- 25 Aralık 2020
- 5.559
- 20.310
- 298
- 41
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
siz şükredin ki tuvaleti olan otobüsmüşBacım olay koku değil, o kara günü ne o otobüzün yolcuları unutabildi ne de otobüzün tuvaleti diyim ben sana, 5 saatlik yolun 4 ü tıvaletteydim ben
Fazla et tüketmek gut hastalığına sebep olur. Hatta bu yüzden kral/padişah hastalığı derler gut'a
O da benim şansıma, başka türlü olsa izmir İstanbul yolunda dağın bayırın ortasında inmek zorunda kalırdım gerçekten, Kamil Koçtu otobüzü hiç unutmuyorumsiz şükredin ki tuvaleti olan otobüsmüş
tr'de çoğu otobüste tuvalet yok.
Evet sadece et yemek tek tip beslenme uzun dönemde adamı götürür bence deTürkiye'de ortalama yaşam süresinin en fazla olduğu yerler sürekli kırmızı et yiyen doğu illeri değil balık ağırlıklı beslenen Karadenizliler ve zeytinyağı ağırlıklı beslenen Egelilerdir. Dünyanın en uzun yaşayan insanları da Japonlardır balık faktöründen dolayı. Her gün 1 kilo kırmızı et yenmez, kolestrolden tahtalı köyü boylamak istemiyorsanız
Bak favori kankim sen olucaksın sonunda yapma böyleKendisi annessine para yağdırmaya son verirse dilediği gündelikçiyi istihdam edebilir diye düşünüyorum. Tabi bu konular gerçekse.
Egitim esnasinda bize ögretien suydu. Tabi almanya`da yasadigimi belirteyim. Alman beslenme kurumuna göre haftada kisi basi et tüketimi 300-600 grami gecmemeli. süt ürünlerinde de önerilen miktar oldukca düsük.
Evet durumları yok destek oldum en azından 5 6 bin atıyordum aylık. Ama bundan sonra vermicem.Kendisi annessine para yağdırmaya son verirse dilediği gündelikçiyi istihdam edebilir diye düşünüyorum. Tabi bu konular gerçekse.
Tr de zaten bu mümkün değil annem üzülmeEvet sadece et yemek tek tip beslenme uzun dönemde adamı götürür bence de
5 6 bin aylık mı atiyorsunuz ailenize peki neden?Evet durumları yok destek oldum en azından 5 6 bin atıyordum aylık. Ama bundan sonra vermicem.
Ay evet sen söyleyince baktım bir önceki konusunda anneme para yetiştiremiyorum, eşimden gizli veriyorum ama içim hiç rahat değil, annem de paraya asla doymuyor üstelik hiç kıymet bilmiyor yazmışKendisi annessine para yağdırmaya son verirse dilediği gündelikçiyi istihdam edebilir diye düşünüyorum. Tabi bu konular gerçekse.
Esiniz bu yazdığınizi okusa gercekten cok ayıp. Doymuyorsa doymuyordur ne yapsın ac mi yatsin adam var ki alıyor yiyor. Siz neden isteklerinizi yapmadigina odaklanin. Veya kimseye bisey sormayın isteklerinizi alinArada öyle de yapıyoruz ama bu 2 aydır aşırı yiyor. Borca girdk ev aldık. Ev aldık borçtur biter artık rahatız kafasında. Bir de ben diyorm en azından biraz az yapalım pilavın çorbanın yanına. Hiç olmasa 2 3 gün yeriz. Bu az bunla doymam diyor.
Konu sahibi kocasından gizli her ay anasına ayrı kardeslerine ayrı para yolluyor, onlara yagdirmaktan cebinde para kalmıyor yoksa herhangi bir isteğini almasına engel olan kimse yok...Esiniz bu yazdığınizi okusa gercekten cok ayıp. Doymuyorsa doymuyordur ne yapsın ac mi yatsin adam var ki alıyor yiyor. Siz neden isteklerinizi yapmadigina odaklanin. Veya kimseye bisey sormayın isteklerinizi alin
İyi de sizin temizlikçi çağırmanızı istemiyorsa mecbur o da işlerin ucundan tutacak. %80’i bilemem o biraz abartı gibi geldi bana ama ikiniz de çalışıyorsunuz. Onun ayrıcalığı ne ki yapmayacak? Bizim de çocukları eşim yıkar. Temizlik için kadın çağırmamı ister. Bazen kadınların işini beğenmediğim için çağırmam. Söylenir bana. Hamileyken lohusayken sizi niye yıkıyor anlamadım. İki kere yaşadım o süreci, hiç başkasının yıkamasına ihtiyacım olmamıştı.Ona sorsan o da dertli kendince. Gezmem yok, tozmam yok. Aldığım bir şey yok. Telefonum bozuk almadım. Çocuk bakarım, ev işi yaparım. Ev taşınır ben taşırım. Alışveriş olur ben yaparım. Çoğu gün yemek yok. Kendi yapar. Cam siler, evi süpürür, bulaşık yıkar. Kısaca her işi yapıyor. Ha süper mi yapıyor o tartışmalı da olduğu kadar kafasındayım. Bebeğe bakar evdeyken. O da ben daha ne yapayım diyor. Öyle de Allah var ailesi yapmaz çünkü lohusayken hamileyken bile beni kendi yıkadı. Bebeği o yıkar. Desteksiz bu devirde maddi manevi bu kadar oluyor. Çünkü o da koltukta uzanıp yemek nerde demez. Hatta hamilelik ve çocuktan sonra yüzde 80 o yaptı işleri.
Bunu bir erkek yapsa düşünsene5-6 bin annenize vermeyi bırakırsanız ayda en azından 3 kere falan temizlikçi çağırabilirsiniz. Adamın etinden daha büyük sorunlar var bence. Yine iyi eşmiş, müsaade etmiş buna ben olsam asla verdirmezdim.
Benim arkadaşın eşi yapıyordu, boşanmaya kadar geldi mevzu.Bunu bir erkek yapsa düşünsene
Bı de üstüne sağda solda "benim karı çok yemek yiyor, habire yiyor, durmadan yiyor, vallahi karının bogazına para yetiştiremiyorum " diye sallasaBunu bir erkek yapsa düşünsene
Tr de zaten bu mümkün değil annem üzülmeproteinsizlikten gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?