- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
-
- Konu Sahibi hedef 2016
şimdi benim anladığım kayınvalidenize siz bakacaksınız kızlarını karıştırmayacaksınız? Allah uzun ömürler versin yaşıyorsa teyzeye..çok hakkaniyetli kadınsınız80 yaşında ki kadından bahsediyoruz ama burda.evet isteyebilir ama oğlu ve gelinin de işine gelmiştir.baştan kabul etmeyeceklerdi.şimdi kabul etmiyorlarsa ki haklılar,yapmaları gereken şey kadını evden kovmak değil,kendilerinin çıkıp gitmesidir.
80 yaşında ki kadından bahsediyoruz ama burda.evet isteyebilir ama oğlu ve gelinin de işine gelmiştir.baştan kabul etmeyeceklerdi.şimdi kabul etmiyorlarsa ki haklılar,yapmaları gereken şey kadını evden kovmak değil,kendilerinin çıkıp gitmesidir.
tamam işte vicdanen yapmak gereken,kadının huzuru sağlanmalı.dayı,karısını alıp o evi terk etmeli.kadına bakıcı tutulur.kızları,diğer gelinleri isterse gelip ilgilenir.iyide bu işler parayla olmuyor..vicdani bi mesele tüm kardeşler arasında
ÇOK PARA VARSA NEDEN BAKICI TUTULMUYOR ..dikkat çeksin diye büyük yazdım
canım benim konuyu açan dayının yiğeni, kendi diyo bayram seyran gider 5 dk oturur geliriz diye, olaylara ne kadar hakim olabilir
benim rahmetli babam anneme 1 sene annemlerle otururuz demiş, olmuş 10 sene, dayının böyle demedigi ne malum, konu sahibi Hayır dayım öyle bir şey demez diyebiliyor mu
Biricik ananem benim herkes en yakınına toz konduramaz ya o misal.. Bi arkadaş ta sormuştu yatak olayı nı a
ilk baştan o da düşünülmüştü gelmeden önce ama istemedi anane tek kalırım dedi..Sonra dayım geldi işte.
canım sen yengeyi unut hakkatten huysuz bir nenen var haberin olsun.Biricik ananem benim herkes en yakınına toz konduramaz ya o misal.. Bi arkadaş ta sormuştu yatak olayı nı a
ilk baştan o da düşünülmüştü gelmeden önce ama istemedi anane tek kalırım dedi..Sonra dayım geldi işte.
20 yıl diğer dayımlarda kaldı 8 yıldır bu dayımlarda kalıyor dediniz. Size dışardan konuşmak ne kadar kolay ya siz neden bakmıyorsunuz madem bu kadar düşünüyorsunuz? Siz dayınıza nasıl boşan diyebilirsiniz ya da teyzeleriniz o kadını nasıl evden kovabilir kadının başında kayınvalide bir değil ki yiğen bile kayınvalide olmuş bıkmıştır kadın madem öyle alın bakın anneannenizi bu kadar düşünüyorsunuz götürün evinize huzurla bakın. Benim anladığım erkek ailesine bakmak zorunda gibi görüyorsnuz kız kardeşlerde sadece dışardan karışmakla meşgul kusura bakmayın ama böyle
canım benim konuyu açan dayının yiğeni, kendi diyo bayram seyran gider 5 dk oturur geliriz diye, olaylara ne kadar hakim olabilir
benim rahmetli babam anneme 1 sene annemlerle otururuz demiş, olmuş 10 sene, dayının böyle demedigi ne malum, konu sahibi Hayır dayım öyle bir şey demez diyebiliyor mu
hıccc adama derler dısarden elestirmek kolay kadın istemiyo cnm allah allah zorlamı yanii bide normalmis gibi yazmıs annen alsayaAnneniz neden bakmıyor ?