Hep Kayınvalideler mi Suçlu??

SONUÇ OLARAK SİZLERDEN ANLADIĞIM : KİMSE KAYINVALİDESİNE BAKMAK ZORUNDA DEĞİL

BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM : İSTEMESE BİLE KİMSE BİR İNSANIN YATAĞINI YORGANINI YAKAMAZ.

yakamaz tamam ama edepsizler çok var. bizim ailede de o tarz yaşanmış bir olay var. (gelin, görümceyi istemiyor.düşün ;sen sonradan o eve gelmişsin, evin kızını istemiyorsun! )

Gelmiş seksen yaşına kadın Allah uzun omur versing yaşlıların gönlünü yapmak zor degilki kardeşim ne olcak yemeğini önüne verip çamaşırını makinaya atsa anneanneniz geldiği yere gittiği yere mi karisiyo da özgurlugunu mu kısıtlıyor yazık ya besle buyut yaşlanınca bi elinden tutan adam yerine koyan olmasın ... Su bakmak zorunda değil diyen arkadaşlar aynı durumda kendi anneniz anneanne niz olsaydı aynı düşüncelerde olur muydunuz acaba benim dedem yanlız yaşıyor annenlerle yiyor içiyor kendi evinde yatıyor maaşını da diğer amcamlara yediriyor annem buna rağmen ilgileniyor Allah rızası için

bu işler parayla pulla olmuyor vicdanla oluyor bence önce bu kısmı çözmeniz lazım aile olarak...

evet haklıısn. devir para devriye karşında ki de öyle olunca insan ilk paradan dem vuruyor. Bu arada benimde kv dem var. herkes sorun yaşayabiliyor ama bu şekilde yapılması yanlış haklı iken haksız duruma düşüyor. Çağır herkesi ben bakmak istemiyorum alın annenizi de e bu da yok

ailece tuhafsınız..

kadını muhtemelen çıldırttınız para da para diye..

kadın dilerse bakar kayınvalidesine, istemezse de bakmaz..

ama kızı bakmak zorunda bu bir..
8 yıl bakmış teşekkür edeceğinize nankörlük ediyorsunuz iki..
bu kadar zengin milyonluk arsalar bilemem neler var ev de 2 yatak nevresim yok yenisi alınıyor bu da üç..

Allah o geline yardım etsin eşinin yeğenine bile dert olmuş kadıncağız..

iyi de 8 yıl bakmış zaten biraz da kızları baksa nolacak ki???

yengeniz normal değil.. belli ki cidden sıkıntılı bir tip.. bu dayınızın ilk olarak halletmesi gereken şey.. tedavi yada ayrılmak, çünkü normal seyler degıl sozunu ettıgınız seyler..
beraber yasamaya gelince, orası aneannenınızn evıymıs madem dayınlar ayrı eve cıkmalılar..hem soylenıp, yatak yorgan yakıp hemde aynı evde yasanmaz... dıger dayılarınızla 20 sene yasaıdıgından bahsetmıssınız...o zaman donusumlu yasamalı.. cunku kendımden bılıyorum kı, evdekı extra 1 kişi o evdekı tum dengelerı degıstırebılır.. cekırdek aıle olraka yasamak ıstegı herkesın en dogal hakkıdır... ortak cozum bulmanız gerekıyor bence...

aman mesele nevresim mi ya off tmm daha fazla yazamıycam.

Bizden kimse gidip tek kuruş ne kira ne para istedi. Bırakın yazmak için yazmayı

Ben böyle durumlarda çocukların eşit sorumluluk alması gerektiğini düşünüyorum. Anneannenizin geliri varmış,tutun bi ev herkes sırayla baksın. Yengeniz bakmak zorunda değil ki,isterse anneanneniz dayınıza 10bin lira versin yine de bakmak zorunda değil. Ki kadıncağız 8 sene baktığı halde eşinin yeğeninden 'boşan' emrini alıyor. Bence sizde sınırlarını bilememe gibi bi durum var,bana kızacaksınız ama böyle malesef. Kimseye düşmez boşanma lafını bile ağzını almak,hele ki yeğene hiç düşmez. Hepiniz sırayla bakın,herkes biraz rahatından fedakarlık yapacak ancak böyle çözülür bu sorun..

e pes yani daha ne kadar açık ifade edebilir bakmak istemediğini

lafın tamamı deliye söylenir

ama demesine gerek kalmamış ki..resmen bakmak istemediğini gözünüze sokmuş...

aman mesele nevresim mi ya off tmm daha fazla yazamıycam.

Bizden kimse gidip tek kuruş ne kira ne para istedi. Bırakın yazmak için yazmayı

mesajlarının on da sekizinde para diyorsun bir dön bak oku.. burdan çok itici duruyor tavrınız.. size hak veren kaç kişi var ona da bakın bir. objektif sonuçta brda herkes..

bana eşimin yeğeni karışacak ben de durucam oldu.. onu rezil ederim hiç.. yine kadın iyi dayanıyor..

mesele o da değil istemiyorsa eşi de razı gelmiyorsa vs oturup çekmek istiyorsa çekecek.İstemiyorsa gidecek.. O kadına o psikolojiyi siz yaşatırmıydınız???
yengenin yaptığı zaten doğru değil ama psikolojisi bana hiç sağlam gelmedi..onunda psikolojisi bozulmuş olamaz mı?

başınıza aynısı gelince sessizce kenarda beklersin olur mu.. Kimsenin hak vermesini istemedim zaten..

o evde kalmak istediği için kimse de kalmak istemiyor ztn bu son olaylardan sonra kimse orada tutmaz.
iyide yaşlı kadın herkes ona ayak uyduramaz bu saaten sonra ..artık o ayak uyduracak çocuklarına...herkesin evi var çoluğu çocuğu var...sırayla bütün çocuklarda kalıcak en mantıklısı bu

Velhasıl kelam bizim yenge ananemi istemiyor.Hür olmak istiyor. Evde olmasını istemiyor..8 yıl oturdu Annemler 4 kardeş onların da kira isteme hakları var netice de..Hiç bir şey talep etmediler..

Bunu herkes biliyor ama hala kadından istemiyorum lafını mı duymayı bekliyor anneniz falan
Kusura bakmayın ama "anneannen kimseyi istemiyor o yüzden o evde dayınlarla otursun yengen baksın" demek kolaya kaçma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…