• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün et ya da tavuk yemek??

Ben de etten başka bir şey yiyemiyorum, üstelik dışarıdaki et de çok kokuyor. Bu yüzden her sene hayvan kestiriyorum, buzluğa koyarım, sebze ya etin yanında pişer ya da salata olarak tüketilir. Ben de maaşımı kozmetik ürünlere ve ete harcadığım için temizlikçim yok, kıyafet de ikinci el alırım çoğu zaman.

Eee doğrusunu yapıyor. Sağlık için her gün et yemek lazım. Kocan 80ine kadar hayvan gibi yaşar, sen 60da kemik erimesine yakalanırsın hastane hastane gezerken keşke ben de yeseydin dersin.

Yemeğini ye, temizlikçini çağır, sen yemezsen beriki öküz gibi oturur senin kıstığın parayı bir öğünde yer. Yorumum bu kadar.
Yorumun alnı olsa da öpsem vallahi bu kadar olur kadın tutumlu olur cefa çeker beriki sefasını sürer amaaan ne düşüneceksin eksiyi artıyı onu da bir zahmet yiyen düşünsün sonrada kadınlar neden erken çöküyor

onlara yaptılar diye de size yapmak zrounda değiller. demek ki onları, sizden daha çok sevmişler. yetişkin bir birey gibi şikayetlenmeyi kesip kabul ederseniz hayat sizin için daha kolay olur.
Yok ya evlat ayrımı herkesi üzer bence..Adil ve eşit olunmalı..Ben bir çocuğumu öperken diğerini de hemen öpüyorum,birine ev verip birine vermemek olmaz ya ikisine verme ya da ikiye böl yani kim olsa kırılır ya,bu konuda konu sahibi haklı

Valla adama bencil yazmıştım geri alyrm. Olmayan paranı gönderiyorsun ailene sonra da adamın lokmalarını sayıyorsun🙄🙄🙄 eş ailesi de gayet haklı, ben olsam ben de para koklatmazdım .
Yaa onların koklattığı gelinleri bir bardak su vermez ona rağmen yüceltir, acır durur. Konunun bunla alakası yok. Ben onlara da bu durumdan önce hediyeler aldım kaynım evlendi yarım altın aldım. Diğer kaynıma uçak bileti vs harçlık. Kaynanama annem baştan sona elbise ayakkabı aldı hediye vs. Eşim kaynanama 7 8 implant yaptı. Ben dedim alayım ne olacak o da ailem sayılır. Gönül hoşluğu olsun başımın gözümün sadakası diye. Ama ben bunları düşünürken onlar diğer kaynıma ev üstüne de altın eşya yardımı yaptılar. Bana gelince koca bir hiç. Üstüne de beğenmiyorlar yok soğuk yapmışım yok ne bilim aramamışım.Biz eşimle ne ucuz diye bakarken günlerce hem iş hem ev temizliği o zaman aileme verdiğim bir şey yoktu ki onlar dayalı döşeli oturdu. Hem ev sahibi hem eşya sahibi hem de kıymetli. Şimdi soruyorum oo sen çalışıyorsun adı altında bu kadar ayrımcılık normal mi? Valla o zaman 10 yıl işe gitmezdim kolay mı ev almak bu devirde? Bize de yazık. Hadi ev al demiyorum onlar orda yaşıyor vermişsin. En azından bizden bekleme. Oldu paşam onlara ev, eşya, altın. Kaynanam evini temizlesin. Bende burda kanepe alırken düşüneyim. 10 yıl 2 kişi ev borcu verelim. Madem öyle yapıyolar ben de görüşmem aramam sormam böyle bir hakkım var değil mi??

Bir de kaynanam bizde hep soğuk yapıyordu sinirli gibi soğuktu. Bazen ters konuşuyordu. Bende kadın öyle diye düşündüm içselleştirmedim Allah biliyor. Ama eltime gelince çeyiz zamanı eltime diyor prensesim aşkım vs hahaha gülüyor espriler. Eltim eşya bile taşımıyor bizde adet kız tarafı taşımaz diye. Onlara göre onlarda kız tarafı sadece yer içer. Kaynanam da hoş karşılıyor. Bende her şeyimi kendim yapıyorum üstüne mu muamele bana gelince de diyor 1 tl yok mal senin annenin bilmem neresinde küfr ediyor 😂.Ben de sen misin öyle yapan hadi byby dedim. Ne ölüme ne dirime bitti. Kime bakıp yüceltiyorsa onlarla yaşasın.. Zaten aynı ayrımı torun da yapıyor. Onların çocuğu profilinde. Eminim altını eşyası hepsini aldı. Benm çocuğuma koca bir 0.Görüntülü arayıp bakmadı bile. Şimdi yalan demicem benim annem ilk torun diye çeyrekle yarım taktı. 4 valiz de çocuğuma hediye getirdi. Yatağı elbisesi yastığı. El emeği şeyler. Hatta dedi keşke daha çok yapsaydım torun başka. Yani bunlar da var.

En azından annem düşük yaptım, çocuğum oldu 10 gün de olsa yemeğimi yaptı işimi yaptı. Ağladı duasını etti. Kaynanam nerde? Zaten ölsem aramaz hep böyleydi. Ben de o ölse bile aramam artık bitti.

Senin anneni eşin 7 saatlik yoldan özel olarak arabasıyla getirip götürmüş, KV ye teklif ettiniz mi bunu?
Evet etmiştik anne gel bir de ev diziyoruz yemek vs yaparsın diye. O da ben sizin hizmetçiniz değilim dedi gelmedi. Ama eltime ev temizliğini yapar. Nerden biliyorsun dersen çamaşır suyu va karışım yapmış zehirlenmişti ordan biliyorum. Bari onlara mal mülk verdin en azından bunlar çalışıyor gideyim 3 5 gün yemeğini yapayım ev dizerken de onu bile yapmadı. Ama başkasına gelince yapıyor. Gönlüm soğudu artık kendi bilir. Ben ona da hediye vs alıyordum.Sonuç gene annem geldi temizlikti yemekti yaptı. En azından zahmet edip geliyor kayınvvalidem de oda yok. Bir de biz büyüğüz o sürekli arasın saysın kafasında. Oldu ararım beklesinler 😂

En basidi eşimin bana hiçbir faydası yok demişsiniz ama ev işlerinin ve yemeğin çoğunu o yapıyor ve maddi olarak eve tüm maaşını harcıyor.
Ha yapmalı tabii evli sonuçta,baba sonuçta ama bana faydası yok demek yalandır yani
Evet bunlar doğru eşim yapıyor işleri. Parasını da harcar. Mutfak vs dışında borca gidiyor.

Ben onlara da bu durumdan önce hediyeler aldım kaynım evlendi yarım altın aldım. Diğer kaynıma uçak bileti vs harçlık. Kaynanama annem baştan sona elbise ayakkabı aldı hediye vs.
Kayinlarin evlenirken yarım altın takmak lütuf değil zaten, onlar da sana takmıştır az veya çok, senin annenin KV ye elbise ayakkabı aldığına da hiç inanamadım kusura bakma, ayrıca ne alaka ? Öz kizina çeyiz diye bir çöp bile almayan , düğününde bir çeyrek takmayan kadın dünürüne niye elbise ayakkabı alsın? Burda eş ailesini gömücem derken, kendini kuçültüyorsun farkında mısın?

Kayinlarin evlenirken yarım altın takmak lütuf değil zaten, onlar da sana takmıştır az veya çok, senin annenin KV ye elbise ayakkabı aldığına da hiç inanamadım kusura bakma, ayrıca ne alaka ? Öz kizina çeyiz diye bir çöp bile almayan , düğününde bir çeyrek takmayan annen dünürüne niye elbise ayakkabı alsın? Burda eş ailesini gömücem derken, kendini kuçültüyorsun farkında mısın?
Yok vallahi lütuf değil ama şaka değil onlar takmayı bırak fincan takımı bile almadı ben de ona şaşırıp alınmıştım. Yok vallahi annem aldı.Bir de onlar yapmayınca anne sizde yapmayın demiştim.

Evet bunlar doğru eşim yapıyor işleri. Parasını da harcar. Mutfak vs dışında borca gidiyor.
Ama fotosentez yapamıyor, yemek yiyor,nefes alıyor , masraf çıkarıyor 😂

Boşa gitsin bacım ya, faydadan çok zararları var, hem boşanınca annen sana dört dörtlük bakar, baba evinde bebenle birlikte el üstünde tutulursun, ne cekiyon bu asalaklari.... Boşan git ananın evine

Ama fotosentez yapamıyor, yemek yiyor , masraf çıkarıyor 😂 Boşa gitsin bacım ya, faydadan çok zararları var, hem boşanınca annen sana dört dörtlük bakar, baba evinde bebenle birlikte el üstünde tutulursun, ne cekiyon bu asalaklari.... Boşan git ananın evine
Ben çalışıyorum anamın evine gitmeme gerek yok şükür 🤗Zaten biliyorum kimse bakmaz bana. Şükür muhtaç da değilim. Her kadın böyle olmalı 🥀💜

Benim çok aram yok etle. Hem tercihen hem de rahatsızlığımdan ötürü proteini az almam lazım ama kimisi etten asla vazgeçemiyor. Taze fasulye ve enginarı etli yapıyorlar.Çok şaşırıyoruz annemle buna mesela 😄Oğullarım için 40 yıllık hayatımda yapmadığım şeyi pırasayı ve kerevizi kıymalı yapmaya başladım.🤦‍♀️Et her gün yenmez ya ne bileyim.

Ben çalışıyorum anamın evine gitmeme gerek yok şükür 🤗Zaten biliyorum kimse bakmaz bana. Şükür muhtaç da değilim. Her kadın böyle olmalı 🥀💜
Muhtaç değilsin ama annenin ağzına bakıp adamı ve ailesini zorbalamaya devam edersen hayatın boyunca tek basina ev gecindirip çocuk buyuteceksin, ben anneni tanidiysam sana değil el uzatmak, yardım etmek tek başına sahipsiz kaldın diye bebeğinin rızkını bile senin elinden alır oğullarına yedirir. Öyle kolay değil yani o İşler, bulmuşsun ağzı var dili yok bir adam kıymetini bil, çocuğunu düşün.

Muhtaç değilsin ama annenin ağzına bakıp adamı ve ailesini zorbalamaya devam edersen hayatın boyunca tek basina ev gecindirip çocuk buyuteceksin, ben anneni tanidiysam sana değil el uzatmak, yardım etmek tek başına sahipsiz kaldın diye bebeğinin rızkını bile senin elinden alır oğullarına yedirir. Öyle kolay değil yani o İşler, bulmuşsun ağzı var dili yok bir adam kıymetini bil, çocuğunu düşün.
Teşekkür ederim yorum için.

Bence de boşan çok kötü bir kayinvaliden var sen en iyisi kardeşlerine bakarsın hem cocugu ama lütfen adama ver o da senin yanında heder olmasın annemin sulalesine bakacaz diye. Sen kendi hayatını ada kendi ailene .o çocuğun hakkına nasıl giriyorsun sen var ya. Adama trip atiyormus birde ailesi diye bik bik yemişsin kendi kardeşin dört yıl kalmış evinde . Paranı ailene harciyorsun hala kaynanam da kaynanam . O gelinler belki de evine harciyordur olabilir mi ? Kurdukları aileye sadiktirlar . Ondan sana yapmıyordur kadın . Baştan anlamış bu aile oğlumu sömürür diye

Bence de boşan çok kötü bir kayinvaliden var sen en iyisi kardeşlerine bakarsın hem cocugu ama lütfen adama ver o da senin yanında heder olmasın annemin sulalesine bakacaz diye. Sen kendi hayatını ada kendi ailene .o çocuğun hakkına nasıl giriyorsun sen var ya. Adama trip atiyormus birde ailesi diye bik bik yemişsin kendi kardeşin dört yıl kalmış evinde . Paranı ailene harciyorsun hala kaynanam da kaynanam . O gelinler belki de evine harciyordur olabilir mi ? Kurdukları aileye sadiktirlar . Ondan sana yapmıyordur kadın . Baştan anlamış bu aile oğlumu sömürür diye
Bu arada bak kızım ve de üç kız kardeşim var hiç erkek tarafı olmayacağım ama sen eşinin hakkına girerken kendi evladinin da hakkına giriyorsun . Altı yedi bine implant yaptırmış adam evlenmeden hala onu söylüyorsun sen yıllardır yediriyorsun ya ailene onun bilmem kaç katını ? Manipülasyon ustasisin belli de onu kocan yer

Back
X