini çağır, sen yemezsen beriki öküz gibi oturur senin kıstığın parayı bir öğünde yer. Yorumum bu kadar.

İkiniz de çalışıyosanız neden para idaresi sadece onda? Maaşınızla isterseniz temizlikçi çağırın isterseniz eşya düzün. Kararlar sadece ona ait olamaz, evlilik ortaklıktır çünkü. Olay her gün et yenir mi yenmez mi değil

Gurur kaynagi filan degil o bahsettiginiz zihniyet igrenc bir zihniyet yemegini suyunu verdim konusma hakkin yok demek oluyor o gururla alakasi yok. Kadini evde beslenen hayvan yerine koymak oluyor.

Ayrica konu sahibi de calisip para kazaniyormuş niye kala kalsin?

Bi de harclik ayirin yazmissiniz. Kadin kendi maasindan harclik mi ayiracak? Ayrica bu zihniyetteki bir adamla birlikte olup harclikla özgür yaşanmaz.

Hanım efendi negatif basmayın. Sizle aynı şeyleri yazmışım bende !
Erkekler için gurur kaynağı bu cümle diyorum GARİP BİR ŞEKİLDE, yemedim yedirdim kafası gibi düşünün. Ben gurur duymuyorum yani.

Erkek milleti bu,insan gibi anlatsanız da, tutup size saçma sapan, lokmamda gözün var demagojisi bile yapar öylece kala kalırsınız, bunlar nato kada nato mermer diyorum ! Yine kadını savunuyorum.

Kadın çalışıyor kendi maaşından harçlık mı ayıracak diyorsunuz, bahsettiğiniz çalışan kadın, bir şey almak için bir çok kez söyleyip zorla aldırdığını ifade etmiş. Temizlikçiyi sırf eşi istemiyor diye almayıp, kendi yapıyor. Nerede ekonomik özgürlük paaardddoonnn ??
Bende diyorum Ki ayır parandan kendine, hesabını da verme. İster temizlikçi tut, ister eşya al.

Yahu allah bile kuranda her ayeti açıklamamış insaf ya

Son düzenleme:
Hakkını yiyemem iş yapar çocuğa bakar ev işi yarı yarıya bizde. Ama borca girdik kendi düşünmesi lazım. Tm arada yesin illa canı çeker ama her gün et yicek paramız yok eksilerle.

ben et yemiyorum demek hastane hastane gezecem ilerde. Saka bi yana et yemek o kadarda saglikli oldugunu sanmiyorum arastirin derim

Hakkını yiyemem iş yapar çocuğa bakar ev işi yarı yarıya bizde. Ama borca girdik kendi düşünmesi lazım. Tm arada yesin illa canı çeker ama her gün et yicek paramız yok eksilerle.
Adanalı bir komşum vardı aynı bu şekilde. Etsiz yemeğe yemek demem diyordu. Bu devirde gerçekten büyük masraf. ama çözümsüz gibi duruyor….

ben et yemiyorum demek hastane hastane gezecem ilerde. Saka bi yana et yemek o kadarda saglikli oldugunu sanmiyorum arastirin derim

Konuyu çarpıtmayın, ne dediğim gayet anlaşılıyor. Adam da kadın da çalışıyor, adam istediğini yiyor içiyor ama çileyi kadın çekiyor

Bunların hepsinin üstüne et ölçülü yendiğinde gayet sağlıklı ve her gün 1 öğün yemek gerekiyor. Et demir, protein ve B vitamini başta olmak üzere besin değeri deposu. Kas yapımı, hücre yapımı, bağışıklık hepsi gayet ete bakıyor. Vejetaryen de yaşanıyor tabi ama demir de dahil çok sayıda takviye almak gerekiyor. Konu sahibesi bana kalırsa 3 öğün makarna yiyor mesele de o. Bebişim senin nickin de ayrıca yorgun bitkin, düzgün beslenemediğinden olmasın bir de bana bak maşallah zımba gibiyimmesaj-nick uyumu olmuş bence sen kimseye akıl verme

Erkeklerin cogu boyle demek ve bunu gururla bagdastirmak gulen emojilerle anlatmak pozitif basmak mi oluyor normalleştirmek oluyor bu zihniyeti yani okuyunca bana öyle gecti.

Çoğu boyle filan degil şu devirde kari koca calisiyorsa ve kirsalda filan yaşamiyorsa eve et getiriyorum gururu kafalarinda yaşan tipler ben gormedim cevremde. Hatta kadin calismiyorsa da boyle bi şey gormedim.

Adam dumduz bencil ve kadinin isteklerine cimri biri.

Zorla aldırdıklarınız ne mesela?
Sizde çalışıyorsunuz eve büyük eşyalar dışında bir şey alırken eşinizi ikna etmek zorunda değilsiniz. Maliyeti yüksek olanlarda beraber karar verilmeli, karşıda normal biri varsa.
Yemek konusu bizim de hassas noktamız ona brir şey diyemiyeceğim ama sizin her şeyinizjn eşinizin onayından geçmesi sıkıntı,oraya çözüm bulmanız lazım.

Evet organik beslenen tavuklar sagliklidir ama oda daha pahali diyer antibiyotikle beslenen tavuklar hic yeme daha iyi. Yani malesef konu sahibinin esi ilerde hasta olma ihtimali daha cok.

Sekerim ben saglikli besleniyorum demedim ki onu nerden cikardin

Sürekli yorgunsan bir doktora başvur kanka, şaka bir yana demirine iyice baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…