- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi hedef 2016
Anneniz neden bakmıyor ?
O zaman dayınız çıkacak evden yanına başka biri gelecekAnanem kendi evinde kalmak istediği için.
kaıdnın suçu yok,ne suçu var,istememe hakkına sahıp,parayı evi geliri veren ananen,yanı gelin silah dayasa elinde alsa anlıcam,kovsun hepsını,alsın bır bakıcı,töbe saçmalıyorsunuz,heo birlikte belliki gekine babuç bırakmayalım derdınsedınız,hayır ananen zaten çocuklarına bakmak zorunda,dayına veriyor,geline değilki,istememişler ya sızınkıler,istesınler kıra,gelının ne suçu var...
Hiç kimse kocasının annesi ile aynı evde yaşamak zorunda değil.
Hür olmak istemesi de acayip değil
Anneannenin geliri varsa bi ev tutsun bir de bakıcı tamam işte.
O zaman dayınız çıkacak evden yanına başka biri gelecek
aileden başka gelecek kimse yoksa
öyle güzel bakıcılar var ki arkadaş gibi bu durumdan çok daha iyi
Parasıyla rezil olmak buna denir. Yazık yaşlı kadın en rahat etmesi gereken dönemde ruh hastasına düşmüş.Selam Kızlar,
Bende bir dayı , dayının da bir eşi ve bir dünyalar tatlısı ananem var.
Ananem 80 yaşlarında yaklaşık 8 yıldır dayımlarla yaşıyor..Ev tabi ki dedemin..Dedem vefat ettiğinden dolayı ananem'e kalmış durumda.. Ayrıca 1 daire 1 dükkan geliri de var ananemin..Kira vermeden oturdukları evde cabası.. (Dayımlar için diyorum)..Ananem güç kuvvet yerinde kendi isterse yemek bile yapıyor..Yatalak vs değil..
Velhasıl kelam bizim yenge ananemi istemiyor.Hür olmak istiyor. Evde olmasını istemiyor..8 yıl oturdu Annemler 4 kardeş onların da kira isteme hakları var netice de..Hiç bir şey talep etmediler..
En son olay da ananemin yatağını ve yorganlarını yakmış..Dayım bunu evden kovdu tabi..Benim bir tane annem var sen çizmeyi aştın diyerek..
Güç bela ailesi araya girdi filan geri geldi..Dayımda o olaydan sonra ananame yeni nevresim takımı almış.. Bu kadın bu nu da bazanın altından almış... Ananem de dün üzüntü den kalp spazmı geçirmiş..
Bu kadının amacı ne şimdi ???
Ananemin ne suçu var??? Yüz kez dedim git boşan bu kadına karışma diye.. Yüz kez teyzemler dayımlar evden kovdu..
köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır diyerek ; ananem dayımı çok sevdiği için ve dayım da ananemi koruduğundan ve sevdiğinden ses çıkarmıyor.
Şimdi bana kızacaksınız biliyorum rakam verdiğim için ama gelirleri ananem sayesinde 3 -4 bin tl ...
Dip Not: Daha önce ananem diğer dayımda kalıyordu.. 8 yıldır ananemin evine dayımlar yerleşti.. Onlar bakıyor..
Biz şimdi bu kadına nasıl ders vericez? Ne yapmamız lazım ben şaştım kaldım.
kaç kez git dedik gitsin o zmn.PAranın tatlılığı değil mi bu?
köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır cümlesindeki köpek neyi ifade etmektedir acaba...
Kocası boşamıyor da üçüncü kişiler araya girip boşan mı diyor
Kusura bakmayın da yerden göğe kadar haksızsınız
Kocanın annesine bakmazsa kapı orda ne demek ya
Anneannenize cok uzuldum.. Dayiniz ve esi gitsin ev tutsun kendine. Tabii ki yasamak zorunda degiller beraber. Anneannenin imkanlarindan faydalanmasinlar gitsinler. Anneannene de siz sahip cikarsiniz. Kizi/kizlari gelir gider. Belki yanina bakici alirsiniz.
kaç kez git dedik gitsin o zmn.PAranın tatlılığı değil mi bu?