- 3 Ocak 2015
- 242
- 123
- 32
-
- Konu Sahibi hedef 2016
belki kızlarının yanında damatlar olduğu için rahat olamaz ama oğlunun yanında rahat olur belliki o kadına katlanacak kadar seviyor oğlunu ne deyim böyle insanlara Allah merhamet versiniyi de 8 yıl bakmış zaten biraz da kızları baksa nolacak ki???
yengenin yaptığı zaten doğru değil ama psikolojisi bana hiç sağlam gelmedi..onunda psikolojisi bozulmuş olamaz mı?
lutfen okuyup anlayın ev zaten kadının hem parasını ye hem evınde otur hur olacak bırde gıt calıs ozaman parazıt gıbı yasama su at gozluklerı cıkarın artıkHiç kimse kocasının annesi ile aynı evde yaşamak zorunda değil.
Hür olmak istemesi de acayip değil
Anneannenin geliri varsa bi ev tutsun bir de bakıcı tamam işte.
yengenin yaptığı zaten doğru değil ama psikolojisi bana hiç sağlam gelmedi..onunda psikolojisi bozulmuş olamaz mı?
o evde kalmak istediği için kimse de kalmak istemiyor ztn bu son olaylardan sonra kimse orada tutmaz.
genelde görülen bi durum. zaten başkaları karışmasa evlilikler bu kadar sorunlu olmayacak.Kocası boşamıyor da üçüncü kişiler araya girip boşan mı diyor
Kusura bakmayın da yerden göğe kadar haksızsınız
Kocanın annesine bakmazsa kapı orda ne demek ya
katılıyorum ..kimse bakmıyor birde kira almıyoruz ya yetmez mi deniyor..ilginç.kadın ölünce 8 yıl bakanlar göze gözükmez ama..ewt ewt bozulmuş kesin.. zira kadın ailenin hepsiyle evli.. hepsinin evliliğinde söz hakkı var..
ewt ewt bozulmuş kesin.. zira kadın ailenin hepsiyle evli.. hepsinin evliliğinde söz hakkı var..
belki kızlarının yanında damatlar olduğu için rahat olamaz ama oğlunun yanında rahat olur belliki o kadına katlanacak kadar seviyor oğlunu ne deyim böyle insanlara Allah merhamet versin
lutfen okuyup anlayın ev zaten kadının hem parasını ye hem evınde otur hur olacak bırde gıt calıs ozaman parazıt gıbı yasama su at gozluklerı cıkarın artık
belki kızlarının yanında damatlar olduğu için rahat olamaz ama oğlunun yanında rahat olur belliki o kadına katlanacak kadar seviyor oğlunu ne deyim böyle insanlara Allah merhamet versin
işte sorun burda yengeye ders vermeye çalışmayın yengeye destk vermeye çalışın bak o zaman her şey günlük gülistanlık olur..o kadında gitmiş beynen,anaannenin mükemmel olup olmadığını bilemezsin benim anaannemde bize çok harika ama gelinlere acayip şirret gözümle görmeseydim inanmazdım..bu durumda yengenin yükünü alıp anaanneyi de rahata erdirip ortamın düzelmesini sağlayıp yapıcı olabilirsiniz..ama burda herkes ama herkes yıkıcı bir pozisyonda.burada senin görüşlerine önem veriyorum adam olacak kız ve niskamber chek ve diğerleri. Ben ananemi sarıp sarmalasın demiyorum sadece o şekilde yapılmasını hazmedemiyorum ve o kadına nasıl bir ders vermemiz gerektiği ile ilgili fikir istiyorum..
Şimdi parayı yazmasam geliri varmı diye soracaklar vs vs ...
İlaç kullanıyor muş duyduğuma göre teyzeme bu evi de yakarım filan demiş .
eminim kadın da kocasını o kadar çok seviyor ki kvye katlanıyor. kolay değil. kızlar yanaşmıyo torun yanaşmıyo yaşlı kadını almaya. sonra para para. satın mı aldınız nedir?belki kızlarının yanında damatlar olduğu için rahat olamaz ama oğlunun yanında rahat olur belliki o kadına katlanacak kadar seviyor oğlunu ne deyim böyle insanlara Allah merhamet versin
burada senin görüşlerine önem veriyorum adam olacak kız ve niskamber chek ve diğerleri. Ben ananemi sarıp sarmalasın demiyorum sadece o şekilde yapılmasını hazmedemiyorum ve o kadına nasıl bir ders vermemiz gerektiği ile ilgili fikir istiyorum..
Şimdi parayı yazmasam geliri varmı diye soracaklar vs vs ...
İlaç kullanıyor muş duyduğuma göre teyzeme bu evi de yakarım filan demiş .
bak canım bu yaşanan olay da herkes konuşur zira sende gider iki çift lafını edersin..Onu n haricinde bayram seyran ay da 1 ananemin elini öpmeye gider 5 dk oturur herkes.. 365 gün salça olan yok yani kadına
işte sorun burda yengeye ders vermeye çalışmayın yengeye destk vermeye çalışın bak o zaman her şey günlük gülistanlık olur..o kadında gitmiş beynen,anaannenin mükemmel olup olmadığını bilemezsin benim anaannemde bize çok harika ama gelinlere acayip şirret gözümle görmeseydim inanmazdım..bu durumda yengenin yükünü alıp anaanneyi de rahata erdirip ortamın düzelmesini sağlayıp yapıcı olabilirsiniz..ama burda herkes ama herkes yıkıcı bir pozisyonda.