Hep Kayınvalideler mi Suçlu??

Hiç kimse kocasının annesi ile aynı evde yaşamak zorunda değil.
Hür olmak istemesi de acayip değil
Anneannenin geliri varsa bi ev tutsun bir de bakıcı tamam işte.
lutfen okuyup anlayın ev zaten kadının hem parasını ye hem evınde otur hur olacak bırde gıt calıs ozaman parazıt gıbı yasama su at gozluklerı cıkarın artık

yengenin yaptığı zaten doğru değil ama psikolojisi bana hiç sağlam gelmedi..onunda psikolojisi bozulmuş olamaz mı?

burada senin görüşlerine önem veriyorum adam olacak kız ve niskamber chek ve diğerleri. Ben ananemi sarıp sarmalasın demiyorum sadece o şekilde yapılmasını hazmedemiyorum ve o kadına nasıl bir ders vermemiz gerektiği ile ilgili fikir istiyorum..

Şimdi parayı yazmasam geliri varmı diye soracaklar vs vs ...

İlaç kullanıyor muş duyduğuma göre teyzeme bu evi de yakarım filan demiş .

Kocası boşamıyor da üçüncü kişiler araya girip boşan mı diyor
Kusura bakmayın da yerden göğe kadar haksızsınız
Kocanın annesine bakmazsa kapı orda ne demek ya
genelde görülen bi durum. zaten başkaları karışmasa evlilikler bu kadar sorunlu olmayacak.
eminim ki bu durumda anneannede de suç vardır tek yönlü değildir.

ewt ewt bozulmuş kesin.. zira kadın ailenin hepsiyle evli.. hepsinin evliliğinde söz hakkı var..

bak canım bu yaşanan olay da herkes konuşur zira sende gider iki çift lafını edersin..Onu n haricinde bayram seyran ay da 1 ananemin elini öpmeye gider 5 dk oturur herkes.. 365 gün salça olan yok yani kadına

belki kızlarının yanında damatlar olduğu için rahat olamaz ama oğlunun yanında rahat olur belliki o kadına katlanacak kadar seviyor oğlunu ne deyim böyle insanlara Allah merhamet versin

ama tamam da sabahtan akşama oğlu yok evde. kadınla başbaşa kalıyor..
ben kendi evlilğimden pay biçiyorum. canım yemek yapmak istemiyor ev idare ediyorum.. yalnız değilsem yapmak zorundayım..
eşime sürpriz yapmak istiyorum yalnız değilsek bu da imkansız.
başbaşa gezip dolaşmak istiyorum belki bu da zordur..

yani bir de o kadını anlmak gerek bence.. hem o zaman damatlardan da dert yanmak gerek anneanneme rahat vermiyorlar diye..

lutfen okuyup anlayın ev zaten kadının hem parasını ye hem evınde otur hur olacak bırde gıt calıs ozaman parazıt gıbı yasama su at gozluklerı cıkarın artık

Kadın belki kocasını seviyor, bi kaynana uğruna ayrılmak istemiyor
Kocası o evden çıkmak istemiyor olamaz mı??
Yenge değil belki adam para yemek istiyor?
Ama yok yenge suçlu dayı haklı dimi

belki kızlarının yanında damatlar olduğu için rahat olamaz ama oğlunun yanında rahat olur belliki o kadına katlanacak kadar seviyor oğlunu ne deyim böyle insanlara Allah merhamet versin

iyide damatlar zaten aksama kadar işte olacak işini kızları yapacak öteki türlü oğlu aksama kadar işte evde gelinle kalacak

Bence siz haklısınız. Anneanneniz zorla eve yerleştirmedi ya. Hem kadının yatağını yakmakta ne demek?
Madem anneannenizle oturmak istemiyor çıksınlar kadının evinden. Anneannenize kızları baksın yada bakıcı tutsunlar.
Dayınızda bir zahmet bi iş bulsun koca adam olmuş evlenmiş hala annesinin geliri için ezdiriyorezdiriyor. Terbiyesizler.

özetledin bence durumu sanırım tam olarak bu.

burada senin görüşlerine önem veriyorum adam olacak kız ve niskamber chek ve diğerleri. Ben ananemi sarıp sarmalasın demiyorum sadece o şekilde yapılmasını hazmedemiyorum ve o kadına nasıl bir ders vermemiz gerektiği ile ilgili fikir istiyorum..

işte sorun burda yengeye ders vermeye çalışmayın yengeye destk vermeye çalışın bak o zaman her şey günlük gülistanlık olur..o kadında gitmiş beynen,anaannenin mükemmel olup olmadığını bilemezsin benim anaannemde bize çok harika ama gelinlere acayip şirret gözümle görmeseydim inanmazdım..bu durumda yengenin yükünü alıp anaanneyi de rahata erdirip ortamın düzelmesini sağlayıp yapıcı olabilirsiniz..ama burda herkes ama herkes yıkıcı bir pozisyonda.

Ayrı eve çıkmaları gerekiyor, maddi durumları yok ise annanen için kira alıyor bi de kendi evi diyorsun oğluna yardım etmesi gerek. Yakınlarında bir daireye taşınsınlar.
Annanenize yazık yani dayınıza boşan demek sizlere düşmez ama annanenizin son yıllarını huzur ile geçirmesini sağlamak sizlere düşer.

eminim kadın da kocasını o kadar çok seviyor ki kvye katlanıyor. kolay değil. kızlar yanaşmıyo torun yanaşmıyo yaşlı kadını almaya. sonra para para. satın mı aldınız nedir?

Ders vermek için alacak anneniz akşam gidip alacak yanına sırayla bakacaksınız
Bakın ortada sorun falan kalıyor mu

bak canım bu yaşanan olay da herkes konuşur zira sende gider iki çift lafını edersin..Onu n haricinde bayram seyran ay da 1 ananemin elini öpmeye gider 5 dk oturur herkes.. 365 gün salça olan yok yani kadına

şu mesaj herseyi anlatıyor aslında, sizler yılın bikaç günü 5 dk oturuyoruz uzaktan konuşmak hoş gekiyo

bence bu olayda herkesin payi var.
Yengeniz bakmak zorunda degil tabiki. Ve dünyalar iyisi melekte olsa anneanneniz o bir kaynana, ve ayni evi paylasmak eminimki cok cok zordur. Insanlar aralarinda mesafe oldugu halde anlasamiyor kimi Zaman, birde birlikte yasadiginizi düsünün. Yengenizde esiyle cocuklariyla ayri vakit gecirmek istiyordur.
Durduk yere birseyleri yakacagini düsünmüyorum. Piskolojisi bozulmustur artik...Dile kolay yani 8 Yil... Madem eli ayagi tutuyor anneannenizin, parasida cok dediginize göre, cocuklarinin yakininda kendine göre bi ev bulabilirdi, yada dayinizi hic o eve almayacakti. Bir yuva daha bir kaynana yüzünden yikilmak üzere iste....

Dayiniz icinde yengeniz icinde herkes icin zor bir durum.

En mantiklisi kiz evladi varsa, onun bakmasidir. Anlamiyorum neden hep gelinler bakmak zorunda olur ki... Ne olursa olsun, hickimse insanin kendi annesi gibi olamaz.

işte sorun burda yengeye ders vermeye çalışmayın yengeye destk vermeye çalışın bak o zaman her şey günlük gülistanlık olur..o kadında gitmiş beynen,anaannenin mükemmel olup olmadığını bilemezsin benim anaannemde bize çok harika ama gelinlere acayip şirret gözümle görmeseydim inanmazdım..bu durumda yengenin yükünü alıp anaanneyi de rahata erdirip ortamın düzelmesini sağlayıp yapıcı olabilirsiniz..ama burda herkes ama herkes yıkıcı bir pozisyonda.

herkes diyor gel 1 ay bende kal 15 gün kal..3 gün duruyor evime gidicem diye tutturuyor. dayım yazlığa götürüyor 15 gün duramıyor.. babam memlekete götürüyor 1 hafta duramıyor .. İlla evim de evim..

X