Hep Kayınvalideler mi Suçlu??

istemiyorsa hiçbir şey yapamazsınız. anneannene kötü davranıyorsa, onların yanında kalmasın.maddi durumu da varmış. kendine bir daire açın. olmazsa günlük işlerine bakacak biri de gider gelir arada. temizliğini falan yapar. o evde psikolojisinin bozulmasından iyidir

istemiyorsa hiçbir şey yapamazsınız. anneannene kötü davranıyorsa, onların yanında kalmasın.maddi durumu da varmış. kendine bir daire açın. olmazsa günlük işlerine bakacak biri de gider gelir arada. temizliğini falan yapar. o evde psikolojisinin bozulmasından iyidir

teşekkür ederim canım

SONUÇ OLARAK SİZLERDEN ANLADIĞIM : KİMSE KAYINVALİDESİNE BAKMAK ZORUNDA DEĞİL

BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM : İSTEMESE BİLE KİMSE BİR İNSANIN YATAĞINI YORGANINI YAKAMAZ.

oturdukları arsanın değeri 6 milyon tl canım ... Ataşehir de

Arsanın değeri o fiyat olabilir de o arsa kadına kalmayacak ki anneannen ölse, annenlere dayınlara kalacak
Şu durumda annenlere daha az pay verilmeli hatta, dayın ve yengene daha çok
Sonuçta iyi kötü 8 sene bakmış
Ama bak bunu kabul etmezsiniz şimdi dimi.

o deyimi bulana sormak lazım
bulana sormak lazımda kullananda anlamını bilmiyormu acaba..yoksa yengesine köpek demeyemi çalışıyor...pardonda hamilesiniz neden bu işlere giriyorsunuz neden geriyorsunuz kendinizi..bırakın dayılar teyzeler aralarında çözsünler..sizin kayınvalide yaşıyormu

Arsanın değeri o fiyat olabilir de o arsa kadına kalmayacak ki anneannen ölse, annenlere dayınlara kalacak
Şu durumda annenlere daha az pay verilmeli hatta, dayın ve yengene daha çok
Sonuçta iyi kötü 8 sene bakmış
Ama bak bunu kabul etmezsiniz şimdi dimi.

DİĞER DAYIMLAR ANANEMLERLE 20 SENE YAŞADI

dayım kaç kez ağladı annem de annem diye. Eşini de ihmal etmez her türlü parası var ..altında arabası vs. Kendine evde aldı kadın.. Dediğim gibi para değeri vermek istemiyorum ama oturdukları ev şu an yaklaşık 6 milyon tl değerinde. inanmayacaksınız ama.. Tabi ki hepsi ortak mal şu an. Ananem için kimse sesini çıkartmıyor.Şimdi satsalar annem de diğerleri de paraya para demiycek.

KAdının sorunları var biraz düzeldi dedik şimdi de bu olay çıktı amacı ne anlamadım gerçekten..KAdının kaç günlük ömrü kalmış 1 sene taş çatlasın 2 sene. Bunca yıl razı oldun . Ses etmedin.Şimdi ne değişti.

çok alemsin demek ki artık canına tak etti sene seneyi aratıyo yoruldu belki

6 milyon TL mirasa gelince tüm evlatlar alacak ama bakım sadece geline ait, ailesi araya girdi barıştılar demişsin dayının gönlü olmasa kabul etmezdi demek ki karısını istiyor adam, boşan demek size düşmez

evet canım bizim ülkemizde hep gelinler haklı, anneanneler ve teyzeler düşünceli, vicdanlı ve iyi. :))

bulana sormak lazımda kullananda anlamını bilmiyormu acaba..yoksa yengesine köpek demeyemi çalışıyor...pardonda hamilesiniz neden bu işlere giriyorsunuz neden geriyorsunuz kendinizi..bırakın dayılar teyzeler aralarında çözsünler..sizin kayınvalide yaşıyormu

bilmiyorum google bakmak lazım. Teşekkürler ..

HEPİMİZ YATAK YORGAN YAKMAYA BAŞLAYABİLİRİZ ANLAŞILAN.RASTGELE

SONUÇ OLARAK SİZLERDEN ANLADIĞIM : KİMSE KAYINVALİDESİNE BAKMAK ZORUNDA DEĞİL

BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM : İSTEMESE BİLE KİMSE BİR İNSANIN YATAĞINI YORGANINI YAKAMAZ.
hangi olayın sonucunda yakılmış yorgan yatak vs.merak ettim..hiç bişey yokken yaptıysa yengenizin sorunları olabilir..boşanmasını düşünmeniz yerine tedavi edilmeside gerekir..yazık psikolojik olarak belliki çok yıpranmış

hangi olayın sonucunda yakılmış yorgan yatak vs.merak ettim..hiç bişey yokken yaptıysa yengenizin sorunları olabilir..boşanmasını düşünmeniz yerine tedavi edilmeside gerekir..yazık psikolojik olarak belliki çok yıpranmış

Burada haklısın neye göre yakılmış.. Ananemin dolabını atmak istemiş ananem de izin vermemiş eşylarımı nereye koyacağım ben diye. çocuklarının yataklarını da ananemin yanına almak istemiş öyle yani olay.

bu işler parayla pulla olmuyor vicdanla oluyor bence önce bu kısmı çözmeniz lazım aile olarak...

Selam Kızlar,

Bende bir dayı , dayının da bir eşi ve bir dünyalar tatlısı ananem var.

Ananem 80 yaşlarında yaklaşık 8 yıldır dayımlarla yaşıyor..Ev tabi ki dedemin..Dedem vefat ettiğinden dolayı ananem'e kalmış durumda.. Ayrıca 1 daire 1 dükkan geliri de var ananemin..Kira vermeden oturdukları evde cabası.. (Dayımlar için diyorum)..Ananem güç kuvvet yerinde kendi isterse yemek bile yapıyor..Yatalak vs değil..

Velhasıl kelam bizim yenge ananemi istemiyor.Hür olmak istiyor. Evde olmasını istemiyor..8 yıl oturdu Annemler 4 kardeş onların da kira isteme hakları var netice de..Hiç bir şey talep etmediler..

En son olay da ananemin yatağını ve yorganlarını yakmış..Dayım bunu evden kovdu tabi..Benim bir tane annem var sen çizmeyi aştın diyerek..

Güç bela ailesi araya girdi filan geri geldi..Dayımda o olaydan sonra ananame yeni nevresim takımı almış.. Bu kadın bu nu da bazanın altından almış... Ananem de dün üzüntü den kalp spazmı geçirmiş..

Bu kadının amacı ne şimdi ???

Ananemin ne suçu var??? Yüz kez dedim git boşan bu kadına karışma diye.. Yüz kez teyzemler dayımlar evden kovdu..

köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır diyerek ; ananem dayımı çok sevdiği için ve dayım da ananemi koruduğundan ve sevdiğinden ses çıkarmıyor.

Şimdi bana kızacaksınız biliyorum rakam verdiğim için ama gelirleri ananem sayesinde 3 -4 bin tl ...

Dip Not: Daha önce ananem diğer dayımda kalıyordu.. 8 yıldır ananemin evine dayımlar yerleşti.. Onlar bakıyor..

Biz şimdi bu kadına nasıl ders vericez? Ne yapmamız lazım ben şaştım kaldım.

ne kadar bencıl dusunmussunuz.zaten kadın 8 yıldır bakıyormuş...ya dıger evlatlar??? neymıs evınden cıkmıyormuş kadın....bahane bunlar....gelının elıne bırakacagına kendı kızları baksın yada dönusumlu baksınlar...yada en olmadı bakıcı baksın
yok boşanın bakmıyorsa vs vs ne kadar ayıp ne kadar cırkın....sızmı kurdugnuz yuvalarınıda boşanın dıyebılıyorsunuz???? çok ıstıyorsanız alın anneannenızı sız bakın

ne kadar bencıl dusunmussunuz.zaten kadın 8 yıldır bakıyormuş...ya dıger evlatlar??? neymıs evınden cıkmıyormuş kadın....bahane bunlar....gelının elıne bırakacagına kendı kızları baksın yada dönusumlu baksınlar...yada en olmadı bakıcı baksın
yok boşanın bakmıyorsa vs vs ne kadar ayıp ne kadar cırkın....sızmı kurdugnuz yuvalarınıda boşanın dıyebılıyorsunuz???? çok ıstıyorsanız alın anneannenızı sız bakın

tmm sizin karşınıza yatağı yorganı yakan birini getirseler..ilk kim suçlu olur hukuk gözünde??? nefsi müdafaa mı oluyor

X